- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yanlışın ne olduğuna bağlı nedir?Eşime buyuk yanlış yaptım
Kaldıramıcagı bir yanlıs
Seneler gecti affetmiyo
Yalvardım yakardım tık yok
Nasıl af dilemeliyim napmalıyım nolur bi yol gosterin
Affetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu
Boşanma iki taraflı olur hanımefendi kendine eziyet etmekten zevk alıyor galibaBittiyse ayrılsın, ne bu eziyet? Eşinizin size yaptığı şeyin adı duygusal istismar, eşiniz sizi duygusal olarak bile isteye kullanıyor, kendini tatmin ediyor sizin boynu bükük kalmanızdan. Aranızda ne geçti de terk ettiniz bilmiyorum ama haklı sebepleriniz vardır diye tahmin ediyorum. Boynu bükük af dilemektense haklı sebeplerinizi sıralayıp bittiyse ayrılmak istediğinizi söylemelisiniz. Bunun sonu yok çünkü, bu af mevzusu değil. Eşiniz sizi kullanıyor ve bu durumdan zevk alıyor.
Zorla olmazki bu işler adam kafasında bitirmiş muhtemelen.Çok kez denemişsin bir daha demeden de bişey değişmez bazen tamamen bitirmek en iyisidir.Ben narsist olduguna eminim zaten ama yinede cocuklarım icin hala sevdigim icin birlesmek istiyorum
Duygunuzu istismar ediyo olayi kullanarak baska bisey degil bittiyse bitti boyle yaptgi halde birmi yasiyorsunuz ayrimisinz onu anlamadm ama yanyanayken bunu yapiyosa bunun gerçekçilik payi yokAffetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu
Yok evi terkettigimden beri ayrıyız geri kabul etmedi beni seneler olduDuygunuzu istismar ediyo olayi kullanarak baska bisey degil bittiyse bitti boyle yaptgi halde birmi yasiyorsunuz ayrimisinz onu anlamadm ama yanyanayken bunu yapiyosa bunun gerçekçilik payi yok
Boşan bacım seni iki arada bi derede bırakmaya hakkı yok madem kabul etmiyormuş ayrı ayrı yaşıyormuşsunuz daha ne durmalı sende önüne bakarsın nafakanı alırsınYok evi terkettigimden beri ayrıyız geri kabul etmedi beni seneler oldu
Terketme sebebin neydi ?Yok evi terkettigimden beri ayrıyız geri kabul etmedi beni seneler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?