ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

Kadin zindana gel 1 zindana gel 2 diyerek bizi pesinden surukledi su en sonki haberi bari yazsa psikilojim bozuldu hep aklimda bubkadin yaa

Kizlarr burdayim kusura bakmayin yazamadim kizmayin geri dondum esime ozur diledi bir daha anneme git demicem dedi evet geldim git demiyor ama ben mutsuzum arkadaslar keske donmeseydim((simdi bana kizmayin ama en buyuk darbeyi babamla abimden yedim git diye bei kakaladilar esime resmen rezil oldum ama yemin ederim 2 nci si.olursa asla ama asla affetmicem bitcek

Demek döndünüz inşallah pişman olmazsınız diyecem ama görünen köy kılavuzda istemiyor aslında.

Biz kızıp kizmamamiz sorun değil ki
O hayatı yaşayan sizsiniz eziyet gören de sizsiniz
Bosansaniz da donseniz de Bize bir şey olduğu yok
Olan size oluyor demek ki sizin kendinize layık gördüğünüz hayat bu
İnşallah sağ salim yaşayabilirsiniz kararinizdan pişman olmazsınız

allah yardimcin olsun

Arkaslar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim benim icin endiselenmisiniz ozur dilerim yazamadim birdaha esimdenden dolayi beni daha cok slkmaya basladi suan evdr tama tazamiyorum yarin herseyi ayrintili yazarim o gece neler oldu babamla abim yuzumden dondum onlardan nefret ediyorum babalik ve abilikten sildim onlari resmen al kizimizi dov ama yollama bize dedileri kahirdan hasta oldum ((((( ama ben hala mutsuzum keske donmeseydim artik yazicam devamli

Sizleri cok seviyorum tanimiyorum dizkeri ama cok srviyorum Allah yardimciniz olsun sizinde siznlesuan esim evde rahat yazamiyorum yarin herseyi ayrintili yazicam arkadadlar

Demek dondun arkadasim malesef ailen yuzunden vur ama.yollama nedemek ya eger siddet gorursen o evde duramicak raddeye gelirsen git kadin siginma evine ve aileni sil yolun acik olsun

Allah sabir versin. Ailen aile degilmis. Ins esin yaniltir herkesi. Onune bak bu saatten sonra. Tek hatasinda cek kapiyi cik muhtac degilsin ona da ailene de . Tek basina gayet guzel yasayabilirsin. Bu kararliliginin da farkinda olsun ki hata yapmaktan sakinsin az da olsa.

Haydi elin oglu yapti.ailen neden olumle tehdit ediyor.insan evladinin mutsuzlugunu yuzunde anlayamazmi.sizi neden git diye zorluyolar.kocan siddete meyili bi insan daha kotu seylerde yapabilir.hadi sen gittin yine kavga edip esiniz cinnet gecirip sizi oldurdu.ozmn derler keske git demeseydik diye dovunup aglarlar.insanoglu neden bu kdr mermametsiz.bunlar olan seyler hhaberlerde hergun goruyorz.arkadsim gelicem diye esini gonder sabah git kadin siginma evine .ordan karakola esini ve aileni sikayet et.bi isini bul kendi kararlarini kenndin ver.inslh sag salim mutlu sekilde bu derten kurtulursn.Allah yar ve yardimcin olsun.

Demek dondun arkadasim malesef ailen yuzunden vur ama.yollama nedemek ya eger siddet gorursen o evde duramicak raddeye gelirsen git kadin siginma evine ve aileni sil yolun acik olsun
cok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollama((dusunebiliyomusunuz boyle lanet bir babam var her gun kahirdadayim lutfen bana dua edin

Hepinize yorummlariniz icin teker teker cok tesekkur ederim lutfen bana dua edin babam ve abimi sildim onlari asla affetmeyecegim simdi geri geldim tamam esim eskisi gibi anneme git demiyor biraz degismis gibi iyi davraniyor ama ben mutlu degilim kizlar esimi sevmiyorum yaptiklari beni haytan soguttu simdi nadil bir yok uzlemeliyim zaten kendisine dedim 1 hatanda seni terkedecim kendi basimin caresine bakarim dedim nasik bir yok izlemeliyim

bu nasıl bir şey arkadaşım, döv ama bize yollama nedir. o zaman eşinin huyuna gidip biraz idare etmeye bak.sanki iyisiniz gibi yap, inşaallah eşin seni kırmaz öyle yapınca. yoksa gönül rahatlığıyla döver de bu odun seni. Allah yardımcın olsun.

ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran.

Ailene birşey derdim de çok ayıp olur söylersem,ne demek istediğimi ...........koyarak söyleyeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…