Eşimden beklemezdim

Eşimden beklemezdim deyince bende ya çok büyük bir yalanı var yada kesin aldattı falan dedim heralde:))Allah iyiliğinizi versin,eşinizinde cevabı çok komik olmuş''bana kahvaltı hazırlamadın ondan yaptım''buna bebekler bile güler...daha 6 aylık evlisiniz tadını çıkarmaya bakın,bu kadar küçük şeyleri kafaya takıpda sorun yapmayın.insanlar nelerle uğraşıyor burada hergün okuyoruz.
Kıskandığınıda belli etme bu kadar,sonra daha fazla üstüne gelir.Mutluluklar...

işte ben ev ortamı rahatlığında,isteyince sapıttırabilir bi araç olarak görüyorum interneti erkekler için..
şeytan doldurur

Çok hoşsunuz

zaten başlarda sorunlar öyle yavaş yavaş çözümlenince tatlıya bağlanıyor..önemli olanda başka boyutlara varmaması..

Bende hoşlanmam eşimin nette herhangi bir kadını seyretmesi, bu ünlü de olsa farketmez..

Çok seyretmek istiyorsa ben varım taaaam karşısında hemdeeğer benden sıkıldıysa boşasın beniiii hııhhhh istediği kadar baska kadın seyretsin dimi amaa..

Bana ters

valla "bizim toplumun kıstaslarına göre" ne kadar dört dörtlük kadın olursanız olun, bence iş kahvaltıda, süper her yere yeten kadın olmakta değil, tamamen "kafada ve niyette"
bunu kk da bile hergün okuyoruz, kadıncağız konu açıyo, onun için şunu yaptım bunu yaptım, evimde herşey kusursuz vs... ama aldatıldım. neden aldatıldı, halbuki o kadar hergün sabah erkenden kalkıp kahvatı hazırlamıştı, eşine saygıda hiç kusur etmemiş, çayını kahvesini hep hazırda bulundurmuştu...
bence asıl yine yazıyorum "bizim toplumun kıstaslarına göre dört dörtlük olan kadınlar" aldatılıyo ve evliliklerinde sorun yaşıyo

şimdi bu arkadaş kahvaltı hazırlasa her gün dört dörtlük, eşi o erotik resimlere bakmayacakmı, tabii ki de bakacak, oyun oynamıcak mı tabii ki de oynıcak. neden? çünkü adamın niyeti o.
ve vazgeçirmenin yolu kesinlikle kahvaltıydı carttı curttu değil bence, odağını değiştirmek, çocuk gibi yani
süper kadın olmak isterseniz, sadece kendinizi yersiniz, taktir falanda görmediğiniz gibi, herhangi bişey aksadığında bi de bi karış suratla karşılaşırsınız mecburmuş gibi, benim fikrim tabii

Son düzenleme:
resimler ve oyun konusunda arkadaşlarımın çoğuyla aynı fikirdeyim..ben sadece kahvaltı konusuna değinmek istiyorum,eşiniz sebep diye bunu göstererek komikleşmiş ama içindeki uhdeyi dile getirmiş,yersiz bi yerde deyivermiş ama benim 50 yaşına gelmiş babam bile bu konuda anneme arada sitem ediyosa demekki nasıl biz kadınların beklentileri oluyorsa erkeklerin en büyük beklentileride işten gelince bi güler yüz sıcak bi yemek,sabahda işe güzel uğurlanmak..erkeklerin çoğu bunu arzular bence,kuzenlerimden bile duymuşum karılarına sitemkar laflar..

emir bile etmemiş ne güzel kölem değilsin ama hazırlasan mutlu olurum demiş,onu mutlu etmenin fırsatlarını kaçırmayınki size geri dönüşü güzel olsun..

ha burda bazı hatunlar diyebilirki saçımı süpürge ettim yaranamadım,ama yaranamam korkusuyla başkaları yapmış işe yaramış duygusuyla mutlu anlarımı sabote edememki,ben tedbirimi alırım takdir Allahdan yani..herkesin kocası farklı,herkes aynı olacak diye bi kaide yok..

ben kesinlikle kocanızın bu eleştirisini dikkate almanızı öneririm..baksanıza nasıl içine dert olmuşsa en ufak bi kavga anında söyleyivermiş..

ben de beklemezdim eşimden, benzer bi durum yaşadım yakın zamanda. konu bile açtım hatta, unutmaya ve onu affetmeye çalışıyorum. ama senin eşinin yaptığını da normal buldum, bugün eline hangi gazeteyi alsan açıp baksan bi sürü bikinili kadın, yok bilmem nerenin ananas güzeli fotoları var zaten. eşinde çocukluk işte, kahvaltı hazırlamadın da noldu, öldü mü açlıktan? karnı açken o fotoğraflarla mı doyurmuş karnını, komik gerçekten bu erkek milleti. kendini asla suçlama canım, bu tamamen onların midesizliği, internetmiş fotoymuş kendilerinde hak görüyorlar bunu. sen de karnın acıktığında açarsın erkek mankenlere bakarsın bakalım beeyfendi rahatsız oluyor mu?

Bugün erken kalktım kahvaltısını hazırladım bir eline sağlık dedi mi? Hayır... Ben afiyet olsun diye laf söyleyince aklına geldi beyefendinin.

Ya ona karşı iyi canımlı cicimli davranamıyorum içimden gelmiyor dün sanki ilişkimizdeki masumiyet gitti. Ona bakınca baktığı resimler aklıma geliyor.Ama ben böle uzak durunca o da uzak duruyo mecburen birbirimizden iyice soğuyacağımızdan korkuyorum. Olmayınca olmuyo işte. Yani hani gözü kaydı diyenlere hak veriyorum bende biyerde görsem gözüm ilişirdi. Ama acaba başka ne resimler var diye devamını getirmezdim. Erkek fotoları ilgimi çekmiyo benim Allaha şükür. Eşimide düşünürüm onun onurunu zedeleyecek bişi yapmak istemem.

Ama bizimki kalkmış pişkin pişkin dioki yakalancam die korktum dedim ki sen Allahtan korkmuyon, karımı üzcem diye korkmuyon yakalanacam diye mi korkuyosun. Ben senin annen baban değilim karınım dedim.

Bide bunun dini tarafı var ben onun göz zinası yapmasına mani değilsem nie evlendi benle.

ya canım oyun konusunun önünü almalısın o konuda haklısın ama resim konusunu abarttığını düşünüyorum ya, inan o tarz hafif erotik resimler her yerde hatta burdaki reklamlarda bile çıkıyo bazen, internetin düzeni bu malesef, erotizmle dikkat çekmek... inan bana kadınlı erkekli çoğu insan gayriihtiyari, tıkladığını bile fark etmeden tıklıyo gazete okurken falan, sistem buna yönlediriyo çünkü, bence bu resim konusunu uzatmamalısın tatınızın daha fazla kaçmaması için

Son düzenleme:

Hay ağzını öpim :) (ıyhh iğrencim yahu)
Kahvaltı hazırlamalı,kocanın karnını doyurmalı gibi yorumlar okuyunca inanın şaşırıyorum. Kocanın karnını doyurmak cümlesi ne kadar edilgen. Elbette sorumluluklarımız var,özellikle çalışmayan bayanlar ev içi hizmetleri yapmalı ama bunu mecburiyet olarak algılamak ne kadar doğru. Neyse..

Benim annem dört dörtlük bir kadın. Tam bir osmanlı kadını. Süper yemek yapar,çok titizdir,pratiktir. Kocasının ayağını bile yıkar. Ama 19 yıldır dul. Kıymet bilinmedi,mutlu olamadı,yeniden de yuva kuramadı. (bu arada cidden fıstık gibi hatundur) yani kahvaltı hazırlamakla olsaydı bu işler,mutsuz çift kalmazdı. Evimi ücretiyle temizletiyorum diye laf söyleyenlere verdiğim bir cevapla kapatmak istiyorum "yapana madalya taktıklarını görmedim"..

Eşiniz yapmış,bahanesiyle de sıvamış resmen..

Son düzenleme:
Eşe kahvaltı hazırlamak sanki olmaması gereken yapılmaması gereken bir davranış gibi gösterilmiş. Bence önemli. Sevgiyle hazırlanmış bir kahvaltı.
Kadın çalışmıyorsa sabah kalkıp kahvaltı hazırlamasından daha doğal ne olabilir ki? Olması gereken de bu değil midir. Eşinin kahvaltısını hazırlayıp onu işe yollamasından

kadın çalışmıyorsa evet normal ama iki taraf da çalışıyorsa kadın sofra kurarken adam da çayı demleyebilmeli. görev gibi görülmesi insanın gururunu kırıyor. yoksa insan sevgisini katarak, zevkle hazırlar sofrasını, beraber güzel bir güne başlanır, bundan daha doğal bişey yok bence de.

Kadın çalışmıyorsa demiştim eğer bana yazdısanız. Hatta kadın çalışmasa bile eşi pazar günü hazırlayabilir kahvaltıyı. Görev değil elbette ki.
Asıl önemli olan ufak tefek şeylerle tadı kaçırmamak.
Eşinizin yapmasından rahatsız olduğunuz konularla ilgili eşinize söylersiniz. Rahatsızlığınızı anlatır, mutsuzluğunuzu dile getirir bunu kavgaya dönüştürmezsiniz. Burda eşin kusuru da bu. Neden kahvatı meselesini apayrı bir zamanad söylememiş. Ben senin hazırladığın kahvaltıyı edip işe gitmek istiyorum gibi bir cümleyle bu yapılan arasında ne kadar fark var.
Konuşmayı mı beceremiyoruz artık. Neden bu tahammülsüzlüğümüz herşeye

ben size katıldığımı belirtmek için yazmıştım, aksini değil.

olur mu canım öyle şey, tabii ki, isteyerek severek hazırlıyosa ne ala ne güzel, zaten geçmiş bi yorumda da yazdım bu topikte, eşinin derdi muhabetse kulak vermelisin, kahvaltı hazırlamalısın diye... bu durumda adamın amacı karın doyurmak değil, eşiyle sabah vakit geçirmek olur, bunu istiyosa tabii ki de kulak verilmeli eşe
ama ne alaka sen bana kahvaltı hazırlamadığın için oyun oynuyorum erotik resimlere bakıyorum, saçma, altı çizilen bence bu bu kahvaltı konusunda

Son düzenleme:
erkekleri, sevdiğimiz adamları çok yüceltiyoruz gözümüzde..

erotik resme baktı diye bu kadar kıskanmanın yapamaz demenin bi anlamı yok bence...

bi kadın olarak gazetelerde gördüğüm erotik poz veren kadınlara ben bile bakıyorum, nerde kaldı adamlar nasıl bakmasın?

boşverin ya bakarsa baksın sende aç adamlara bak...

kıskanırsada sen bana kahvaltı hazırlmıyorsun de!!!

bence eşini kahvaltıya alıştırma.sonra bir ömür sabahın köründe kalkıp hazırlamak zorunda kalırsın.mesala şöyle yapabilirsin bir gün erken kalk kahvaltıyı hazırla sonra kusuyormuş gibi,fena olmuş gibi falan yap.sabah erken kalkınca böyle oluyorum dayanamıyorum de.bir süre sonra beklemez zaten.

benim annem ev hanımı k.validem ev hanımı onlar hazırlamıyor ama ben çalıştığım halde ilk zamanlar eşim benden kahvaltı bekliyordu.anasından görmediği halde.üstelik benimki haftada sadece 2 gün sabah işe gidiyor.o zamanda bir poğaça alıp yesin yani hiç bir şey beceremiyorsa.

yok işte hep bu nereden geldiği belli olmayan kurallar yüzünden.kadın kocasından erken kalkmalıymış da kahvaltı hazırlamalıymış da.sanki kocasına kahvaltı hazırlayanlar aldatılmıyor,şiddete maruz kalmıyor vs.

erkekler hep daha fazlasını isterler.durup sana kusursuzsun,mükemmelsin demezler.ha deseler ne olur ben kendimi hırpalayıp feda ettikten sonra.

ha kadın erken kalkıyordur,kendi zevkine hazırlarsa hazırlar ama külfet gibi geliyorsa hazırlamasın daha iyi.

çalışan kadın zaten kendine hazırlıyorsa eşi de nasiplenir.yok hazırlamaya vakti yoksa eşi de başının çaresine baksın.
ev hanımı ise istediği saatte kalkmadıktan sonra ev hanımlığının keyfi nerede öyle değil mi?

oyy koptum ya

harika yazmışsın chess...

bu adamlar ne yaparsan yap saçını süpürge et yapacağı varsa içinde, tutmuyor bigun mutlaka yapıyolar...

beklemem demeyeceksın, beklemelısın...

her adam yapar hepsinin nefsi pis çünki...

kimse ben dört dörtlük kadınım yapmaz demesın

Fotoğraflara baktığı ortaya çıkınca karısının en büyük hatasını(!) kafasına kakmış.
Bu böyle sürer gider,akşam çay demlemedin,meyve soyup vermedin,hapşurdum aspirin vereyim mi demedin? bla bla..
sonsuzluğa kadar sürer..
hangimizin eksiği yok,hangimiz mükemmel ev kadınıyız?
kimimiz pis,kimimiz beceriksiz,kimimiz üşengeç,kimimiz cazibe yoksunu,kimimiz uykucu ..
ihanete ,yanlış davranışlara kılıf çok.! erkekler mükemmel mi?
kahvaltı hazırlamadığınız kocanız ,kocalık görevlerini yapıyor mu bakalım ?
27 yaşındayım 27 kere açıp da erkek fotoğrafına bakmadım.
ben mi anormalim acaba ,kocam niye netten özellikle kadın fotolarına baksın..
nedir yani amaç ne,sonuç ne ?
bir fotoğrafın gazeteye basılmasıyla netten özellikle girip bakmak arasında fark var?
nedir bulvar gazetesi vardı bir vakit eşleriniz alıp onları mı okuyor,erkekleri her daim haklı çıkarmaya ne kadar meraklısınız..
sırf size yapılan yanlışlar gözünüze batmasın huzurunuz kaçmasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…