eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız belli halinizden tavrınızdan ne olduğunuz. eminim günlük hayatta muhattap bile almayacağım seviyedesiniz. lütfen kirli düşüncelerinizi de alıp konumu terk edin. yazdıklarınızı puandan itibaren kaale bile almayacağım çünkü

Biraz edebiyat söz sanatı teşbih vb gibi konularla haşir neşir olun en basit ifadesi ile teşbihte hata olmaz cümlesini umarım duymuşsunuzdur lakin sanıyorum eğitim seviyeniz teşbih nedir onu bile bilmeyecek düzeyde. O yüzden artık bu zihniyete cevap vererek birşeyler anlatmaya çalışmayacağım.

Kimbilir bu basit benzetmeye bu kadar kafanız takıldıysa belki de altında başka sebepler vardır....

Biraz sol da yapayım isterseniz ama duuurun ona da atlarsınız sol olmaz sol günah çirkin yakışıksız benzetme sağ yapayım en iyisi de yeni bir polemik oluşmasın. Hopp yavaş gel ne yaa millet uçmuş kendini tır sahasında sanıyor...

bende aynı şeyi düşünüyorum ama tek uyumak istemiyor korktuğunu söylüyor
benim kizim da 4.5 yasinda yani oglum oldu 3 umuz yatak odasindayiz esim daha yeni dogdugu icin bebek gece aglamasibdan falan uyuyamıyor o yuzden oturma odasında ,kızım bugun ilk kez ogle uykusunu kendi yaptı surpriz ile odullendirecegimi söyledim odası soguk oluyor ısınsın her sey kendi düzenine girecek normalde 1.5 yaşından beri ayri yatiyor

İnşallah konu sahibesi problemi aşmıştır ortada çocuk var ve yolu yarılamışken kimsenin düzeninin alt üst olmasını istemiyo insan

Eğer esinizle anlaşabiliyorsanız size saygisinda sorun yojsa aşksız da yaşarım diyorsanız sorun yok bence. Öteki türlü hem saygi hem sevgi yok boşanın diyeceğim ama onu da yapmazsiniz. Ben erkek arkadaşıma dokunmadan duramam siz nasıl cinsellik olmadan durutorsunuz şaşırıyorum

İki yıl sonra bu saatte konuya girdiğinize göre eşinizi hala abi gibi görmeye devam sanırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…