eşimde ki zihniyete bakar mısınız?

kayınvalide kendine müslüman

Hiçbir aile eşya almak zorunda değil almasa hiç almazdı hele kardeşin böyle bir şey yapmış yani durumunuz varsa size bilezik bile yakışır.

ben ilk olarak eşimin de fikrini aldım kendisi küçüğün bir büyüğü deyince yaptığı hediyeyi dile getirdim,

sözde inançlı
Ben yazdıklarından şunu anlıyorum ki eşinle altından daha önemli ve derin sorunlarınız var bence. Herkesin illa ki olumsuz özelliği vardır ama ben eşin hakkında yazdıklarına bakarak birbirinize yeterince saygı duymadığınız izlenimine vardım. O para için seni boşayabilecek kapasitede, sen ona "pinti/ sözde inançlı" diyebiliyorsun. Evlenmeden önce de böyle miydi diyesim geldi nedense bir an

herşeyi çok biliyoda düğünde kardeşlerin büyük takı taktıklarını bilmiyomu...

eşime pinti demekle ,anlattıklarımdan haksız olmadığım ortada, saygısız olmuyorum. eveet her insanın olumlu olumsuz yönleri vardır olumsuz özelliklerinden biri de pintiliği evet ben bunu dile getirdim.allahın bildiğini kuldan mı saklıyım. siz sevdiğiniz bir insana pintilik yapma demiyo musunuz, evet eşim pinti pinti hemde çokkk pinti.

Bilezik takmanız lazım bence,eşini bir şekilde ikna et canım...

ya bende bunu anlamıyorum ne kadar değerli akrabaları varmış. evlenince değerleniyorlar. kardeşe bizlezik takılırda. kuzene bir çeyrek nelerine yetmiyor

Arkadasim sizde annesi gibi ben ablayim yapmak zorundayim kardesim bana bisi yapmasa da yapardim ayip olur diyeceksiniz annesinin aman oglum ayip aman oglum ayip taktigini alip aman kocam ayip a cevirin bence hesap ortaksa insiyatif e birakmayin bence

Yanlış anlamadıysam kardeşi konu sahibine evlenirken oda takımı almış ama düğünde bir şey takmamış ve karşılığında bir çeyrek altın götürülüyor şimdi gidip eşiniz o çeyrek altınla bir oda takımı almaya çalışsın mağazadan madem kardeşin göreviymiş sizde bende altın almayayım oda takımını alayım deyin ne tepki verecek eşiniz ayrıca ortak açtırtmayın şu hesabları

Ben saygısızlık yaptın demedim karşılıklı saygı sorununuz var dedim ki kardeşine takılacak hediyenin hesabı yapılıyor burada, açıkçası ben insanlar hakkında konuşurken olumsuzluklarını çok fazla dile getirmemeye çalışırım zira hepimizin kusurları var, bunları gün yüzüne çıkarmanın kimseye faydası olmadığını düşünürüm. Tabii evli olmadığım için yanlış bir düşünceye sahip olabilirim ama ben evli olsam eşim hakkında olumsuz ifadeler kullanmak istemezdim, ne kadar kötü olursa olsun.

nasıl oda takımı hariç diğerlerini erkek tarafı yapıyorsa ve bunu ad etmiyorlarsa, sadece bir odayı kız tarafı yapar ve bunun lafı olmaz ki burda eşin haklı kusura bakma. mantıken düşündüğün zaman erkek tarafı eşyaları alıp yanında nasıl altın takıyorsa, kız tarafı da odanın birini yapıp yanında bişey takmaları gerekir. yani beni yanlış anlamanı istemiyorum.

babası annesi yapmadı kusura bakma ama eşyaları sözde öyle, eşim kendi birikmişleri ile yaptı sonrada biz yaptık oldu, ben bunun lafını etmedim, kayınvalide de düğünde ki altınları bi güzel cebe indirdi

Yegenim dogunca esim kendi yegenlerine yaptigi kadar bir hediye yapacakti. Katiyen olmaz dedim. Sizin iliskiniz bugune kadar boyle olmus olabilir ama ben kardeslerime ve yegenlerime bekarken ve gelirim daha azken o kadar yapiyordum kaldi ki bes ay sonra benim de cocugum olacakti ve abim beni cok daha fazlasini hediye ederek zor durumda birakacakti. Esimi iknaettim ve dediginin iki katini hediye ettik ve aslinda az bile oldu. Benim cocuklarima abilerim daha fazlasini yapinca mahcup oluyorum( benim kardeslerimle gelirlerimiz yakin sayilir) simdi yegenlerime birsey yapacakken bizde adet bu diyorum. Ams calismasam gelirim olmasa zir olabilirdi. Bu arada esime de ailesi konusunda asiri giedigi muddetcr karismam hatta ben de icimden gelerek birseyler yaparim. Kisacasi imkaniniz varsa esinizle cok zitlasmadan gonlunuzden geceni alin. Inanin bugun kcanizi dinleseniz devyarin sagol bana uyum sagladin demez siz hediye almadiginuzla kalirsiniz ve dugunde el bile bilezik takarken cok uzulursunuz. Vr ben olsam esime kin dolardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…