- 1 Ekim 2023
- 5.163
- 19.950
- 168
- Konu Sahibi elahanim34
-
Ay yok artık pes! Aynen çocuklar büyürken maalesef sıkıntı ama işte bizim oda ses geçirmez ister bağır çağır hiç ses dışarı çıkmıyor öyle yaptırdı eşim, kapıyı da kilitliyoruz yoksa gece çişe falan da kalkabiliyorlarAsıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....
Benim evde 3 ergen gelin bana ağlayın,eşekler uyumakta bilmiyor adamla biz öyle kardeş kardeş oturuyoruz,arada birbirimizin poposuna vurmaktan öteye geçmiyoruz ,yazık bize yaaaaOğlum 7.5 yaşında, yaz dönemi ısrarla erken yatmıyor. Uyumasını beklerken karı koca uyuyakaliyoruzbebekken daha kolaydı gercekten
konu gerçekse yapar yakındırKızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Hiç denecek laf değil, derdinizi, yorgunluğunuzu başka şekilde ifade edebilirdiniz..Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Evet ben de bunu burada gördüm. Oral seksle ilgili bir konuda bunu tercih etmeyen bir üye yorumunda demişti ki ağzımıza niye giriyor yerine girsin de çocuk olsun. Hayretle okudum aylar oldu unutmadım. Bazı erkeklere çok acıyorum.Çoğu kadına kodlanmış bir bilinç bu galiba. Evlenip anne olmak. Gerisi yok. Evlenme amaçları o. Aşık olma bahaneleri bu.
bu ne kadar avam bi tarz ya. ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ Karı kız ortamıKızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Evet ben de bunu burada gördüm. Oral seksle ilgili bir konuda bunu tercih etmeyen bir üye yorumunda demişti ki ağzımıza niye giriyor yerine girsin de çocuk olsun. Hayretle okudum aylar oldu unutmadım. Bazı erkeklere çok acıyorum.
Doğru mu demiş?Şimdi bizde unutamıcaz ama ahahahh çok doğru demiş.
Doğru mu demiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?