- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Zaten annemi özledim eski düzenimi özledim diyor. Tek derdi her işinin yapılmasınaIyi de adam mutfak alisverisini kadina yikmis, 50lira 100 lirayla bu kadin ne alip ne pisirecek. Kadin eve uc bes bisey alsam param kalmiyor diyor. Madem yemek yemeyi seviyorsun ya alisveris yap ya da kadina fazla para birak. Ustelik birine sen yemek yapamiyorsun demek onu motive etmez daha cok sogutur. Adamin evlilik anlayisi kendi ihtiyaclarini karsilama seklinde. Bu kadina hic deger vermiyor
Çok seviyodum hem de o kadar fedakarlığı boşuna yapmadım. Hep mutlu bir evliliğimiz olur sandım. Tartışsak bile kavga etmeyiz anlaşır çöxeriz sandım. Bana kendimi çok değersiz hissettiriyor. Parasını saklıyor milleti övüyo. Dün odama gidicem dediğimde itekledi ben de S***** G** (Defol) beğenmiyosan boşan dedim. Annesini aradı ben böyle devam edemem. Hayır ne gördü acaba dw devam edemiyo onun bana yaptıklarına ben katlandım ama sineye çektim düzeldi sanıp. Artık ona güvenmiyorum. Beni herkesin yanında küçük düşürecek her zaman belli.Allah yardimciniz olsun seviyosunuz ben oyle anladım ama adamin bazi hareketleri cok anormal. Keske boyle tipler evlenip el kizinin basini yakmasa.
Bunu eşime anlatın sanıyor ki aşırı mükemmel evlilikleri var. Ha bixden iyidir. Birlikte gezmelere gitmişler. Eşi evde süpürge yapıyo yardım ediyor benim eşim gibi değilIstemediginiz halde ilişki sırasında tokat atması bir tuhaf degil mi ben yanlış mı okudum
Böyle kıyaslamalar çok yanlış iyi günde kötü günde diye bir laf var elbet borçlar biter ama siz de yan gelip yatmayın madem ya oturun kpss çalışın ya da özel sektörde bir iş bakın 50 tl nın hesabını yapmazsınız o zaman.
Onun kocasi öyleymiş bunun karısı böyleymiş sosyal medyada insanlar hep mutlu hep geziyor hep şahane sofralar... Her gördüğümüze her duyduğumuza inanmayın hepsi bir algı oluşturmak için yapılıyor..
JandarmaBu şartlar altında kpss çalışabiliyor musunuz gerçekten?
Bebekle hamileyken zaten zor olur ders bir de üstüne huzursuz ortam
Ya ben anlamıyorum sizi üstelik branşınız psikolojik danışma.bu arada eşinizin mesleği ne..
Cidden üzülüyorum durumunuza.insallah bi çözüm bulunur
Muhtemelen iste esiniz ustleri tarafindan cok eziliyo ve psikolojik olarak size yaptirim uyguluyo.askerlerde ast ust iliskisi malaesef psikoloji bozuyoJandarma
Pardon da hamileligimden beri her gün sevisiyoruz demişsin balayindan beri ayri yatırıyoruz demişsin bu ne ya sevişip işi bitirip gidiyor mu? Açık saçık kadınların resimleri telefon ekranında, her şeyi annesine yetiştiren bir eş valla pes diyorum. Siz ayrıca neden eşyasız,düğünsüz evlendiniz ne aceleniz vardı. Madem pdr bitirdin gül gibi meslek çalışayım demedin. Önceki konularını da biliyorum karı koca bence destek alın. Ayrica ben kocama S***** G** (Defol) filan diyemem ya nasi bi ilişki var aranızda anlayamıyorum. Bebek doğunca nolacak haliniz acaba Allah kolaylık versin!Eşim hakkında ilk kavgalarımuzdan bahsetmiştim hep o konuyu açtı ben Dr övdğm Allah'a şükür iyi yardım da ediyor alıştık birbirimixe eski nişanlı hallerimize döndük sayılır dedim övdğm onu ama o bana hemen yüklendi ben onu savunmuştum oysa hatta bugün işe geç gidecek diye belki birlikte sarılıp uyuruz diye düşğnmğltğm balayından beri ayrı yatıyoruz. Ama o bana bunları yaptı ben saf saf şeyler düşünüyorum bi de
Gerçekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık dönemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona güvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık güvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gördüğü her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması çok kötü. Kalbim çok kırık. Artık nasıl düzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer görmüyorum. Bugün eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim için. Ben de bize çağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden çıktı sen bir iki çeşit yemek yapıyosun. Kadını gördün mü o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş büyük lise mezunu bunu şu anlamda söylüyorum yemek öğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonuçta ben üni biter bitmez evlendim. Ayrıca gerçekten çorbası çok yağlı ve köftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf söylerdi. Ben mesela o çorbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek için söylemiyorum. Mesela tatlısı gerçekten güzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden çıktığımız gibi bizim de çağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi böyle söylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Çok iyi araba kullanıyor. İzin günlerinde evi o süpüruyomuş. Bir sürü borç ödemelerine rağmen sinemaya gitmişler kaç kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş özele gitmişler. Ben kendimi çok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha önce de onu övmüştü eşim kızın evinde eşya yok senin bir sürü şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu ödüyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı övüyor ama aslında övdüğğ şeyler bile tam olarak onun gördüğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak üç ay oldu alınmadı. Bi çöp kovası alıncak param yok. Sonra evde düzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gül gibi bakıyor adam borçları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Özele kontrole gidiyor şimdi. Ben sürekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne çabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sözde beni çok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en için S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum çok yandı. Ve bir daha düzelmiycek.
Kusura bakmayın da bir manyakla evlisiniz haberiniz yok.Zor değil. Söyledim defalarca vurma canım acıyor diye. Senin de hoşuna gidiyor yalan yapma diyor. Ağlıyorum bazen korkudan ya da suratıma tokat atarken kulağım çınladı kaç defa sağır olcam sonunda. Ağladığı halde gülüyor çok komiksin insan hiç birlikte olurken ağlarmıymış kız çocuğu muymuşum kadın olmuşum güçlü olmak zorundaymışım
İşte çok fazla haksızlığa uğradığı oluyor ya da stıştığı kişiler işinden de çok memnun değil açıkçasıMuhtemelen iste esiniz ustleri tarafindan cok eziliyo ve psikolojik olarak size yaptirim uyguluyo.askerlerde ast ust iliskisi malaesef psikoloji bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?