Eşimden beklemezdim

hayır canım bence numara yapmana gerek de yok...
bi daha kahvaltı konusu açılırsa açık açık
şöyle bi karşılaştırma yap

eşin senın için netten oyundan fedekarlık yapıyormu? yapmıyor....

öyleyse uyu güzelim uyu...

bugün hıç olumlu eleştırıler yapamaıcaaaaam sinirliyim...

eee erkek çocukları böyle yetiştiriliyor, erkekler paşazade, kadınlar köle isaura olmak zorunda

bu konuda çoğu kadının şikayetlerini okudum ve bazen şaşırıyorum
belki bana kızacaksınız ama
eşlerimiz veya erkeklerin çoğu belkide hepsi bu tarz erotik resimlere videolara felan bakıyorlar
bu olay çok hastalık boyutunda değilse bence abartıp huzurumuzu kaçırmayalım derim

benim eşimle sosyal duygusal ve hatta cinsel anlamda bir sorunum yok
benim eşimde bana gıcıklık olsun diye;
bazen internette veya tv de bir manken veya bu tarz bişey görür
ve hatta övgüler yağdırır bana da nispetle bakar sırf kızdırmak için
bende gülerim ;
amaan sen bunu burda böyle görüyorsun
birde yakında gör bakalım eminim yüzüne bakılmayacak kadar çirkindir
makyajın içine batırıp çıkarmışlar felan derim
kendimi överim güler geçeriz

bazen akşam yatacağımız zaman elinde laptop bakarken görürüm
otururum yanına bende bakayım derim
gülüşürüz hadi kalk kalk derim zorlarım
yatağa gider sevişir gülüşür uyuruz

bence dozunda ise bu tarz olayları abartmamak lazım

Son düzenleme:
eee erkek çocukları böyle yetiştiriliyor, erkekler paşazade, kadınlar köle isaura olmak zorunda

e tabi canım biz erkklerin kölesi olmak için doğdukya!!!

erkeklerin dinimizde 1 adım önde olduğunu biliyorum ama bu erkekler bızı ezsın dilediğini yaptırsın diye değil...

erkeğin kadınından önde olmasına sebep eşini ve çocuğuna sahıp çıkacak gücu kuvvetı olduğu içindir...

bu öndeliği daha olması gereken yerlerde kullanmak yerine erkeğim yaparım anlayışını sürdürüyolar...

e bız masum kadınlarda o erkek tabıkı karısı olarak kahvaltı cart curt yapmalıyız dıyoruz...

walla ben böyle değilim kardeşim yapacamda çok iyi kadın mı olacam? 1 saat sonra aynı ben olmayacakmıyım gözünde?

doğru söylüyorsun canım da o pozlara ben erkeklerden daha çok bakıyorum.siteleride de kabahat var.sen normal bir haber okuyorsun altta bilmem kim soyundu,düşünmeden tıklamış buluyorum kendini.şimdi ben de yapmasam anlamıyacağım olmaz diyeceğim de ben bile yapıyorsam erkekler nasıl karşı koyacak?

Bu fotolara bakmayan erkek var mı? Zaten pek çok sitede sayfalar açılırken birsürü foto çıkıyor karşımıza istemsiz olarak ve bizler bile bakıyoruz, bence abartmışsın. Arayıp hesap sormana gerek yoktu, sen onu suçlayınca oda seni suçlamak için kahvaltıyı bahane etmiş, klasik erkek psikololojisi, senin yüzünden yaptım imajı verip senin kendini suçlu hissetmen için uğraşıyor.

konu sahibi gitmiş sanırım..

6aylık evlilikte kocanızın kahvaltı beklemesi çokmu anormal bunu anlamadım:26:
beraber kahvaltı yapmanın tadı güzel olsa gerek herneyse...
bence biraz büyütülmüş heryerde var böyle kadın resimleri sadece erkekler değil herkes bakıyo
keşke baksaydınız sürekli bakıcakmı kontrol etseydiniz .. tekrarlanması halinde tepkiniz normal derdim

ya bi de alkışlayalım adamı, bakmış e erkek bu yapar diyelim... ne demek... noend cok da güzel söylemiş,son cümle bir erkegin bunu yapmaması için yeterince açık bence.....yine de canım sen uzak durma,sen uzak durdukca iyi olmaz,en azından bunu söyleyebilirim... sonucta erkek işte,uzak durmak çözüm olmuyor maalesef... eğer çalışmıyorsan kocan eve geleceğinde süslen püslen... cok ciddiyim.. sana hak veriyorum ama böyle yap ki kazanan sen olasın.... ayrıca burda da okudum,evli değilim ama erkekler evlendikten sonra belli bi dönem EĞİTİMden geçiyorlar...eminim sana eline sağlık demeyi de öğrenecek,sen soğuk durma derim ben....

her kahfaltı hazırlamayan kadının kocası erotik resimlere baksaydı vay bu dünyanın haline

Hayır burdayım, Herkesin yorumunu okuyorum düşünüp doğru kararı vermeye çalışıyorum. Ama sanırım daha çok duygularımla hareket ediyorum.

Bana basit gelmiyor bu konu malesef.Kabullenip affetmekte zorlanıyorum. Tekrarlarsa sonucunun ne olacağını söyledim o da şok yaşadı biraz. Ama taviz verirsem devam edecektir bence.Bana saygı duymayan biriyle yaşayamayacağımı söyledim. Özellikle takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ben kadere çok inanırım. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakalanır.

Kahvaltı konusuna gelince sanırım o benimde onunla beraber kalkmamı onu yolcu etmemi istiyor, garip garip evden çıkmayı istemiyor, gerekirse kahvaltıyı beraber hazırlarız yani illaki sen yapcaksın diye bir şey demiyor. Benimde kendime göre mazeretlerim var eskiden sen uyu dinlen derdi bana ama ne olduysa şimdi ben gittikten sonra uyu istiyorsan diyor. O konuda hakkını yiyemem. Öyle illaki sen yapacaksın gibi bir yaklaşımı yok bazen ( evdeyse) kalkıp bana kahvaltı hazırlar.

Son düzenleme:

tabiki hiç taviz verme .. erkeklere taviz vermeye kalkarsan tepene çıkar..
zaten tepkini yeterince belli etmişsin,bundan sonra umarım böyle bişeyle karşılaşmassın

Bir kaç çıplak fotoğraf için bu kadar tartışmaya değermi bilemedim.
Ben evli değilim ama uzun süreli bir ilişkim var ve sevgilimin böyle fotoğraflara bakması beni üzmez baksın, onlara anca bakar yani bu kadar abartıp bunun için tartışma çıkarmak BENCE gereksiz.
Ama sizin başka şeylerdende ona kızgın olduğunuzu gördüm ben.. bu da çıkış noktanız olmuş, çok üstüne gitmeyin bence ama yapmasını istemediğiniz şeyleri ona söyleyin yaptığında üzüldüğünüzü söyleyin o zaten seven bir eşse sizin üzülmenize dayanamaz yapmaz diye düşünüyorum

Eskiden bende böyle düşünürdüm beni seviyorsa yapmaz die... Ama artık öyle düşünmüyorum. İnsanoğlu hata yapabiliyor ne kadar severse sevsin. O olaya şöyle bakıyor sen oyun oynayarak mutlu olmama engel oluyorsun neden üzülesinki ben oyun oynadım die . Evet gözleri eskisi gibi parlamıyor bana bakarken buda tartışmaların yıpranmaların sonucu evlilik malesef pek hayal ettiğin gibi yaşanmıyormuş...

bende diğer arkadaşlar gibi düşüyorum amaaannn ne var canım baktıysa 1 2 resme baktı diye gitmedi ya:) dürüst olalım şimdi sanki biz bakmazmıyım şöyle yakışıklı bi tip görsekk erkek içinde olmasın yeter ki yapıcağı varsa her türlü yapar buna sıkarak sınır koyarak engel olamazsın... forumda öyle sorunları olan arkadaşlarımız var ki bi bu ilişkiyi gereksiz tartışmalarla yıpratıp araya mesafe koymaya sebep olmaktan başka bişeye yaramaz...
bide oynasın adam oyununu insan gerçekten çok sıkılıyo sürekli dip dibe olmaktan beraber yapacak bişey bulamıyosun bi zaman sonra bırak o oyununu oynasın sen kendine başka bi iş bul... aynı evin içinde bazen birbirini özlemek gerekiyo inan bana:)

Son düzenleme:
Bu erkeklerin akıllarına şaşıyorum bazen.
Yapmışsın bir hata, bari üstüne bu kadar saçmalama.
Kahvaltıyla filan ne alakası varmış, kahvaltı hazırlamamanızın karşılığıymıymış bu yaptığı, tamamen saçmalık. Bakmak istemiş bakmış işte, size niye yükleniyor ki.
Benim de hoşuma gitmez sonuçta, eşimin elin kadının çıplak resimlerine bakması.
Eşiniz keşke özür dilemeyi becerebilseymiş, bu kadar saçmalamak yerine.
Çok alttan almayın ama kıyameti de koparmayın bence.
En azından sizi üzdüğünün farkına varsın, çok iyi bir iş yapmış gibi üste çıkmasın, hele de sizi hiç suşlamasın.

Sabah nete girdiğimde haberler ve gazeteler için mutlaka mynet i açarım. Yani eğer mynet e girmişse bu adam amacı o sizin affetmekte kabul etmekte zorlanıyorum dediği şey için değildir.
Ve bazen biryerlere tıkladığımda aniden byle şeyler istemesiniz de karşınıza çıkabiliyor. E yani sonuçta bu adam bir iki tanesine tıklayıp bakmışsa bunun neresini affetmekte zorlanıyorsunuz. Bakmaması da normal, bakması da normal.
Ayrıca benim anladığım kadarıyla adam sen kahvaltı hazırlamıyorsun diye bakıyorum dememeiş. İçinde dert olan, 6 aylık karısını söylemeye çekindiği şey patlak vermiş. Yani sen debana kahvalıt hazırlamıyorsun diye.
Benim çalışmayan bir sürü arkadaşım eşlerine sabah kalkıp kahvaltılarını hazırlıyor. Bu görev mi hazırlasam mı hazırlamasam mı diye düşündüklerini bilmiyorum. Benim annem 40 yılı aşkın süredir babama sabah kahvaltısı hazırlıyor. Eminim onların da birbirlerine kızdıkları kırıldıkları çok taraf olmuştur. Ama annem hiçbir zaman kahvaltıyı bir ceza ya da bir görev gibi araç olarak görmemiştir. Cahil biri de değildir üstelik. Normal olan bu değil midir. Ama hafta sonu da aynı şeyi babam bizim için yapabilir.
Ne kadar erken bu tür kavgaları yapmak için.
Böyle şeyler için bu kadar çığırından çıkmış gibi hareket edilirse bu evlilik ne kadar uzun soluklu olur? Düşünmeden edemedim

abartmıssınız bence... ve daha yenı evlısınız eşinizi ya tam eve baglayacaksınız yada koparacaksınız sizin elinizde benım canımcım gelır gerekırse oyunda oynar tvde bakar yapsında zaten evden işe işden eve gidip gelen bı ınsan okdr sosyal olmaya hakkı var bazen ben zorla gönderirim dısarı git dolaş diye gec gelse uyurum dırdır etmem ve farkederımkı bana cok baglı her istediğimi yapan biri oldu basta bızde kavgalar ederdık ama faydası yok bagırıp cagırmadan önce neden canım demelı insaflıysa hersey yoluna girer ama üstüne gidip herseyı kısıtlarsanız cazip gelır gun gelır sırtınızdan vurur... onu sıkma

yanlıs yönde gidiyorsun sanırım aslında evlılıgı hayal etmeyeceksın ona renk verıp güzelleştireceksın ben öle yaptım mesela bazen ben ödün verdım bazen o herseyı ona yuklemek yanlıs insallah herseyı yoluna koyarsın

Zaten dün de belirttim onu bundan sonra serbest bırakacağım sonuçta yetişkin neye ne kadar zaman ayırması gerektiğine kendi karar versin. Sorumsuz biri değildir.

Ben şu anda daha hazmedemediğim için susma kararı aldım, susucam İnşallah. Üstüne gitmicem şikayet ettiğim tüm konuları göz ardı edicem. Bir müddette böyle denicem. Sonuclarına bakıcam.

Zaten defalarca özür diledi benden hatasını kabul etti. Onu sık boğaz etmicem ama ona ben yaklaşamam şu anda. Gerektiği kadar onu dinler konuşurum. Zaten olacaksa kendiliğinden düzelir bişiler. Ben evde oturmaya pek alışık değilim. Evde ondan başka düşünecek bişeyim olmadığı için hayatımın odağına onu koydum. Çok yanlışlar yaptım. 4 4 lük kadınlarda aldatılıyor evet ama en azından suçlu olmadıklarını biliyorlar fakat ben bunu söyleyemiyor malesef...

Şu anlattığınız kadarıyla şikayet ettiğiniz konular gözardı edeceğiniz değil kale almamanız gereken konular. İnanın bütün bu olanlar bugünkü üzüntünüze sebep olması gereken şeyler değil. Acımasın, incinmesin o ümit dolu kalbiniz bunlar için. Öyle sıradan ki bu anlattıklarınız. Size olan sevgisinin azaldığını gösterir şeyler değil. Birçok erkek böyle unutmayın bunu. Maalesef biz kadınlar kadar duyarlı değiller. İlişkinizi yıpratmayın. Erkeklerin bu tür durumlardan çok sıkıldığını unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…