Eşime güvenim kalmadı.

Zaten annemi özledim eski düzenimi özledim diyor. Tek derdi her işinin yapılmasına

Hala corbadasin çorba sadece sebep; güzel veya değildi o mühim değil belki kocan da begenmemistir ama sana yapılan muamele çok kötü. Özellikle cinsellik,açık saçık kadınlara bakması,sana para birakmamasi,asagilamasi hakkında hayırlısı olsun

Allah yardimciniz olsun seviyosunuz ben oyle anladım ama adamin bazi hareketleri cok anormal. Keske boyle tipler evlenip el kizinin basini yakmasa.

Istemediginiz halde ilişki sırasında tokat atması bir tuhaf degil mi ben yanlış mı okudum

Böyle kıyaslamalar çok yanlış iyi günde kötü günde diye bir laf var elbet borçlar biter ama siz de yan gelip yatmayın madem ya oturun kpss çalışın ya da özel sektörde bir iş bakın 50 tl nın hesabını yapmazsınız o zaman.

Onun kocasi öyleymiş bunun karısı böyleymiş sosyal medyada insanlar hep mutlu hep geziyor hep şahane sofralar... Her gördüğümüze her duyduğumuza inanmayın hepsi bir algı oluşturmak için yapılıyor..

Allah yardimciniz olsun seviyosunuz ben oyle anladım ama adamin bazi hareketleri cok anormal. Keske boyle tipler evlenip el kizinin basini yakmasa.
Çok seviyodum hem de o kadar fedakarlığı boşuna yapmadım. Hep mutlu bir evliliğimiz olur sandım. Tartışsak bile kavga etmeyiz anlaşır çöxeriz sandım. Bana kendimi çok değersiz hissettiriyor. Parasını saklıyor milleti övüyo. Dün odama gidicem dediğimde itekledi ben de S***** G** (Defol) beğenmiyosan boşan dedim. Annesini aradı ben böyle devam edemem. Hayır ne gördü acaba dw devam edemiyo onun bana yaptıklarına ben katlandım ama sineye çektim düzeldi sanıp. Artık ona güvenmiyorum. Beni herkesin yanında küçük düşürecek her zaman belli.

Ben en cok bu herifi nerde nasil buldugunuzu merak ediyorum. Nasil tanistiginizi,sevgiliyken neler yaptiginizi. Belli ki aileden bir sey gormemissiniz maddi manevi,buyuk aclik icinde koca aranmis da zoraki biri bulunmus gibi duruyor. Esyasiz evlenmissiniz,aileniz demedi mi size kizim hadi esya alalim sana,nisan yapalim,kina yapalim. Bunlari kadin yapar. Sunum yok bunum yok diyorsunuz da bunlarin yarisi esinizdense yarisi da sizden olmaliydi. Hatayi yuzde yuz sizde buluyorum ben. Korkuluk misali bir erkek olsun diye bunu almissiniz simdi de onla kiyas bunla kiyas. Duzelmez. Bosanin.

Bunu eşime anlatın sanıyor ki aşırı mükemmel evlilikleri var. Ha bixden iyidir. Birlikte gezmelere gitmişler. Eşi evde süpürge yapıyo yardım ediyor benim eşim gibi değil

Dershane ile evlilik ayni anda olmaz malesef. Ve siz ev islerini vs daha oturtmadan hamile kalarak kendinize kazik atmissiniz. Korunabilirdiniz..
Bir kac aylik evlilikte dershaneye gidip ders calisan ve hamile oldugu icin evdeki sorumluluklarini yerine tam anlamiyla getiremeyen bir kadin, sadece kocasi ona asik oldugu icin her seyi maruz gorup hatta uzerine hayati onun icin daha da kolaylastirmasini bekliyorsa daha cok toydur.
Malesef bir cok erkek evlendikten sonra her seyin dort dortluk olmasini bekliyor.
Lezzetli, aksamayan, cesit cesit yemekler.
Her zaman piril piril bir ev, utulu kiyafetler.
Her zaman bakimli ve sevismeye hazir bir es.
Mumkunse bunlarin yaninda ailesinede kendisini sevdirecek, cok tutumlu olacak, hep alttan alacak.
Biz kadinlarda evlendikten sonra sik sik kucuk suprizler yapan,romantik, gozumuzun icine bakan,bize ev islerinde vs yardimci olan, bizi kirmamak icin cok ozenli davranan, maddi olarak her bakimdan bizi doyuma ulastiracak(ev ihtiyaclari,kisisel ihtiyaclar vs) bir es istiyoruz.
Beklentiler uyusmuyor. Gercekler cok daha farkli. Isin asli evlilik bir tur karsilikli sorumluluk anlasmasi. Gorev dagiliminin, sorumluluklarin oldugu bir cesit kurum gibi.
Iste bu yuzden cocuk konusunda beklemek tavsiye ediliyor, niye? Cunku karsilikli birbirinize gore olmadiginizi anlamak icin ayni evde belli bir sure yasamak sart.
Kadinlarin calismasi tavsiye ediliyor,niye? Erkeklerin ama ben calisiyorum tum maddi sorumluluk bende kozunu curutmek icin. Ayrilma vs durumunda caresiz olunmayacaginin ic rahatligi icin.

Guzel bir atasozu var, ya bu deveyi gudecek, ya bu diyardan gidiceksin. Bencede gidin, ama uzuldugum 3 aylik evlilikten geriye kalan, en cok zarari gorecek olan bir bebek olacak.

Sert sevişmenin de bir adabı var.
Yüze tokat atmak nedir ki sağır olma korkusu yaşıyorsun?

Bu kadar ciddi sorunların içindeyken para, eşya, çöp kocası, köfte baharatından
bahsediyorsun.
Şaka mısın?

Sen de nasıl değer görürüm acaba diye ne yapacağını şaşırmışsın, kendinde değilsin.
Bu adama iyi eş olmayı bir kenara bak.
Hamilesin çocuğumu nasıl korurum onun derdine düş bence.

Başka evliliklerle kıyaslamayı da bırak.
Yamuğu olmayan adam yok.
Elindeki adam belli, bunun yamukları ile mücadele edebilecek misin?
Etmeye değer mi?
İyi düşün.
Gecelikle, fantezi dışında bir şeyler düşünüp uygulamalısın bu evlilikte.

Ben senin yerinde olsam eşimle oturup vakit geçirmek yerine,
kendimi mutfağa kapatır.
Pasta, böreğe, yemeğe veririm kendimi.
Pisboğaz anlaşılan belki susar.
Sen de kendini eksik olduğun bir konuda geliştirmiş olursun.
Sıkı sıkı sarılıyormuş, sıcak davranıyormuş da faydası ne?
Koca bir hiç..

Aynı evde hasret bırak kendine.
Belki imana gelir.

Eşiniz kendine köle almış resmen. Psikolojinizin de normal olduğuna inanmıyorum. Ortada sapık ruhlu bir insan varken pırlantaya, yemeğe, mobilyaya takmışsınız.
Belli ki bunlara hevesiniz var ve sürekli size sorun olacak ama böyle bir koca size mutfak masrafından 1 lira fazlasını dahi vermez ki ona bağımlı olun. Beslemeyin böyle sapık ruhlu insanların zihniyetini.
Bir an önce boşanma kararı alın zira böyle bir adamdan boşanmak da kolay olmayacaktır uzun sürebilir en azından erken adım atın çocuğunuz doğana kadar bir düzen kurmuş olun.
Fanteziler karşılıklı zevk alındığı zaman yapılır ama kusura bakmayın sizin eşiniz dizginleri olmayan bir hayvan gibi yüklenmiş size ve sapık ruhlu insanlar sadece 1-2 tane sapıklıkla yetinmiyor. Evli kalmaya devam ettiğiniz sürece daha yenilerini keşfedeceksiniz.

Bu şartlar altında kpss çalışabiliyor musunuz gerçekten?
Bebekle hamileyken zaten zor olur ders bir de üstüne huzursuz ortam

Ya ben anlamıyorum sizi üstelik branşınız psikolojik danışma.bu arada eşinizin mesleği ne..

Cidden üzülüyorum durumunuza.insallah bi çözüm bulunur

Jandarma

Pardon da hamileligimden beri her gün sevisiyoruz demişsin balayindan beri ayri yatırıyoruz demişsin bu ne ya sevişip işi bitirip gidiyor mu? Açık saçık kadınların resimleri telefon ekranında, her şeyi annesine yetiştiren bir eş valla pes diyorum. Siz ayrıca neden eşyasız,düğünsüz evlendiniz ne aceleniz vardı. Madem pdr bitirdin gül gibi meslek çalışayım demedin. Önceki konularını da biliyorum karı koca bence destek alın. Ayrica ben kocama S***** G** (Defol) filan diyemem ya nasi bi ilişki var aranızda anlayamıyorum. Bebek doğunca nolacak haliniz acaba Allah kolaylık versin!

Burnunu mu ısırdı. Tövbe estağfurullah

Kusura bakmayın da bir manyakla evlisiniz haberiniz yok.

Sizde mi sorun var yoksa esinizde mi çozemedim.
Ben de evlenirken her seyin en ucuzunu aldim.
Siz 12 bin harcamissiniz, biz cok daha az.
Siz catal kaşik takimi bimden takim aldiniz, biz takim bile almadik.
Simdi firsat oldukca ucuz aldiklarimizi deyistiriyorum. Firsat oldukca iyi bir marka alip deyistiriyoruz
Daha yeni evlisiniz, sabr edin. Her sey yerine oturur.
Biz de baslarda cok tartisirdik, sonra duzeldik. Simdi yilda 1-2 kere tartisiyoruz.
Esiniz ökuz, bunu inkar edemem. Sizin de diliniz sivri bir az. Adama S***** G** (Defol) demissiniz, o da burnunuzu isirmis, baska erkek olsa kufur karsiligi doverdi ( belki de ben yanlis anladim okudugumu, o size kufur etmis )
Adama cop kadar degerin yok filan demissiniz, bir az agir olmus.
Daha yeni evlisiniz. Guzel guzel konusmaya calisin. Yoksa cok gec ola biler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…