bak şimdi adam evde yanlız..
canı sıkılıyo..
dışarı çıkıp göğüs mü arasın ayol
açar interneti, 100 çift bakıverir :86:
he sindirirsin,kabul edersin o ayrı..
farketmez bakabilir dersin, o da ayrı bir tartışma konusu..
ben istemem..
işte ben ev ortamı rahatlığında,isteyince sapıttırabilir bi araç olarak görüyorum interneti erkekler için..
şeytan doldurur
Bugün erken kalktım kahvaltısını hazırladım bir eline sağlık dedi mi? Hayır... Ben afiyet olsun diye laf söyleyince aklına geldi beyefendinin.
Ya ona karşı iyi canımlı cicimli davranamıyorum içimden gelmiyor dün sanki ilişkimizdeki masumiyet gitti. Ona bakınca baktığı resimler aklıma geliyor.Ama ben böle uzak durunca o da uzak duruyo mecburen birbirimizden iyice soğuyacağımızdan korkuyorum. Olmayınca olmuyo işte. Yani hani gözü kaydı diyenlere hak veriyorum bende biyerde görsem gözüm ilişirdi. Ama acaba başka ne resimler var diye devamını getirmezdim. Erkek fotoları ilgimi çekmiyo benim Allaha şükür. Eşimide düşünürüm onun onurunu zedeleyecek bişi yapmak istemem.
Ama bizimki kalkmış pişkin pişkin dioki yakalancam die korktum dedim ki sen Allahtan korkmuyon, karımı üzcem diye korkmuyon yakalanacam diye mi korkuyosun. Ben senin annen baban değilim karınım dedim.
Bide bunun dini tarafı var ben onun göz zinası yapmasına mani değilsem nie evlendi benle.
valla "bizim toplumun kıstaslarına göre" ne kadar dört dörtlük kadın olursanız olun, bence iş kahvaltıda, süper her yere yeten kadın olmakta değil, tamamen "kafada ve niyette"
bunu kk da bile hergün okuyoruz, kadıncağız konu açıyo, onun için şunu yaptım bunu yaptım, evimde herşey kusursuz vs... ama aldatıldım. neden aldatıldı, halbuki o kadar hergün sabah erkenden kalkıp kahvatı hazırlamıştı, eşine saygıda hiç kusur etmemiş, çayını kahvesini hep hazırda bulundurmuştu...
bence asıl yine yazıyorum "bizim toplumun kıstaslarına göre dört dörtlük olan kadınlar" aldatılıyo ve evliliklerinde sorun yaşıyo
şimdi bu arkadaş kahvaltı hazırlasa her gün dört dörtlük, eşi o erotik resimlere bakmayacakmı, tabii ki de bakacak, oyun oynamıcak mı tabii ki de oynıcak. neden? çünkü adamın niyeti o.
ve vazgeçirmenin yolu kesinlikle kahvaltıydı carttı curttu değil bence, odağını değiştirmek, çocuk gibi yani
süper kadın olmak isterseniz, sadece kendinizi yersiniz, taktir falanda görmediğiniz gibi, herhangi bişey aksadığında bi de bi karış suratla karşılaşırsınız mecburmuş gibi, benim fikrim tabii
kadın çalışmıyorsa evet normal ama iki taraf da çalışıyorsa kadın sofra kurarken adam da çayı demleyebilmeli. görev gibi görülmesi insanın gururunu kırıyor. yoksa insan sevgisini katarak, zevkle hazırlar sofrasını, beraber güzel bir güne başlanır, bundan daha doğal bişey yok bence de.
Kadın çalışmıyorsa demiştim eğer bana yazdısanız. Hatta kadın çalışmasa bile eşi pazar günü hazırlayabilir kahvaltıyı. Görev değil elbette ki.
Asıl önemli olan ufak tefek şeylerle tadı kaçırmamak.
Eşinizin yapmasından rahatsız olduğunuz konularla ilgili eşinize söylersiniz. Rahatsızlığınızı anlatır, mutsuzluğunuzu dile getirir bunu kavgaya dönüştürmezsiniz. Burda eşin kusuru da bu. Neden kahvatı meselesini apayrı bir zamanad söylememiş. Ben senin hazırladığın kahvaltıyı edip işe gitmek istiyorum gibi bir cümleyle bu yapılan arasında ne kadar fark var.
Konuşmayı mı beceremiyoruz artık. Neden bu tahammülsüzlüğümüz herşeye
Eşe kahvaltı hazırlamak sanki olmaması gereken yapılmaması gereken bir davranış gibi gösterilmiş. Bence önemli. Sevgiyle hazırlanmış bir kahvaltı.
Kadın çalışmıyorsa sabah kalkıp kahvaltı hazırlamasından daha doğal ne olabilir ki? Olması gereken de bu değil midir. Eşinin kahvaltısını hazırlayıp onu işe yollamasından
erkekleri, sevdiğimiz adamları çok yüceltiyoruz gözümüzde..
erotik resme baktı diye bu kadar kıskanmanın yapamaz demenin bi anlamı yok bence...
bi kadın olarak gazetelerde gördüğüm erotik poz veren kadınlara ben bile bakıyorum, nerde kaldı adamlar nasıl bakmasın?
boşverin ya bakarsa baksın sende aç adamlara bak...
kıskanırsada sen bana kahvaltı hazırlmıyorsun de!!!
valla "bizim toplumun kıstaslarına göre" ne kadar dört dörtlük kadın olursanız olun, bence iş kahvaltıda, süper her yere yeten kadın olmakta değil, tamamen "kafada ve niyette"
bunu kk da bile hergün okuyoruz, kadıncağız konu açıyo, onun için şunu yaptım bunu yaptım, evimde herşey kusursuz vs... ama aldatıldım. neden aldatıldı, halbuki o kadar hergün sabah erkenden kalkıp kahvatı hazırlamıştı, eşine saygıda hiç kusur etmemiş, çayını kahvesini hep hazırda bulundurmuştu...
bence asıl yine yazıyorum "bizim toplumun kıstaslarına göre dört dörtlük olan kadınlar" aldatılıyo ve evliliklerinde sorun yaşıyo
şimdi bu arkadaş kahvaltı hazırlasa her gün dört dörtlük, eşi o erotik resimlere bakmayacakmı, tabii ki de bakacak, oyun oynamıcak mı tabii ki de oynıcak. neden? çünkü adamın niyeti o.
ve vazgeçirmenin yolu kesinlikle kahvaltıydı carttı curttu değil bence, odağını değiştirmek, çocuk gibi yani
süper kadın olmak isterseniz, sadece kendinizi yersiniz, taktir falanda görmediğiniz gibi, herhangi bişey aksadığında bi de bi karış suratla karşılaşırsınız mecburmuş gibi, benim fikrim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?