Bu üyeden hala haber yok mu ?
Yok ama bence döndü evine.
Canim hatta onceden 155 e bas hazrda beklet bi sey olrsa aramak icin hazr olsun yanioylenyapicam telefonn cebimde durcak
Kizlarr burdayim kusura bakmayin yazamadim kizmayin geri dondum esime ozur diledi bir daha anneme git demicem dedi evet geldim git demiyor ama ben mutsuzum arkadaslar keske donmeseydim((simdi bana kizmayin ama en buyuk darbeyi babamla abimden yedim git diye bei kakaladilar esime resmen rezil oldum ama yemin ederim 2 nci si.olursa asla ama asla affetmicem bitcek
allah yardimcin olsunKizlarr burdayim kusura bakmayin yazamadim kizmayin geri dondum esime ozur diledi bir daha anneme git demicem dedi evet geldim git demiyor ama ben mutsuzum arkadaslar keske donmeseydim((simdi bana kizmayin ama en buyuk darbeyi babamla abimden yedim git diye bei kakaladilar esime resmen rezil oldum ama yemin ederim 2 nci si.olursa asla ama asla affetmicem bitcek
cok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollamaDemek dondun arkadasim malesef ailen yuzunden vur ama.yollama nedemek ya eger siddet gorursen o evde duramicak raddeye gelirsen git kadin siginma evine ve aileni sil yolun acik olsun
bu nasıl bir şey arkadaşım, döv ama bize yollama nedir. o zaman eşinin huyuna gidip biraz idare etmeye bak.sanki iyisiniz gibi yap, inşaallah eşin seni kırmaz öyle yapınca. yoksa gönül rahatlığıyla döver de bu odun seni. Allah yardımcın olsun.cok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollama((dusunebiliyomusunuz boyle lanet bir babam var her gun kahirdadayim lutfen bana dua edin
ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran.Hepinize yorummlariniz icin teker teker cok tesekkur ederim lutfen bana dua edin babam ve abimi sildim onlari asla affetmeyecegim simdi geri geldim tamam esim eskisi gibi anneme git demiyor biraz degismis gibi iyi davraniyor ama ben mutlu degilim kizlar esimi sevmiyorum yaptiklari beni haytan soguttu simdi nadil bir yok uzlemeliyim zaten kendisine dedim 1 hatanda seni terkedecim kendi basimin caresine bakarim dedim nasik bir yok izlemeliyim
cok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollama((dusunebiliyomusunuz boyle lanet bir babam var her gun kahirdadayim lutfen bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?