bence eşini kahvaltıya alıştırma.sonra bir ömür sabahın köründe kalkıp hazırlamak zorunda kalırsın.mesala şöyle yapabilirsin bir gün erken kalk kahvaltıyı hazırla sonra kusuyormuş gibi,fena olmuş gibi falan yap.sabah erken kalkınca böyle oluyorum dayanamıyorum de.bir süre sonra beklemez zaten.
benim annem ev hanımı k.validem ev hanımı onlar hazırlamıyor ama ben çalıştığım halde ilk zamanlar eşim benden kahvaltı bekliyordu.anasından görmediği halde.üstelik benimki haftada sadece 2 gün sabah işe gidiyor.o zamanda bir poğaça alıp yesin yani hiç bir şey beceremiyorsa.
yok işte hep bu nereden geldiği belli olmayan kurallar yüzünden.kadın kocasından erken kalkmalıymış da kahvaltı hazırlamalıymış da.sanki kocasına kahvaltı hazırlayanlar aldatılmıyor,şiddete maruz kalmıyor vs.
erkekler hep daha fazlasını isterler.durup sana kusursuzsun,mükemmelsin demezler.ha deseler ne olur ben kendimi hırpalayıp feda ettikten sonra.
ha kadın erken kalkıyordur,kendi zevkine hazırlarsa hazırlar ama külfet gibi geliyorsa hazırlamasın daha iyi.
çalışan kadın zaten kendine hazırlıyorsa eşi de nasiplenir.yok hazırlamaya vakti yoksa eşi de başının çaresine baksın.
ev hanımı ise istediği saatte kalkmadıktan sonra ev hanımlığının keyfi nerede öyle değil mi?
eee erkek çocukları böyle yetiştiriliyor, erkekler paşazade, kadınlar köle isaura olmak zorunda
Fotoğraflara baktığı ortaya çıkınca karısının en büyük hatasını(!) kafasına kakmış.
Bu böyle sürer gider,akşam çay demlemedin,meyve soyup vermedin,hapşurdum aspirin vereyim mi demedin? bla bla..
sonsuzluğa kadar sürer..
hangimizin eksiği yok,hangimiz mükemmel ev kadınıyız?
kimimiz pis,kimimiz beceriksiz,kimimiz üşengeç,kimimiz cazibe yoksunu,kimimiz uykucu ..
ihanete ,yanlış davranışlara kılıf çok.! erkekler mükemmel mi?
kahvaltı hazırlamadığınız kocanız ,kocalık görevlerini yapıyor mu bakalım ?
27 yaşındayım 27 kere açıp da erkek fotoğrafına bakmadım.
ben mi anormalim acaba ,kocam niye netten özellikle kadın fotolarına baksın..
nedir yani amaç ne,sonuç ne ?
bir fotoğrafın gazeteye basılmasıyla netten özellikle girip bakmak arasında fark var?
nedir bulvar gazetesi vardı bir vakit eşleriniz alıp onları mı okuyor,erkekleri her daim haklı çıkarmaya ne kadar meraklısınız..
sırf size yapılan yanlışlar gözünüze batmasın huzurunuz kaçmasın diye..
Bugün erken kalktım kahvaltısını hazırladım bir eline sağlık dedi mi? Hayır... Ben afiyet olsun diye laf söyleyince aklına geldi beyefendinin.
Ya ona karşı iyi canımlı cicimli davranamıyorum içimden gelmiyor dün sanki ilişkimizdeki masumiyet gitti. Ona bakınca baktığı resimler aklıma geliyor.Ama ben böle uzak durunca o da uzak duruyo mecburen birbirimizden iyice soğuyacağımızdan korkuyorum. Olmayınca olmuyo işte. Yani hani gözü kaydı diyenlere hak veriyorum bende biyerde görsem gözüm ilişirdi. Ama acaba başka ne resimler var diye devamını getirmezdim. Erkek fotoları ilgimi çekmiyo benim Allaha şükür. Eşimide düşünürüm onun onurunu zedeleyecek bişi yapmak istemem.
Ama bizimki kalkmış pişkin pişkin dioki yakalancam die korktum dedim ki sen Allahtan korkmuyon, karımı üzcem diye korkmuyon yakalanacam diye mi korkuyosun. Ben senin annen baban değilim karınım dedim.
Bide bunun dini tarafı var ben onun göz zinası yapmasına mani değilsem nie evlendi benle.
konu sahibi gitmiş sanırım..
6aylık evlilikte kocanızın kahvaltı beklemesi çokmu anormal bunu anlamadım:26:
beraber kahvaltı yapmanın tadı güzel olsa gerek herneyse...
bence biraz büyütülmüş heryerde var böyle kadın resimleri sadece erkekler değil herkes bakıyo
keşke baksaydınız sürekli bakıcakmı kontrol etseydiniz .. tekrarlanması halinde tepkiniz normal derdim
Hayır burdayım, Herkesin yorumunu okuyorum düşünüp doğru kararı vermeye çalışıyorum. Ama sanırım daha çok duygularımla hareket ediyorum.
Bana basit gelmiyor bu konu malesef.Kabullenip affetmekte zorlanıyorum. Tekrarlarsa sonucunun ne olacağını söyledim o da şok yaşadı biraz. Ama taviz verirsem devam edecektir bence.Bana saygı duymayan biriyle yaşayamayacağımı söyledim. Özellikle takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ben kadere çok inanırım. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakalanır.
Kahvaltı konusuna gelince sanırım o benimde onunla beraber kalkmamı onu yolcu etmemi istiyor, garip garip evden çıkmayı istemiyor, gerekirse kahvaltıyı beraber hazırlarız yani illaki sen yapcaksın diye bir şey demiyor. Benimde kendime göre mazeretlerim var eskiden sen uyu dinlen derdi bana ama ne olduysa şimdi ben gittikten sonra uyu istiyorsan diyor. O konuda hakkını yiyemem. Öyle illaki sen yapacaksın gibi bir yaklaşımı yok bazen ( evdeyse) kalkıp bana kahvaltı hazırlar.
Bir kaç çıplak fotoğraf için bu kadar tartışmaya değermi bilemedim.
Ben evli değilim ama uzun süreli bir ilişkim var ve sevgilimin böyle fotoğraflara bakması beni üzmez baksın, onlara anca bakar yani bu kadar abartıp bunun için tartışma çıkarmak BENCE gereksiz.
Ama sizin başka şeylerdende ona kızgın olduğunuzu gördüm ben.. bu da çıkış noktanız olmuş, çok üstüne gitmeyin bence ama yapmasını istemediğiniz şeyleri ona söyleyin yaptığında üzüldüğünüzü söyleyin o zaten seven bir eşse sizin üzülmenize dayanamaz yapmaz diye düşünüyorum
Eskiden bende böyle düşünürdüm beni seviyorsa yapmaz die... Ama artık öyle düşünmüyorum. İnsanoğlu hata yapabiliyor ne kadar severse sevsin. O olaya şöyle bakıyor sen oyun oynayarak mutlu olmama engel oluyorsun neden üzülesinki ben oyun oynadım die . Evet gözleri eskisi gibi parlamıyor bana bakarken buda tartışmaların yıpranmaların sonucu evlilik malesef pek hayal ettiğin gibi yaşanmıyormuş...
Zaten dün de belirttim onu bundan sonra serbest bırakacağım sonuçta yetişkin neye ne kadar zaman ayırması gerektiğine kendi karar versin. Sorumsuz biri değildir.
Ben şu anda daha hazmedemediğim için susma kararı aldım, susucam İnşallah. Üstüne gitmicem şikayet ettiğim tüm konuları göz ardı edicem. Bir müddette böyle denicem. Sonuclarına bakıcam.
Zaten defalarca özür diledi benden hatasını kabul etti. Onu sık boğaz etmicem ama ona ben yaklaşamam şu anda. Gerektiği kadar onu dinler konuşurum. Zaten olacaksa kendiliğinden düzelir bişiler. Ben evde oturmaya pek alışık değilim. Evde ondan başka düşünecek bişeyim olmadığı için hayatımın odağına onu koydum. Çok yanlışlar yaptım. 4 4 lük kadınlarda aldatılıyor evet ama en azından suçlu olmadıklarını biliyorlar fakat ben bunu söyleyemiyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?