ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

kiyamam nolursa olsun dönme canim benim siddete maruz kalma bu hayata bir kez geliyorsun onuda baskalarini mutlu etmek icin harcama

4 kasım:
Benim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor.

16 kasım:
Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem

28 kasım:
Mrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden

Bu kız kasım ayında hep haykırmış, hep aynı derdi yazıp durmuş. Ben açıkcası çok endişelendim, o ailesi silahla tehdit ettiyse başına her türlü şey gelebilir. Namus davasına bile bir şeyler olabilir. Aslında tam ihbarlık bi durum... bilemiyorum...

Ben de çocuk olmasa şöyle olurdu tarzı yazıları okudukça iyice soğuyorum çocuk olayından.İstememekte haklıyım

Bence geri gitti eşiyle yoksa bu saate kadar haber verirdi.

Şu an her neredeyse umarım iyidir Allah yardımcın olsun, inşallah iyisindir, kocan olacak adamın eli kopsun inşallah.

bana yanit vermek zorunda hissetmeyin lutfen kendinizi!!

Bende şuan çok merak ettim.
Konu sahibinin hayatından bile endişe ediyorum.
İnşallah kötü bisey olmamıştır.
Anne,baba nasıl evladını göz gore gore böyle işkence doku bi hayatta yaşamasını ister!!!
Keşke bi tanıyan adresi falan olsa polisi bile araris KK olarak

Ben de çocuk olmasa şöyle olurdu tarzı yazıları okudukça iyice soğuyorum çocuk olayından.İstememekte haklıyım

Valla ben öyle düşünüyorum Rabbim yokluğunu göstermesin çok seviyorum kızımı benim herşeyim o , ama bazen öyle bi an oluyor ki keşke diyosun keşke bş basıma olsaydım kendi başımın çaresine bakardım bi şekilde ama kucakta bebekle çok zor aile de yoksa arkanda bitmişsin demektir... Eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ailesi var ve bazen keşke ölseler diyorum yada ben Ölsem ve onlarla aynı hayatı yaşamasam...

Konu sahibi ne yaptı acaba bence de döndü galiba eşinin yanına yada dediği gibi ortalık karıştı girip yazmaya fırsat bulamadı (

Çok üzüldüm canım.
Allah yardımcın olsun en doğrusunu yapıyorsun dönmemekle.
İnşallah düzelir yakında her şey
Buraya yaz mutlaka....

Daha ses yok mu ya çok merak ettim başına bişey gelmiş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…