Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

Bak bunda haklisin morgana tum soylediklerinde secimini evlenmeden once yaptin ve esin degistiririm diye dusunerek buyuk bir hata yapti.. Bence esin uzulmuyor diye uzulme sana gerektigi gibi ilgi gostermeyen ailesinin yanina gitmek icin en ufak mutluluklari esirgeyen bir insandan bu saaten sonra bir sey bekleme.. Hak ettigini kazanmaya bak..

benim hayatımdaki insan benim ömrüme ömür katmalı tartışma her zaman olur geçer geçer bizimki öyle değildi 1 yıl boyunca sürekli hiç geçmeyen hergün tekrar eden özellikle surat asma yanına gittiğinde uzak durma konuşmaz bakmaz yazarken bile üzülüyorum bunları haketmedim şimdi akrabalara bunu nasıl açıklayacağım herkes çocuk ne zaman diye sorarken çocuk nezaman ---ben boşanıyorum daha sancılı bir süreç insanlara laf anlatma süreci

Bunuda asarsin sen kendine guven ve guclu olmaya calis elinden geldigince.. Haklisin laf anlatma cabasi zordur bilirim bende ilk esimden ayrildiktan sonra her sorana bebek yokmu diyene babasi yokki olsun diye sakaya vursamda sinir olurdum sonra alistim takmadim. Evde surat asilmasinin ve istenmemenin ne kadar kirici oldugunu biliyorsun bunu bir daha cekmemek icin saglam ve kararli adimlar atacaksin.. ister sessiz sedasiz bosan ister arkadaslarinla paylasarak.. Akrabalarina ifade vermek zorundada degilsin ailene gereken aciklamayi yaparsin sadece gerisi bos.. Inan bana olmayacak seyler icin seni kiran bir insanla yasamaktan daha kolay bu tur seyler

Canım kıyamam sana, o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşın kaç olursa olsun bunlar değişmeyen gerçekler. ışte kimse bunu anlamadı ama bende aşık olduğum, ben olan Şehri bu yüzden terk ettim. Tanıdık kimse olmayan bir yerde yeniden başlamak istedim.

bence elalemi boşver hiç düşünme hayat senin hayatın.onlar değil sen yaşıyorsun.seni istemeyeni sen hiç isteme

gectim benzer durumlardan..
bosanmaya karar verdik,evleri ayirdik,esylar gitti yenileri geldi,mahkeme gunu alindi,insanlara dert anlatilmaya baslandi ki en kotusude bu niye diye sormasalar olmaz.sanki evlenirken niye evleniyorsun diye soruyorlar.neyse..
bizim birde cocugumuz vardi..esim hafta sonlari gormye geliyordu eve 1 2 saat falan.
bu sekilde 5 ay gecti...simdi yazamasi ne kadar kolay geliyor...
bu zamanda ikimizde yalniz kaldigimiz icin dusunmeye cok vaktimiz oldu kim nerde hatali davrandi kim duzletmeye calisti kim yapici oldu kim yikici oldu diyerek...
birgun konusurken bosanmak son caredir ve biz gercekten bu kadar tukettik ve tek caremiz bu mu diye sorduk...bu sekilde konusarak durumumuzu duzeltme yoluna gittik..simdi yeniden biraradayiz..Allah utandirmasin..

eski konularinizi bilmiyorum yorum yapan arkadaslardan okudugum kadariyla esiniz istiyormus bosanmayi zaten...siz istemiyorsunuz ama.bir sekilde kurtarma cabasindasiniz.sizde bir sure ayri kalin bakalim..belki esiniz yanlis yapmak uzere oldugunu anlar ve duzeltme yoluna gider.sizde kafanizi dinleyin biraz bu insani ne kadar istiyorsunuz hayatinizda olmadigi zaman ne kaybedersiniz yada varligi size ne kazandirl...yeri dolmaz mi gercekten...onun yerine gelecek olan kisi gercekten onu aratirmi...yalnizken bunlari daha iyi dusunebiliyorsunuz...birllikteyken farketmediginiz en kucuk seyleri bile ayri kalinan o zamanda farkedebiliyorsunuz..Allah yardimciniz olsun...siz elinizden geleni yaptiysaniz ne ala..gerisini kaybeden dusunsun artik...bazi insanlar elindekinin kiymetini kaybetmeden anlamazmis...

evet bende böyle düşünüyorum hala evde konuşuyoruz devam ediyor film ben kaybetmicem diye düşünüyorum çünkü şuan çok mutsuzum en kötü başka ne olabilir bu durum devam ederse sağlığımı da kaybederim şuan bana küçücük mutluluk veren şeylerin peşinden gitmeye çalışıyorum tutunmaya çalışıyorum öyle bi sersem gibiyim insanlar anlaşılmak ve değerli olduğunu hissetmek istiyorlar bu ayrılık birçok şeyleri çözecek

tüm yazılanları baştan sona okudumm ne diyeyim hakkında herşeyin hayırlısı olsun ama bir çok arkadaşın dediği gibi biraz ayrı kalmayı denemelisin..herkes ne hissettiğini neler kaybettiğini ancak bu şekilde anlayabilir

Ben tayin istedim, ondan ve ailemden uzak bir şahre geldim. Ailemin olduğu şehre gitme şansım yoktu, cuma günü geldim daha, yerleşmeye çalışıyorum. 2,5 ay tayinim çıksın diye bekledim, çok huzursuz oldum. Boşandığımız ne ailelerimiz nede çevre bilmiyordu, maddi şartlardan dolayı da mecburen ev arkadaşı gibi aynı evde idik. Uyku kalmamıştı bende, üç günde bir uyuyordum, o d artık halim kalmıyordu, geceleri 4-5 kez kalkıyordum, sonra psikoloğa gittim, Bir kaç hafta içinde kendime gelmeye başladım. Daha dört gün oldu geleli ama çok güzel uyuyorum. Dinleniyorum, kendimi huzurlu hissediyorum.

şimdi eşin sana umursamaz, boşanmaya kesin kararlı görünüyor ailesine de kesin demiştir --ben onu yola getiririm dayanamaz benimle gelir diye ama içinden (( ben boşanma konusunda kararlı görüneyim, dayak da attım beni evden kovmadı deme ki boşanmak istemiyor ) gibi geçiriyordur belki.

sen de onun yaptığının aynısını yap. madem bir süre aynı evdesiniz, onu umursamıyormuş gibi davran, mesela artık havalar geç kararıyor, giyin süslen ona da --ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla gezeceğiz , ya da --yaz geldi havalar ısınıyor kendime yeni giysiler alacağım dışarı çıkıyorum , geldiğimde belki uyumuş olursun anahtarı kapının arkasında bırakma --- de.

evin içinde gayet rahat ol, müzik dinle, hatta 37 ekran bir televizyon varsa yatak odasına götür mutfağa git meyve kuruyemiş falan hazırla kendine önünden umursamazca geç odana git komik şeyler izle kahkaha at, neşeli ol. hayatının ondan ibaret olmadığını anlasın.

hatta ne onunla yemek yiyorsun ki, yemek vakti geldiğinde al telefonu eline sadece tek kişilik yemek söyle gir mutfakta ye kalk çayını demle al odana götür tek başına iç.

sen onu kaybetmekten korkma o seni kaybetmekten korksun.

çayını demle çaydanlığı al blkona çık tek başına iç. ama bunları yaparken neşeli ol.

kendini salma giyimine kuşamına dikkat et,

o sana şiddet uyguluyor Allah büyük ertesi gün onun kolu kırılıyor ama sen ona bakıyorsun ben olsam diğer kolunu da ben kırardım. alsanaalsanasmile

başkalarına bu evliliğin durumunu anlatmak zorunda da değilsin. Artık başkaları ne der diye düşünmeyi bırak. Başkaları sen acı çekerken, mutsuzken yanında mı?
ömür boyu --annem annem , babam babam , memleketim -- diyen ama karşısında kini düşünmeyen biri ile geçer mi?

o düzeltsin kendini o ayrılmamak için uğraşsın.

ona onun yöntemleri ile ders ver. sen de onu umursamaz davran.

geçmişe değil geleceğine odaklan, Allah sabrını verecektir. bak edanaza (nazar değecek bu kıza da ) o da bu dönemleri yaşamış ama yavaş yavaş atlatıyor.

bir de illaki boşandıktan sonra ailenin yanına taşınmak zorundamısın, insanların vereceği tepkiden insanlara birşeyler anlatmaktan korkuyorsan çekiniyorsan başka bir şehre tayin iste, bu ara da boşandığınızı nasıl olsa çevre duyar sen ailenin yanına tayin isteyene kadar da olay unutulur gider.

hakkında hayırlısı neyse o olsun. iyi insanlarla karşılaştırsın Allahım seni.

uff kızlar ya ne güzel destek veriyorsunuz Allah razı olsun diyorum

Ben bugün tembellik yaptım, daha yeni kalktım. Sana daha önce söylemek istediklerimi nisandakar aynen söylemiş. Bence yap, boşansan da sonuçda yap ki yola gelmese bile en azından onun da canı acısın. Şu an psikolojik bir savaş veriyorsunuz. Sen daha duygusal olduğun için üzülünce belli ediyorsun. Bak sana kendimden örnek vereyim, kurban bayramından önce o kadar kızdırdı ki beni, bayramda bir otelde tek kişilik yer ayırttırdım, en bayramda yalnız tatile gidiyorum, sende programını ona göre yap dedim. Mükemmel bir tatil yaptım, ben tatilde iken bu yorgan döşek hasta olmuş, epey etkii olmuştu, sesi soluğu epy kesildi. Annem demekden vazgeçti. Nisandakar süper fikirler vemiş. Hadi hareket vakti. Her zaman yanındayız.

Çok ilgili bir insansın, çok yardımcı oluyorsun, bana ne bana ne beninlede konuş. Hafta sonu beş çayına gelirim bak, yüzsüzlük değil mi?

gel canım benim..beklerim herzaman... zaten eskişehir bilecik arası nekadarki....

burası güzel bir yer..eğlenecek güzel yerler var..takılırız bacımhihoyyyt

gel canım benim..beklerim herzaman... zaten eskişehir bilecik arası nekadarki....

burası güzel bir yer..eğlenecek güzel yerler var..takılırız bacımhihoyyyt

Daha evimi yerleştirme işim bitmedi. Annem sağolsun çeyiz işini abartmış, hem gülüyorum hemde söylene söylene yerleştiriyorum. Beş takım viski takımı var, annemi aradım benim çocukluğumda dallası izleyip etkisinde kalmışsın, 24 saat viski içeceğiz sandın galiba, kadın kafayı mı yedin sen dedim, gülüşüp duruyoruz.

sanki morali bozuk bu günlerde konuşuyoruz ama yüzeysel tv programı izliyoruz iyi davranıyorum ona son günlerimizde bile öyle davranıyorumo da iyi davranıyor onun iyi davranma sebebi vicdan azabı çekiyor bana yaptıklarından dolayı diye düşünüyorum yoksa pişman olsa hareketlerinden belli ederdi sevgi adına hiç birşey yok sadece geçici bir süre vicdan temizlenmesi giderkende oturtmalı bir laf söylemek istiyorum gezip tozma konusunda dediklerinizi uygulıcam şu yağmurlar bi dursa

Üzme kandini canım. Vicdan azabı değil o, sadece şu anda sendeki değşiklik karşısında şaşırdı, neler olduğunu anlamaya çalışıyor, hadi şimdi bir de kuaföre git, dış görüntünde değişiklik yap, zor olacak ama, ona hislerini fark ettirme, amaç onu geri döndürmek evliliğini kurtatmak değil. Dönerse tabi ki iyi olur, ama sen bitti gözü ile bak hayal kırıklığına uğrama. Biten bir evlilik ve intikamın zevkine var, öyle düşün, inan çok etkili olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…