Eşimden yoruldum

papatya39000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
204
287
103
Giresun
Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz fakat özellikle son zamanlar kendisinden çok uzaklaştım. Resmen ekran hastası akşam eve gelir sadece yemekten sonra sofrayı toplar o kadar bu gün çay koy diye yalvardım oralı olmadı, ki bu gün mutsuz ve kötü bir günümdeyim biliyor. Elinde telefon ya da ps oynuyor. Bana sevgisini hissetiriyor ama evi çekip çeviren de neşelendiren de benim. Yolduldum çalışıyor ama çoğu sorumluluk bende. Bu beni artık öfkelendiriyor. İşten yorulduğunu söylüyor ama artık tükendim hayatımda neden olduğunu sorgulamaya başladım lütfen yardım edin.

Acik acik onunla konusun. Suclamayin ama bu sekilde evliliginize devam etmek istemediginizi söyleyin.
Yorulduysaniz sizde onun gibi umarsamazca davranin. Birakin oda birkac sorumluluk yüklensin.

Sadece çay koymuyor ya da telefon oynuyor diye hayatınızda neden oldugunu sorgulamıyorsunuzdur sanırım, başka problemleriniz varsa bilemiyorum ancak ikinizde çalışıp yorgun geliyormuşsunuz zaten birbirinizin üstüne yıkmak yerine iş paylaşımı yapabilirsiniz mesela o sofrayı toplamış siz de çay koyabilirdiniz.
Hem erkekler biz kadınlar gibi değil,genelde hepsinin dinlenme anlayışı iki seksen uzanıp telefon oynamak maalesef. Ben anlayışla karşılıyorum çoğunlukla eşimi, hem kendimi üzmüyorum beklentiye girerek hem de o da savunma mekanizması oluşturmuyor böylece, anlayışımı suistimal etmemeye çalışıyor elinden geldiğince.

İşten geldiğimde evi de ben topluyorum yemekleri de ben yapıyorum

İşten geldiğimde evi de ben topluyorum yemekleri de ben yapıyorum
Anladım. Konuşup iş paylaşımı yapmayı deneseniz güzellikle halledersiniz belki,yaklaşımınıza bağlı olarak sofrayı toplayan adam başka bişeyler yapar bence.
Boşanmaya varıcak bi durum göremiyorum ben.
Hayırlısı olsun.

hemen hayatınızda neden olduğunu sorgulamayın ama yukarıdaki yorumlara katılıyorum. iki tarafta çalışıyorsa kesinlikle oturup konuşup iş paylaşımı yapılmalı. ben çalışmadığım halde çay koymak benim eşimin görevidir genellikle, sadece çalışan değil insan çalışmayınca da yoruluyor. konuşarak halledilebilecek bir durum bence

Maalesef internet her eve girdiginden beri cok insan yada telefon ya oyun bagimlisi oldu onune gecebilsek keske..
Siz calisiyormusunuz cocuk var mi?
Benim eşimde oyun bağımlısı işten gelir bilgisayara dalardi hiç uyumazdi dinlenmesi öbür günün sabahina kadar 2 saat yatar ise giderdi hafta da 1 ilişkiye giriyorduk sürekli söylenirdim benlen ilgilen diye ama önceligi oyunların saatine yetişmek

Bizde ben daha cok Interneti kullaniyorum. Esimde ondan acikcasi rahatsiz. Kiskandigindan degil. Ama hem gözlerime yazik, hem kafa yorar diyor. Ama galiba zamanin bosa gitmesi daha cok konu esim öyle dedigi icin azaltmaya gayret ediyorum. Daha dogrusu beraber gecirecegimiz zaman cok azalttim.bence esinizi alip ciddi bir sekilde konusun. Sonucta beraber gecirdiginiz zaman kisitli. Hepsini geciremiyorsa bir kismin size ayirmasa bu zamanla evliliginize zarar verecegini anlatmaya calisin.

Ben ekran bagimliligimi saat siniri koyarak cozmeye calisiyorum. Mesela eve geldiginde 1 saat oynasin sonra 2 saat ortak bisiler yapin gibi oneriler sunabilirsiniz belki

Hala böyle mi

Bu arada ben de çalışıyorum arkadaşlar ev hanımı değilim
O zaman yapmayın boşverin. Aç kalsın. Ya da çayı koyun gidin film açıp izlerken için. Ona bir bardak getirmeyin. Şimdi sorsam çayını da ben veriyorum dersiniz. Ekstra yaptığınız ne varsa yapmayın. Bir arkadaşım o kadar bunalmıştı ki. Çamaşırlarını yıkamıyordu. Onun eşyalarına elini sürmüyordu. Bir süre Sonra adam iş yapmaya başladı

Öneriler de iş bekleme minvalinde çoğu. Bence iş yapma. Cocuk da yokmuş. Kendine kadar yemek yap canım istediğinde. Çay içmek istediğinde köy kendin iç. Karşında çocuk varmış gibi de sadece 2 saat oynayabilirsin gibi şartlar koşma bence. Tavrını belli et anlasin koca adam.

Boyle bir adam sevgisini nasil hissettiriyor merak ettim? Cok ihtiyaciniz oldugu halde cay diye yalvarttiriyor yine de yapmiyor cayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…