Aaa şansa bak ya keşke benimki de ailesiyle görüşmese beni baştan kabul etmediler bir yanlışım hatam yoktu ona rağmen şans yok işte bende doğuştan, benimki aile içinde büyümüş ama bunlar çocukken tarlada çalışırken yemek bile götürmemişler bunu bekar abisi bu eve geldiğimizde demişti annesini hep dövmüş sövmüş babası bunu da eşimin annesi bana demişti kimse yokken köyde evde,hadi görüşsün küsmesin tamam ama hâlâ bana karşı kin tutuyor değmeyecek anne babası için vs boşanma davasıni hâlâ açık tutuyor utanmadan bir de ilginin tam ve gerçek olmasını bekliyor daha çok bekler bundan sonra alttan da almicam ben terapiste gittim 2 defa ama sorunu sadece bana yükleyip manipüle ediyor karakterskz ve ayrıca hamile kaldık diye kimse bize laf yapamaz , doğum kontrol hapları da kullansan ria da kullansan olacağını varsa hamile oluyorsun , işi gücü kavga olanlar gelmiş burda neden hamile kaldın demeye getirip yok delikli prezervatif yok bilmem ne diyor vasat zihniyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…