• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim...

Maaşlarınız eşitse.. İhtimaller... Ya sizin kişisel harcamalarınız ona göre fazla yüzleşmenizi istiyor. Ya daha ailesinin para talebi var.. Ki bu iki olasılık da sizin iyiliğinize..

Ya da.. Her ne kadar dilim varmasa da geleceğe yönelik başka planları var. Aklınca sizi korumaya çalışıyor, vicdan azabından kaçıyor.

Kartınız zaten sizde dursun.

Ama bu masrafların ortak olması bana da ev arkadaşlığı gibi geliyor.

Ortak harcamaya ortak para koymayı en azından kendi evliliğim için çok çirkin bulurum.

Yani demis ki en az harcayan kenara daha cok para atar. Ama kadinlarin harcamalari daha fazladir her zaman. Acaba sizi fazla mi savurgan buluyor?

Evlendiğimizden bu yana maaş kartları eşimde ve bu hiçbir zaman sorun olmadı benim için.
Gelelim adam artık kartimin ben de olmasını istiyor.ev harcamalarını vs paylaşacağız.geri kalanı kendi tasarufumuza kalsın dedi.çok şaşkınım .senin kazancın ve sen istediğin gibi harca dedi.
Üzüldüm işin açığı böyle bi teklif sunmasına..
Ne yapsam?
Üzerine gitmek istemiyorum.
senin kartın neden esinde olsun ki haha:)) üzüldüm demişsin neyine üzüldün ki . normali bu

Evlendiğimizden bu yana maaş kartları eşimde ve bu hiçbir zaman sorun olmadı benim için.
Gelelim adam artık kartimin ben de olmasını istiyor.ev harcamalarını vs paylaşacağız.geri kalanı kendi tasarufumuza kalsın dedi.çok şaşkınım .senin kazancın ve sen istediğin gibi harca dedi.
Ne yapsam?
Derdiniz büyükmüş.Allah yardımcınız olsun.

Ne yapsam?
demek istediğini çok iyi anlıyorum ve çok hak verdim sana. benim aklım almıyor hayatını birleştirmiş iki insanın ayrı bütçelerle yaşamasını, benim annemle babam aynı işi yapıyor ve aynı maaşı kazanıyor, hayatımız boyunca bir kere senin param benim param duymadım ağızlarından, birşey yapılacaksa beraber yapılır, biriktirilecekse beraber biriktirilir, cefa sürülürse birlikte sürülür, cefa çekilecekse birlikte çekilir aile içinde. benim de bu sene düğünüm var, nişanlımla yurtdışında okurken birlikte yaşadık o dönemden beri bütçemiz ortak, hesaplar da bendedir ama bir gün bana gelip bütçeleri ayıralım dese ben de çok bozulurum, altında bir çapanoğlu ararım.

demek istediğini çok iyi anlıyorum ve çok hak verdim sana. benim aklım almıyor hayatını birleştirmiş iki insanın ayrı bütçelerle yaşamasını, benim annemle babam aynı işi yapıyor ve aynı maaşı kazanıyor, hayatımız boyunca bir kere senin param benim param duymadım ağızlarından, birşey yapılacaksa beraber yapılır, biriktirilecekse beraber biriktirilir, cefa sürülürse birlikte sürülür, cefa çekilecekse birlikte çekilir aile içinde. benim de bu sene düğünüm var, nişanlımla yurtdışında okurken birlikte yaşadık o dönemden beri bütçemiz ortak, hesaplar da bendedir ama bir gün bana gelip bütçeleri ayıralım dese ben de çok bozulurum, altında bir çapanoğlu ararım.
Arkadasa katiliyorum yıllardır maas kart liri ondayymis neden durduk yere böyle bi karar aldı düşündürücü.

Ben bi sorun görmedim ne varki bunda sende olsun iste kartin ne guzel

BidE ev arkadaşı gibi masrafları paylaşacakmisiniz denmis ne var bunda ya bi garip herkes adama der sen doğal gaz kira ode bende faturalar market masraflari odeyim vs kalanı biriktirelim bunun neresi kötü anlamıyorum ?? Ev arkadaşligi mi oluyor böyle olunca?
Bodoslama saydirilmis kocaya bide kartı verdi diye.

Back
X