- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Oyle basitmi ya istemiyo bitsin cocuklarımız varSizi evi terkedecek duruma getirmiş ve şuan anladığım kadarıyla istemiyor bitirmek istiyor de niye zorluyorsunuz?Bunun af dilemekle alakası yok ki.Insanlar ayriladabilir yada artık istemeyebilir.
Birde şu sıra dikkatimi çeken bir konu evi terkedip sonra da eşim istemiyor diye konu açan kadınlar zaten terk etmişsiniz evinizi istemiyorum diye neden hala beklenti içerisindesiniz?
İste nasıl cocuklarıda alıp uzağa kacarmısım bunu ona yaptığım gun bitmişim hala da bitikmişim onun icin ustunden yıllar gecti herhangi bir yumusaması yokKotu olmus bu kadar zaman nedıe bu kin. Mıllet hergun evı terkedıyor ev terketmek zaten haber verılerekmı olur kı. Esınız aldatmısmı hıcbısey soylemeden ceker gıdersınz. Yada dovmusse ceker gıdersınız. Esınız ne beklıyor tam olarka ne ıstıyor sızden. Sızde evı terketme sebebınızı hep ona karsı kullansaydınz. Bem bosunamı tekrettım boyle yaptınkıı terkettım dıyıp sızde onu unutmadıgnızı soyleseydınz sımdı farklı olurdu belkı. Tam detayda verıkmemıs valla bısey diyemiyorum
Tum yorumları okursan konuyu daha iyi anlarsın detaylar varSenelrdir affetmiyor ama ayni yatagi paylasiyor musunuz yoksa orda da mi ayrisiniz ??? ne yaparsaniz yapin dustugunuzde de elinzden tutup kaldirarak yol.gostereck adamlara uzulun sen bi hata yapmisin pisman olmssun ne yapmissn blmiyoriz ama bilsydik daha ii yorum yapablrdk
Okudum canim duzellttim yorumum degismediTum yorumları okursan konuyu daha iyi anlarsın detaylar var
İste nasıl cocuklarıda alıp uzağa kacarmısım bunu ona yaptığım gun bitmişim hala da bitikmişim onun icin ustunden yıllar gecti herhangi bir yumusaması yok
Bana kin kusuyo hala
Ve bu kadar kin nefret olmaz sende dedim
Cocuklarıda alıp gittigin ilk gunden beri var bu ofke kin icimde
Ve hep olacak dedi kac kere
İşte o yüzden diyorlar 10 defa düşün bir defa yap diyeOyle basitmi ya istemiyo bitsin cocuklarımız var
Ama seneler gecti boşanmadıda
Ben hala sevdigim icin dava acmadım o niye acmıyo bilemiyorum
Evt ofke anında kadın evini terkedebiliyor ama sonradan pisman da olabiliyor
Yani insanlar sonradan eşini istemeyebilir değişebilir demen gibi bişey bu da erkeğin fikir değişmesini normal goruyosun ama benim pisman olmamı evime donmek istememi tuhaf buluyosun mantıklımı hiç
Fake olup olmadigini anlamak icin nickine tiklamaniz kafi. Konuyu basta anlatmamis ama soran herkesw tek tek cevabi vermis nedenini. Usenmeyip okursaniz daha cok yardimci olursunuz.ay affedersiniz ama ne saçma açılmış bir konu, ne içeriği belli ne bir şeyi
neden yazıldığını bile anlamadım
siz bu konuda hiçbir meramınızı anlatamayacak biri misiniz?
sanki fake bir hesap ve fake bir konuyu yazarken bile canı sıkılmış da aman yazıp göndereyim nasılsa yorum yapan olur diye yazmışsınız.
Arladasim sen iyimisin? Senelerdir bosanmi hayati yasiyorsun zaten. adamin hayatinda biri bile vardır, nafaka vermemek icin bosanmiyordur. Senelerdir ayrısın madem kendi ayaklarin üzerinde duruyorsun demekki. Cocuklarina bakıyor mu? Maddi destek oluyormu size? Olmadigi halde hala boşanmayıp barismak istiyorsaniz probleminiz var demektir.. seven insan her türlü affeder. Az dik durun gururlu olun açın davayi,nafaka alırsınız gul gibi yaşarsınız.Oyle basitmi ya istemiyo bitsin cocuklarımız var
Ama seneler gecti boşanmadıda
Ben hala sevdigim icin dava acmadım o niye acmıyo bilemiyorum
Evt ofke anında kadın evini terkedebiliyor ama sonradan pisman da olabiliyor
Yani insanlar sonradan eşini istemeyebilir değişebilir demen gibi bişey bu da erkeğin fikir değişmesini normal goruyosun ama benim pisman olmamı evime donmek istememi tuhaf buluyosun mantıklımı hiç
Fake olup olmadigini anlamak icin nickine tiklamaniz kafi. Konuyu basta anlatmamis ama soran herkesw tek tek cevabi vermis nedenini. Usenmeyip okursaniz daha cok yardimci olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?