ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

Ailene uygun bi dille anlat ya o beni öldürcek o siz nerde sizin sevginiz şevkatınız.. siz koruyup sevmez değer vermezseniz el ne yapar de babanla konus evlatsın kalbine yumuşaklık versn rabbm ins.

Bence kadınlar klübü olarak bişeyler yapalım bu kadinlarimiz için ben hertürlü etkinliğe gelirim yani

İlk fırsatta iyi haberlerle gel lutfen seni çok merak ediyoruz . Allah sana hayırlı bir çıkış yolu göstersin . Aklımızda ve dualarimizdasin .

ailen arkanda değil can güvenliğin yok devlete sığın rabbim yardımcın olsun inşallah

Hala yoksun umarım iyisindir kocana döndüysen de barı yaz seni merak eden insanlar var ...

Canim eşin sana her şiddet uyguladiginda gidip anında darp raporu al ve bunları mahkemeye sun.Ailenle açık açık konuş sıkıntılarınızı anlat.Eger olmuyorsa eğerki çocuğunda yoksa kendi basının çaresine bakma yollarını ara.Emin ol aileden bile fayda yok bi kız çocuğu baba kapısından çıktıktan sonra geri dönüş yaptığında hic birsey eskisi gibi olmuyor ben kendimden bikiyorum tabii yinw naçizane benim fikrim bu.Ailene gelince ortada ne varda seni öldürme derecesine geliyorlar anlayabilmis değilim.Hiç bi anne babada çocuğunu öldürmez sadece sana baskı yapmak adına sana göz dağı veriyorlarmis gibime geldi.Sakinligini koru eşinle ailenin yanında tartışırken sakın olaki feri davranma çünkü bütün kabahat semin başına kalabilir.Gerektiği kadar konuşman yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Bu üyeden hala haber yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…