ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

Ailen direncini kirmaya calisiyor sakin kanma. Gerekirse kadin siginma evine git ama ailenin direncini kirmasina izin verme. Sanki geri donsen duzelecek mi herif hala ayagina cagiriyor. Amaci da barismak, mutlu yuvasini huzura kavusturmak falan degil. Onun derdi anasina kim hizmet edecek.

İlk defa böyle bir yorum yapıyorum ama hemen boşanın falan demesi kolay bir kadın maddi imkanı yoksa ailesi arkasında değilse ve vururuz diyorsa nasıl boşansın hemen?
Bence polise gidin olayı anlatın ailenin de tehdit ettiğini söyleyin.
İnşallah size bir yol gösterirler. Çocuk var mı?

Tamam daha once de okudum da ne demek istiyor baslik? Esimden zindana gei ve geliyor ne demek? Kusura bakmayin anlayamadim
esimin bana sundugu hayat zindandi oyleydi zindan gibi oldugu icin boyle yazdim birde simdi bana gel diyor yani zindan hayatina bir daha varmisin diyor

Yorumunuz icin tesekur ederim cocuk yok

yorumunuz icin trskur ederim aynen oyle ayagma gelsin beni afedersiniz mali gibi goruyor cahill

Bizim bi tanıdığın kızı vardı ailesi asla boşanamazsjn diyorlardı kız babasına demiş ki eğer benim boşanmama izin vermezseniz bende gider kadın sığınmada kalırım onlar bana sahip çıkar ama bu Ada'mla asla evliliğe devam etmem babası da kızın kararlılığını anlamış tamam boşan demişti sende bu şekilde konuş babanla istersen

Seni vururuz nedir yaa. Bende boşanmaya çalışırken az direkmedim ama. Babam hep geri yolluyordu düzelir diye sonra hamile kaldım çok direttim kafayı yemek üzereydim Allah a şükür kurtuldum. Eğer dayanılmayacak gibi birşeyse diretmelisin

Cok zor bi durum gercekten allahim yardim etsin ailnede izan vicdan nasip etsin

Darp raporu falan aldın mı? Mahkemede senin için çok iyi olur. Korkma ailen git dese de gitme. Beni öldürmek mi istiyorsunuz de. Şiddet uygulamasına göz yummasınlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…