Eşime güvenim kalmadı.

şu yazılanlar bütün ciddiyetimi aldı götürdü, Allah da sizi güldürsün

Kırbaçla filan mi vuruyor ustune oturamayacak kadar. Insan hamile karisina iliskide boyle davranmaz. Esiniz tuhafda siz de aşağı kalmazsiniz

Bu ne ya sadist mi bu adam ? karnınızda onun evladını taşırken sizin kolunuza bile dokunurken bin kere düşünmesi gerek

hersey mukemmel olmali takintiliyim arkadas en güzel olmaliyim en zeki olmaliyim yuksek lisans doktorw ywpmaliyim en iyi yemekleri ben yapmaliyim beni cok seven bi esim olmali bu sahsiyet sigara içki kullanmayan namaz kilan biri olmalisonra bir suru çocuğum olmali isimde unlu isimlerden olmali ve tvlerde konusma yapmalıyım evet hepsini istiyorum sorum su ki bu isteklerimden vazgecemiyorum ve boyle mutlu olmam haliyle zor sizce ne yapmaliyim

Bu da konu sahıbının 2016konusu. Aradan gecen koca ıkı senede ne yemek yapabılmeyı ogrenebılmıssın ne meslegıne agırlık verebılmıssın bı ondan hoslanmıssın baska bırıyle mı evlenmıssın hayatın boyle tutarsızlıklarla gecmıs sonra burda konu acıyosun çöp kovası konserve mısır. Adam sana nasıl katlandı evlendı valla hayret verıcı. Adama hak vermıyor degılım (dayak tokat ısırık kufur harıc) kendını yetıstırememıssın ama kocaya gıtmeye asla gec kalmamıssın. En ıyısı olayım derdıne duserken bı bakmıssın ıyı oldugun hıcbır sey yok

Saka sandim
İnsan boyle seylerin hepsini bir arada isteye isteye tirlatir

Üslubun biraz şey gibi yani nasıl anlatsam biraz kabasın kusura bakma. Umarım eşine de böyle degilsin. Bilirsin, etki tepki meselesi. Saygı gösterdiğin ölçüde saygı görürsün. Bazı duvarları sanırım baştan yıkmışsınız. Bir kadının ağzına S***** G** (Defol) lafını oldum olası yakıştırmadım.

Burun ısırmak mı.. Biz onu cilveleşmek için yapıyorduk ya

Konu sahibi belki de eşiniz haklıdır. Üni mezunu olmakla yemek yapmayı bilmemek ne alaka? Siz yapamıyorsunuz diye "ama o lise mezunu" demeniz saçmalık. Üni mezunuyum ama er işimi 4 4 lük yaparım. Çok şükür elim ayağım tutuyor.

Eşyanız çoksa az eşya kullanın. Düzenli, temiz olmak da yine sizin elinizde.

Söylediklerinizi mantıklı bulmadım şahsen. Bahane üretmek yerine çözüm arayın.

Sizin de sağlıklı bi yapıda olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası, yazdıklarınız ve takıldığınız noktalar bana bu izlenimi veriyor. Eşiniz zaten sadistçe davranışlar gösteriyor ve siz bunu zaten önceden de biliyordunuz, bu noktada kendinizi kandırmayın artık. Yataktaki bu hali ‘dur yapma etme’ demekle düzelecek şeyler değil, bunu kabullenin ve yolunuzu ona göre çizin.

Şimdi şöyle ki erkekler neyi hangi şartlarda başardığınla pek ilgilenmez.güzel yemeğini yesin de kim yaparsa yapsın. Güzel evde otursun ama karısı bunu kocasına zahmet vermeden halletsin... Zaten komşunun tavuğu komşuya kaz görünür düşüncesine kadın erkek herkes sıkça kapılıyor. Arkadaşınızı size övdüğünde siz de burada yazdıklarınızı yazın anlatın. Cinsel anlamda da burada yazdıklarınızı söylediniz mi... eşinizle hiç konuşmamış gibi yazmışsınız buraya, ben öyle anladım şahsen

Nekadar karacahil bir kadın erkek ilişkisi...
Böyle bir cahillik küstahlık cimrilik saçmasapan bir evlilik karşısında nasıl elsiz kolsuz çaresiz
Olduğunuzu cidden hiç anlamıyorum ...
Bende bir kız evladı annesiyim .
10yaşında ...
Gül gibi baktığım evladım kocaevinde 5 liralık Mısır’a 10liralık çöpkovasına muhtaç kaldığını (ben olayım olmayayım)
Bu duruma karşı basiretsiz kaldığını düşündükçe
Tüylerim ürperiyor resmen ...

Yapmayın evladım arkadaşım kardeşim ablalarım

Elsiz kolsuz dilsiz kulaksız beyinsiz gibi hayatınızı bir erkek müsveddesinin egolarına bu denli pas pas etmeyin
Yazık günah

Eşiniz hakkında yorum yapmayacağım. Burun ısırmak nedir? Çok garip bir davranış.

Ama sizde kızı kıskanmışsınız çok belli.
Kızı yermeye çalışmısşınız yazınızda.
"O lise mezunu onun yapacak çok zamanı olmuş,ben ise üni mezunuyum üni biter bitmez evlendim zaten" gibi bir cümle kurmuşsunuz. Nereden biliyorsunuz liseden sonra çalışmadığını? Siz üniversite mezunusunuz ama o kız kadar kıymet görmediğiniz çok belli değil mi? Eşiniz para bile vermiyormuş size,üstüne bir de bu kavgalar.
Bir de eşinizi sevnediğinizi,soğuduğunuzu hemen her konuda belirtiyorsunuz,konularınızın bir çoğu eşinizle ilgili. Bu kadar soğuduysanız neden adamdan çocuk yaptınız? Karnınızdaki bebeğe yazık. Bence siz kızı eleştireceğinize önce kendi durumunuza bakın,bir an önce boşanıp kurtulun. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Kadını neden bu kadar ezdiniz aşağılamaya çalıştınız ben orayı tam anlamadım.
Lise mezunu ama hayat standartı sizden yüksek. Demek ki akıllı bir birey. Siz kendi kendinize ediyorsunuz.

Siz kendinize değer vermezseniz herkesle kıyaslanırsınız. Ki kıyas çok çirkin bir durum.

Hamilesiniz. Saçma bir ilişkiniz var eşinizle ne denebilir kestiremedim. Ortak bir payda bulmaya çalışın bence.

Nasil yani esinin burunuza isirmayi olayi anlamadim tipki bi cocuk gibi? Keske hamile kalma olayi acele etmeseydiniz, esiniz tam olgunlasmamis yada icinde merhameti sevgi yok baska evlilikleri göz diklemek ne bileyim ya bu durumda olsaydim benim düsünceme göre herifi bosardim hayatta deger dahi icimde kalmazdi ya akli basina gelecek herseyi konuscaniz yada komustunuz baktin ki olmuyorsa herifi bosamaktan care yok sanirim önce sorunlari konusarak cözmeye bakin sonra sonuclara bakarsin

Senin bu açıksözlülüğün

Lise mezunu olunca, okuldan sonra kendini ev islerine, yemek yapmaya adiyor sanki kadinlar..
Universite okuyup, onlarca cesit yemek yapan kadinlarda var ayni zamanda.
Ayrica internet milyon yemek tarifiyle dolu.

Insan beyni kendini hakli cikartmak icin her seyi kilifina uyduruyor valla :)

Lise mezunu olup kendini geliştirerek üniversite mezunlarının patronu olarak çalışan zibilyon tane iş adamı/kadını var. Marifet hangi okulu okuyup,hangi bölümden mezun olduğunda değil. Asıl marifet okuduğunla kalmayıp kendini geliştirebilmekte. :)

Kaldı ki kadının lise mezunu oluşu,bu konu yumağında konuşulacak en son şey.
İlk önce üniversite mezunu olmasına rağmen işini ve gelirini rayına oturtmadan hemen evlenip bir de soğuduğu kocasından çocuk yapmasını konuşmalıyız.

Ya sende de var fırın kadında da var fırın. Ama takılmışsın onunki yeni benimki 2.el.

Ya evin düzeni temizliği için eşin naapsın?

Eşyası yokmuş, senin varmış ama? Yok, seninki az tutmuş onun az ama öz eşyası olmuş.

Buraaaam buram kıskançlık kokuyorsunuz, sen elinde olanı beğenmiyosun hep bi mızmızlık, eşin de başka bi açıdan bakıyor, seni her şeyin olmasına rağmen suçluyor.

Aranızdaki saygı bitmiş, burun ısırmak nedir ya? Küfürler?

O aile ile de görüşmeyin, aileye yazık nazardan gidecekler.

Konuyu nasil merak ettiysem bütün yorumları okudum

Şimdi köfte patates pilav çorba tatlı abartilacak bir menü degil. Siz abartmışsinız. Ama insanlar yapmış sizde yemissiniz birde yağlıymış. Bu ayıp olmuş

Lise mezunu ünv mezunu ilk okul mezunu çalışan fark ermez yemek yapmak istedikten sonra yapilır illa kocaya yapmak gerekmez. Kendinize yaparsınız arkadaşiniza, eşinize dostunuza.
Ben yeni bi tarif yapinca ay biri gelsede yapsam derim.

Eşyalarin 2. El olduğunu evlenmede biliyordunuz mobilyalarinızi siz seçmişsiniz. Şimdi başkalrinda başka görünce evinizdekilerden soğumuşsunuz. Böyle ömür geçmez.
Dah iyi evler, eşyalar, eşler, aileler, çocuklar,kıyafetler var. Birakın bunları kendinize bakın

Hayatınizi nasıl güzelleştirirsiniz onu düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…