Eşime çok mu yükleniyorum ?

Bir de çocuk artık yenidoğan döneminde de değil. Düzeni bir nebze oturmuştur bu kadar abartmak nedir?
Hele maddi sıkıntı olan evde laptop varken yatakta ders dinlerim diye tablet istemek cidden çocukça. Kabloyla laptopu çekemezsin sanki?
En çok ama benden değerli mi uyumasın demesine şaşırdım. Nasıl bir bencillik. Ben ağır uyuyorum duymuyorum o zaman uykusuz yaşasın diyor.

Bizim yanımızda kocası sürekli ay ben x olmasannn duramam ne isterse alırmm falan diye reklam yapıyor sürekli. Bizde kocamla birbirimizi yiyoruz ve ben gece yatağımda tek ağlıyorum
Ya bu hakkında konular açtığın evvel akıllı görümcen değil mi, onun söylediklerini bile ciddiye aldıysan gerçekten iyi değilsin sen depresyonda olabilir misin?

Zira sen görümcem deyince benim aklıma ilk gelen hamburger, pasta ve bilimum yemek savaşları.

Buraya konu açan yada yorum yapan herkes gelecek eleştiri ve yorumlara hazır olmalı değilse kendi bilir.

Hamile kalınca kıskanılmayı hissetmek için eşini kavga teşvik edeni de burada öğrendim.
Herkes farklı aslında ya benim eşimde aşırı kıskanır yani birşey yapmamama rağmen böyle birşey söylememem sinirlenir. Farklı bir erkekle alakalı yorumda bulunmak örnek vermek impasubll.

Valla aldım ya. Kocasıı onankulaklık almış istersen apple alayım demiş onda bile eşim tablet alamam dedi diye üzüldüm. Eşim sevmiyor herhalde beni dedim

Buraya maddi meseleler ilgili açtığı konular çok uzak değil. Eşi iş değiştirmiş olsa bile rahat falan değiller ekonomik olarak. Bir sürü borçları bardı. Şuan adama tablet al demek, küfür etmek gibi bir şey ama karısının gönlüne göre cevap vermesi gerekiyor, ne tableti deyince morali bozulmuş.
Kocasıyla ilgili hiçbir şeyi önemsemiyor işte, uykusuz kalsın, yorulsun ne yapıyorsa yapsın mühim değil, tüm derdi kendisi.
Evliliklerinin ne kader kötü olduğunu sürekli anlattığı görümceden etkileniyor bir de şaka gibi.

Eşime bile dedim x kardeşine ne kadar kibar davranıyorsun sen bana insan içinde bağırırıyorsun diye bırak yan gelip yatıyor akşama kadar neyi örnek veriyorsun dedi. Depresyona girdim herhalde. Az önce aramış çocuğumu görcem ondan aradım diye. Çocuk doğduğundan beri saldı beni komple. Sadece çocukla resim çekiliyor ailecek çekilmek varken sende iyice saçmaladın diyorum abartma varya resmimiz diyor. Birikti bunların hepsi bende yeni değil ki. Ailecek resmimiz 3 5 i geçmez yani teli veriyor bizi çek diyor. Ulan adam derki beraber çekelim gel. Çocuk 4 aylıkkende böyleydi. Çok özeniyorum görümcemle eşi birlikte çekilince şunlara bak sende anca kızınla çekil diyorum. Yeni değil bu kendimi çok değersiz hissettiriyor çocuk doğduğundan beri.

Ay siz cidden iyi değilsiniz bence
Çocuktan sonra bizim de genelde çocuklu fotoğraflarımız var. Başbaşa yada üçlü fotoğraflar ancak özel günde biri varken falan oluyor.
Ayrıca çocukla kıyas nedir Allah aşkına? Herkesin yeri sevgisi başka. Çocuktan çok sizi mi sevmesini isterdiniz yani
Çocuğun sevgisi başka eşin başka anne babanın başka. Önceliği çocuğun almasından doğal ne olabilir.
Sizin kafa uçmuş, çocuklu kadın değil de kalpli ayıcık hayali kuran ergen gibisiniz

Hala lohusayım herhalde

Kendi çocuğunu kıskanıp bunu bile sorun etmek de tuhaf. Ben bazen bulaşıkları toplarken oğlumla kocam oynuyorlar sesleri geliyor. Sürekli kocamdan sevgi sözleri geliyor. Bana bunları söylemiyorsun demek aklımın ucundan geçmezdi. Kocam oğlumu sevdikçe benim içim ısınıyor çünkü

Hala lohusayım herhalde
yaşını geçmiş çocuk ne lohusalığı Allah aşkına. Bencillik sizinki. Ve biraz da sorun aramak. Eş ailesi gitti sorun kalmadı diye adama sarmışsınız sanki. Allah akıl fikir versin. Maddi sıkıntıları dert edeceğinize tablet diye tutturmalar, ortak çocuğunuzu sevmesine sinir olmalar, uykusuz kalmadı diye sinirlenmeler.

Sen eşine değer veriyor musun? Adamın uykusu bile kıymetsiz senin gözünde.
Normal bir evlilikte iyilik, güzellik karşılıklı olur, birbirini besler.
Çocuğun öncelikli olması kadar da normal bir şey yok. Bizim arşivlerde hep çocuklarla dolu eşimle, ailece çekildiğimiz fotoğraflar çok az. Bundan bile bir şey çıkarmaya çalışman çok manasız ve yorucu.

Aynen budur. İnsan eşine kıyamaz ya.
Eşin fiziksel bir işte çalışsa ve eve yorgun argın gelse ben horluyorum sen içerde uyu diye ben derim. Eşimin mesela cuma günleri temposu çok cuma çocuğa dahi öğrettim babam yorgun der pek gitmez yanına dinlensin diye. Çok ilginç ya. Uyuma benim horultumu çek demek nasıl bir bencillik ya

Olması gereken bunlar zaten.
Ama konu sahibi baba değil mi, eşşek gibi onu yapacak, bunu yapacak, gerekirse uyumayacak, benim isteklerime zamansız da olsa pozitif cevaplar verecek kafasında. Bilmiyorum duygusal olgunluğa ulaşamamak mı, aileden görmediği her şeyi eşten bekleme mi? Bazı kadınların evlilikten, eşten bekledikleri gerçek hayatla hiç uyuşmuyor. Kendileri hiçbir şey yapmadan, etraflarında pervane gibi dönen koca hayal ediyorlar. İyilik, fedakarlık, karşılıklı olur.
Sürekli terslediğin, en insanı ihtiyacını yok saydığın kocadan seni el üstünde tutmasını bekleyemezsin.

İlgisi azaldı diye herşey battı herhalde. Üzüldüm bende

Konu açmamda da varmış bi hayır demekki. Dikkat edeceğim kendimi çok yalnız hissediliyorum

+++++10000000

Konu sahibi düzelmez hala cevapları ama ama diye başlıyor.

Belkide psikolojik destek alması lazım. Sanki beyni yeterli olgunlukta değil.

Konu açmamda da varmış bi hayır demekki. Dikkat edeceğim kendimi çok yalnız hissediliyorum
Siz bir yetişkinsiniz yalnız yatınca neden yalnız hissediyorsunuz? Siz yalnız yatamıyorsunuz diye adam uykusuz mu kalsın? Bu talebinizdeki absürtlüğü görmeniz lazım bence

Karısını aldatan bir erkeği ve evli adama iş atan bir yollu kadını bu kadar guzellemek de ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…