Eşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorumBenim esim bu islerden cok iyi anlar.
100 bine 35 bin az kazanmış.
100 bine 90 bin attık cebe borsadan…
Başka sorunlar var mı evliliginizde…
Eger iyi bi insan size deger veriyor sorumluluk sahibi ise bu konu da iyi niyetine verebilirsiniz.
Aynen öyle benide bu bitiriyor eşim beni sevmiyor bence borsa oynuyor kripto değilkaybettiği borsa mıydı kripto muydu acaba? borsaya hiç girmedik fakat eniştem güzel paralar kazanıyor, bilemiyorum.
yani evlilikte böyle şeylerin gizliliği bana kabul edilebilir gelmiyor açıkçası. kazanılanlar ortaktır, yatırımlar ortaktır benim gözümde. bir yere yatırım yapılacaksa da bu kararın ortak verilmesi gerekiyor, problem burada. kredi çekiyor bilmiyorsunuz, borsaya yatırım yapılıyor bilmiyorsunuz, para kazanılıyor ya da kaybediliyor bilmiyorsunuz, güven verici değil.
eski konunuza baktım eşiniz o zaman çalışmıyormuş. şu an da hala çalışmıyor mu?Aynen öyle benide bu bitiriyor eşim beni sevmiyor bence borsa oynuyor kripto değil
Eşim memur olarak atandı çalışıyor memur şu aneski konunuza baktım eşiniz o zaman çalışmıyormuş. şu an da hala çalışmıyor mu?
çok doğru kumar100 bine 35 bin kurtarıyor mu? Kredinin faizi ne kadar?
Borsa yatirim aracidir ama elindeki tum birikimi bilmedigin ise yatirmak dogru degil. Kisayoldan para kazanmanın derdine dusenlerin hepsi boyle. Twitterdan sagdan soldan tavsiye alip, parayi basiyorlar sonuc husran. Ayrica birkere tum parayi kaptirip sonra kredi cekip borsaya girmek kumardir.
100 bin daha geçen ay oynamaya başlamış ben bilgisayar geçmişten yakaladım onu 1 ayda kazandığı bu hemen çık dedim çünkü daha önce para kaybetti bizi borca soktu istemiyorumBenim esim bu islerden cok iyi anlar.
100 bine 35 bin az kazanmış.
100 bine 90 bin attık cebe borsadan…
Başka sorunlar var mı evliliginizde…
Eger iyi bi insan size deger veriyor sorumluluk sahibi ise bu konu da iyi niyetine verebilirsiniz.
Sizin tercih, isteğiniz ve evlilik dinamiğiniz farklıdır. İstememek de hakkınız, kredi çekip al sat işlemleri yapması sizi daha cok zora sokacak diye endişe ediyorsunuz.100 bin daha geçen ay oynamaya başlamış ben bilgisayar geçmişten yakaladım onu 1 ayda kazandığı bu hemen çık dedim çünkü daha önce para kaybetti bizi borca soktu istemiyorum
Borsa iyi bir yatırım aracı ancak kredi çekip borsaya yatırılmaz ev giderlerinden hariç bir birikim varsa temel ihtiyaçlardan hariç onunla oynayabilir ama kaybetse çok sıkıntı bence bunu oturup konuşunEşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorum
Altınları vermeseydi eminim ki çirkefleşecekti. Sana güveniyor da oynuyor. Sakın bak sakın bir kuruş vermeEşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorum
Kredi çekmiş 100 bin onu bana verdi şu an kredi ödiycek o 24 ay öyle yapalım dedi sana borcum kalmasın diyor ama o kredi yi kendi parasından ödesede sonuçta haneden çıkıyor bunu kabullenmek istemiyorParayı çektirip direk altın alın kasaya atın bundan sonra da banka kartı sizde olsun, hesaplarını kontrol edersiniz. Krediyi kapatıp altın alıp kasta koymaya devam eder eşinize harçlık verirsiniz. Boşanmayı düşünmeden son kez kontrol etmeyi deneyin. Onun insiyatifine bırakmayın ve açıkça konuşun, boşanmayı düşündüm bu kadar durum ciddi benim için diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?