Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

Asıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....
Ay yok artık pes! Aynen çocuklar büyürken maalesef sıkıntı ama işte bizim oda ses geçirmez ister bağır çağır hiç ses dışarı çıkmıyor öyle yaptırdı eşim, kapıyı da kilitliyoruz yoksa gece çişe falan da kalkabiliyorlar

Oğlum 7.5 yaşında, yaz dönemi ısrarla erken yatmıyor. Uyumasını beklerken karı koca uyuyakaliyoruz bebekken daha kolaydı gercekten
Benim evde 3 ergen gelin bana ağlayın,eşekler uyumakta bilmiyor adamla biz öyle kardeş kardeş oturuyoruz,arada birbirimizin poposuna vurmaktan öteye geçmiyoruz ,yazık bize yaaaa

Siz, kendi cinselliğinizi ataerkil bakış açısının dayattığı ahlâki damgalanma üzerinden algılıyan kadınlardansınız. İçselleştirilmiş Ataerki diyorlar buna.

Yani siz “Karı kız ortamı yok” gibi bir ifadeyi bu rahatlıkta kullanan, kadınları küçümseyici bu söylemleri lisan edinmiş, ataerkil değerleri yeniden üreten bir konuma çoktan gelmiş kadınlardansınız. Bu düzende yetiştirilmiş bir kısım kadınlar, erkeğin (kadına) bakışını kendi bakışı hâline getirerek, kadın kimliğini erkek merkezli normlar üzerinden tanımlıyor.

Sizden "seks istendiğinde", kendi toplumunuzun erkek bakışıyla şekillendirilmiş değer yargılarını kafanızda yeniden üreterek his oluşturuyorsunuz. Bu sistemin algılarına göre, evli çocuklu kadın/ anne pozisyonunuz, bu tür seks talepleri için artık uygun değil.

Eşiniz de aynı zihniyetin insanıysa sorun değil de, farklı bir sistemin insanıysa, çok sorun yaşarsınız. Kendi "his"lerinizin temel nedenlerinin farkına varın, gerekirse yardım alın.

Son düzenleme:
Bazen eşime çocuk istiyosan başka birini bulman lazım diyorum şakasına.sizinki baya ağır olmuş hele bide sert bi sekilde söylediyseniz.

Bu ara bu tür konular arttı haftada 3-4 normal bence ama çocuk bakımı, ev işleri sizi yoruyor anladığım kadarıyla. Eşiniz de elini taşın altına koysun size yardım etsin, çocuğuna babalık yapsın. Eşinize söylediğiniz söz çok onur ve gurur kırıcı, iğrenç. Kendini değersiz hissetmiştir. Kavgada bile söylenmeyecek bir söz. Bir gün gerçekten başkasıyla yatarsa hiç şaşırmayın. Ayrıca or.spu para karşılığı erkeklerle birlikte olan kadınlara denir. Siz eşinizle birlikte oluyorsunuz ne varki bunda? Kendinizi niye öyle gördünüz?

konu gerçekse yapar yakındır

Neden kendinizi o.... gibi hissediyorsunuz?
Adam sizi kirbacliyor mu? Direk dansi falan mi istiyor 2 gune bir? O.... hissetmek icin gerekli etmenler neler sizin icin?

Çocuk büyüyene kadar çalışmamanizi tavsiye ederim.esinizede hem iş hem çocuk hem gece vardiyasini kalsiramadiginizi bunun için agzinizdan böyle laf çıktığını söyleyin.iside bırakacaginizi soyleyin

Hiç denecek laf değil, derdinizi, yorgunluğunuzu başka şekilde ifade edebilirdiniz..

Çoğu kadına kodlanmış bir bilinç bu galiba. Evlenip anne olmak. Gerisi yok. Evlenme amaçları o. Aşık olma bahaneleri bu.
Evet ben de bunu burada gördüm. Oral seksle ilgili bir konuda bunu tercih etmeyen bir üye yorumunda demişti ki ağzımıza niye giriyor yerine girsin de çocuk olsun. Hayretle okudum aylar oldu unutmadım. Bazı erkeklere çok acıyorum.

bu ne kadar avam bi tarz ya. ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ Karı kız ortamı

Şimdi bizde unutamıcaz ama ahahahh çok doğru demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…