saol canim tresekkur ederim Allahim yardimcuniz olsun
Hayir gitmicem kesinlikle aca derse sartlarimi kabul edersekendi ayağına gelince gidecek misin onunla
Tamam daha once de okudum da ne demek istiyor baslik? Esimden zindana gei ve geliyor ne demek? Kusura bakmayin anlayamadimcanim baslik diger konularimin devami oldugu icin ayni yazdim cunku okuyanlarin hatirlamasi icin
Evet canm sanirim adamlar kendine kadinlari ne diye aliyorlarsa bizpopolarini kaldiriyoruz sanirimAmin. Ya nedir bu kadınların evlendikten sonra çektikleri anlamıyorum yahu. . Nedir bu erkeklerin ''ben artık sahibiyim'' kafaları. .
esimin bana sundugu hayat zindandi oyleydi zindan gibi oldugu icin boyle yazdim birde simdi bana gel diyor yani zindan hayatina bir daha varmisin diyorTamam daha once de okudum da ne demek istiyor baslik? Esimden zindana gei ve geliyor ne demek? Kusura bakmayin anlayamadim
Yorumunuz icin tesekur ederim cocuk yokİlk defa böyle bir yorum yapıyorum ama hemen boşanın falan demesi kolay bir kadın maddi imkanı yoksa ailesi arkasında değilse ve vururuz diyorsa nasıl boşansın hemen?
Bence polise gidin olayı anlatın ailenin de tehdit ettiğini söyleyin.
İnşallah size bir yol gösterirler. Çocuk var mı?
Allah kolaylik versin insallah en dogru karari verirsinizesimin bana sundugu hayat zindandi oyleydi zindan gibi oldugu icin boyle yazdim birde simdi bana gel diyor yani zindan hayatina bir daha varmisin diyor
yorumunuz icin trskur ederim aynen oyle ayagma gelsin beni afedersiniz mali gibi goruyor cahillAilen direncini kirmaya calisiyor sakin kanma. Gerekirse kadin siginma evine git ama ailenin direncini kirmasina izin verme. Sanki geri donsen duzelecek mi herif hala ayagina cagiriyor. Amaci da barismak, mutlu yuvasini huzura kavusturmak falan degil. Onun derdi anasina kim hizmet edecek.
Amin canim insallah rabim sizlerinde yardimciniz olsunAllah kolaylik versin insallah en dogru karari verirsiniz
Bizim bi tanıdığın kızı vardı ailesi asla boşanamazsjn diyorlardı kız babasına demiş ki eğer benim boşanmama izin vermezseniz bende gider kadın sığınmada kalırım onlar bana sahip çıkar ama bu Ada'mla asla evliliğe devam etmem babası da kızın kararlılığını anlamış tamam boşan demişti sende bu şekilde konuş babanla istersenDegerli arkadaslar surekli buraya durumumu vegelisen olaylari size yazip yardim aliyorum.dige mevzularimi bilenler bilir bilmeyenler icin .esim her gun annesine gitnmemi istiyordu 1 gun gitmedim diye siddet uygulamisti ben de babamin evine geldim.simdi 1,5 ay oldu geleli esim serefsizi simdi yoldamis sozde beni almaya geliyormus benim sonradan en son haberim oluyor. Suan babamlari oyle doldurmuski babam abim hepsi onun tarafini tutuyor.babam git diyor bir kavgayla evlilik bitmez diyor.ama arkadadlar benim 1 kavga degil evlendim evleneli esim kendi ailesi yuzunden beni hep kucuk gordu ezdi siddet uyguladi zindan hayati iste bendee bosancam kesin kararim.suan telefonda aradim gelme bitti benim icin dedim dinlemedi bile geliyorum alcam seni dedi ben napicam arkdaslar oz babam bile git diyor gitmesen vururuz seni diyor((((ben babamlarin cahilligine geri kafaligina mi yanayimnyosa bu beninanasi yuzunden doven serefsiz kocamami yanayim.Simdimablamdayim esim gelicek gecebsanirim cok kavga olcak ben bosancagimi guzel bir dille anlaticam anlatsamda anlamicani biliyorum .kendi ailemnbilenonun tarafinda hepsi cahiller arkadaslar simdi ben nasil bir yolnizlemeliyimnnapmaliyim yardim lutfennnnn
canları cehenneme öle maneviyat olmaz olsun. reddet babanı arkanda kimseyi bırakma devlete sıgındonmeyindusunmuyorum canim pismanda degilim ama gel gelelim oz babam bile seni vururum diyor manevi acidan cok zedelniyorum:.((
Geldi miAmin canim insallah rabim sizlerinde yardimciniz olsun
Darp raporu falan aldın mı? Mahkemede senin için çok iyi olur. Korkma ailen git dese de gitme. Beni öldürmek mi istiyorsunuz de. Şiddet uygulamasına göz yummasınlar lütfenDegerli arkadaslar surekli buraya durumumu vegelisen olaylari size yazip yardim aliyorum.dige mevzularimi bilenler bilir bilmeyenler icin .esim her gun annesine gitnmemi istiyordu 1 gun gitmedim diye siddet uygulamisti ben de babamin evine geldim.simdi 1,5 ay oldu geleli esim serefsizi simdi yoldamis sozde beni almaya geliyormus benim sonradan en son haberim oluyor. Suan babamlari oyle doldurmuski babam abim hepsi onun tarafini tutuyor.babam git diyor bir kavgayla evlilik bitmez diyor.ama arkadadlar benim 1 kavga degil evlendim evleneli esim kendi ailesi yuzunden beni hep kucuk gordu ezdi siddet uyguladi zindan hayati iste bendee bosancam kesin kararim.suan telefonda aradim gelme bitti benim icin dedim dinlemedi bile geliyorum alcam seni dedi ben napicam arkdaslar oz babam bile git diyor gitmesen vururuz seni diyor((((ben babamlarin cahilligine geri kafaligina mi yanayimnyosa bu beninanasi yuzunden doven serefsiz kocamami yanayim.Simdimablamdayim esim gelicek gecebsanirim cok kavga olcak ben bosancagimi guzel bir dille anlaticam anlatsamda anlamicani biliyorum .kendi ailemnbilenonun tarafinda hepsi cahiller arkadaslar simdi ben nasil bir yolnizlemeliyimnnapmaliyim yardim lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?