Eşime Buyuk yanlış yaptım Nasıl af dilemeliyim

Cvp yazan arkadaslara tesekkurler
Benim anlamadığım istemiyorsa bunca sene neden bosanmadı
Daha once de o beni terketti dondu bikac kez
Ben sadece 1 kez evi terkettim olay oldu
Kadın nasıl terkedermis hep oturup beklemisim o terkedince bu kez de oturmam gerekirmişti falan dedi
evi terkettigim uzaga ailemin yanına habersiz gittigim icin cocuklarla
Onda bitmişim
Bana kini hic bitmezmis hic geri donmezmiş bana
Anlamıyorum inanın dusunmekten helak oldum

Düşünecek birşey yok aslında, eşinizin işine gelmiş sizin evi terketmeniz yoksa kimse eşi evi bir kere terketti diye karısını çocuklarını gözden çıkarmaz.

Şuan size maddi yardımda bulunuyor mu?

Muhtemelen nafaka vermemek için boşanmıyor.

3 çocukla sizi yanlız bırakmış adamı dönmesini beklemeyin artık, siz açın boşanma davasını.

Bence düşünmeyin artık çünkü bulacağınız cevap sonucu değiştirmeyecek. Bence eşiniz kendine ayrılık bahanesi bulmuş, böylelikle üste çıkıyordur bana yanlış yaptı affetmem diyerek. Boşanma davası açmak işine gelmiyordur hem ona resmî bir bağlılığınız kalmaz hem de nafaka, mal paylaşımı vb durumlar ortaya çıkar boşandığınızda.

Bende aldattın sandım açıkcası
Amann ne af dileyip duruyorsun ya
Adam seni eziyor
Biraz gururlu ol
Seni ezmesine izin verme
Ne bu çocuk gibi

baska konuya yazmistiniz. aralarda sevgilileriniz de oldu. bitmis artik resmen de bitirin. araya kisiler girmis etmis. olmaz artik.

Affetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu

evı neden terk ettıgınız onemlı terk eden sızsınız bellıkı yapmaması gereken bırseyı yapmıs gerı neden ıstememesıne ragmen bırlesmeye calısıyorsunuz

yorumlardan anladıgım ayrısınız ama resmen bosanma yok sanırım hayatınıza bırılerı de gırmıs

bıtmıs konu sahıbı toprak olmus bır ılıskı ıcın donulmemesı gerekn bır ılıskı ıcın ısrar nıye ? kacan kovalanıyor ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…