- 14 Ağustos 2023
- 38
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi eylulrtosun
Herkese merhaba arkadaşlar aslında uzun bir hikayem var fakat sizi sıkmak istemiyorum özet geçiçem 5 yıllık sevgililik hayatını evlilikle taçlandırdık ve 2 yıldır evliyim 1 tane 11 aylık oğlum var herşey başlarda güzel gitse de hemen kazala hamile kalmam sonrasında oğlumun doğması sorumluluklarım artmıştı eşim kumar bağımlısı oldu eline geçeni yatırıyor kaç kez bundan dolayı kavga edip evi terk ettim ama her defasında beni zorla da olsa gelip ailemin evinden aldı annem babam ayrı ya anneme ya ablama gidiyordum. Bu aralar o kadar piskolıjım bozuldu ki bazen kendi evladımı sorguluyorum neden oldu keşke olmasaydı gibilerinde yazarken utanıyorum evladıma çok düşkünüm sonuçta ben dünyaya getirdim ve sorumluluğunu almak zorundayım ama kimsenin özellikle eşimin hiç yardımı yok akşam gelşp yemek yer odaya çekilir az oğluyla oynar kaç kere kavga ettik artık oğlum da etkileniyor ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi kocaman bir kara kuyunun içinde kaynolmuş gibi hissediyorum kendimi tanıyamıtorum eşimin 1 tane güzel söz söylediğini duymadım bana ev temiz yemek hazırsa tamam ama bunlwrı yapmamışsam düşman givi bana yoruldum artık ne yapacağımı şaşırdım