Eşime Buyuk yanlış yaptım Nasıl af dilemeliyim

Ayrılmışsınız bitmiş zorlamanın anlamı yok ayrıca nedense o büyük yanlışın sadece çocukları ondan habersiz alıp evi terketmek olduğunu da sanmıyorum da neyse artık hayatınıza bakın olan olmuş

Bitmis gitmis sey, affetse ne affetmese ne arkadasim. Uzmeyin kendinizi yolunuza bakin

Yaptım deyince ben de dünkü mesele sandım. Üzerinden ne sular akmış, adam istemiyormuş, hala çocuklar var boşanmak kolay mı modundasınız. Eee evli mi sanıyorsunuz kendinizi anlamadım ki. Ortak bir hayat sürmüyorsunuz. Kağıt üstünde evli olmanın bir hükmü var mı bu durumda? O adam da hem sizinle aynı eve girmiyor, hem de boşanmıyorsa, ya nafaka vermek istemediğindendir ya da bu durumun başka şekillerde işine geldiği bir hayat yaşıyordur.

Evi terk etmek çocuk oyuncağı değil madem verdiniz bir karar bu kararı verecek noktaya getirdi sizi evliliğiniz kararınız arkasında durmalıydınız. Şimdi gittim sonra ay gitmekten vazgeçtim pişmanım derseniz adam tabi sizi ciddiye almaz. Ayrıca ne olursa olsun adam sizi istemediğini söylemiş. Hoş onun da işine geliyor bu durum aslında ayrısınız ama nafaka vermiyor. Bence işin bahanesinde sizi affedememesi falan hikaye. Siz de dik durun artık sizi istemeyen adamın peşinde işiniz ne? Çocuk olunca boşanmak kolay değil yazmışsınız ama bahane bu boşanmak çocuk olsun olmasın isteyene gayet kolay veriyorsun dilekçeyi bitiyor. Çocuklarınızı bahane ediyorsunuz buradaki çoğu kadın gibi sizin gönlünüz yok asıl boşanmaya

Büyük bir yanlış olup olmadığını anlamamız için neden terkettiğinizi ve terkedince nereye gittiğinizi, ayrıca çocuklarınızla görüşmesi konusunda nasıl bir tavır aldığınızı yazmanız lazım.

Bunların cevaplarında bir sorun yoksa; terketmenizin sebebi eşinizle yaşadığınız bir tartışma ise üstü örtülebilir bir durummuş bence.

Ama olayların üzerinden zaten beş yıl geçmiş. Bence boşanma davası açın. Bu saatten sonra toparlanması zor. Sizin çocuklarınız zaten babalarından ayrı yaşıyor. Boşanınca hayatlarında değişen bir şey olmayacak ki.

Bencede evi terk etmek hemen affefilecek bişey değil. Neden terk ettiğinizi hatırlayın demek ki tak etmiş.

Ama ben sizin önceki konularınızı hatırlıyorum galiba. Tabi yanlış veya karıştırmışda olabilirim. Eşiniz ev kiranızı ödüyordu. Yardım ediyordu yani size.

3 çocuğun sorumluluğundan yorulmuş ve ondan dolayı böyle istiyor olabilirmisiniz? Açtığınız tüm konular bunun üzerineydi çünkü. Kafanız karışık bence sizin

Yani herseyo yazsaniz da ona gore yorum yapsak.. evi neden terkettin. Kac yildir ayrisiniz. Esin coxuklara babalik(maddi manevi) yapiyormu. Gelip goruyormu bu surede

4 sayfa okudum hic bir yorumda aciklayici bisey yok.boyle konular kaldirilmali niye aciklayici yazmiyosunuz.cok mu zor ilk sayfada herseyi yazmak

Evi şiddet ,aldatma vs gibi bir sebeple teekettiyseniz haklısınız ama adamın zor gününde onunla olmak zor gelip kactiysaniz bende affetmezdim.Mesela bir hastalık durumunda veya herhangi bir sebepten ıssız kalmıştır ,maddi olarak sıkıntılı bir durum olmuştur bunlara kstlanamayip kactiysaniz asla affetmem kötü günümde kaçan insanı ..
Ama yıllardır eşiniz dik durup affetmiyor sizde tabiri caizse kapısında yatıp yalvariyosunuz ya sanki siz haklı olarak terketmediniz mi diye düşündürdü yani ben haklı olsam asla yalvarmam barışalım diye

Affetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu
[/QUOTE] affedilmeyecek bi durum degil hiçbir kadın durduk yere evini terk etmez

@Darkesttt bence konunuzu bir güncelleyin hiçbişey anlaşılmıyor böyle
eşiniz neden dava açmıyor nafaka vs vermemek için mi?
çocuklarıyla ne kadar görüşüyor ihtiyaçlarını karşılıyor mu?
bu arada hayatında bir başkası olmasın?
neden profilinizi kısıtladınız birde?

Adam bahane arıyormuş demek ki. Sizde terkederek en güzel bahaneyi sunmuşsunuz. Sanırım size sevgisi yok. Boşanmamasına gelince, nafaka falan uğraşmak istemiyordur.

Sizin ki mantıklı mı?Tamam bir öfke anında ev terkkedilebilir sonra konuşulup anlaşılabilir ama karşı taraf barışmak istemiyorsa da yapacak birşey yok.Yillarca ayrı olmak zaten artık istemediğini gösterir biliyorum çok acı ama sizde dediniz herşeyi yaptım olmuyor diye.Bundan sonra da ona gore davranmalısınız

Senelerdir affetmiyorsa neden boşanmadı?
Siz de konuyu sürekli gündemde mi tutuyorsunuz anlamadım?
Ayrıca hiç bir kadın keyfe keder evi bırakmaz, illa ki sorunlar olmuş.
Ben bunda affedilmeyecek bir şey görmüyorum eşiniz takıntı herhalde?

Birde "kaldıramayacağı bir yanlış" demişsiniz. Tabi kişiden kişiye değişebilir ama evi terketmek, kaldıramayacağı bir yanlış gibi durmuyor. Anlatmadığınız şeyler var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…