- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben ne yapabilirim bilmiyorum. Yeterince bağırdım eline koluna sahip çık diye. Isırınca ağladım ve bağırdım evden çıkıcsktım kapıyı kilitledi. Kapıya not yazdım. Çöp kadar değerin yok gözümde artık senden nefret ediyorum diye. Hamile hamile her gün ilişki istiyor artık vajınam kapandı yara mı oldu ne olduysa acıyo. Üstelik ilişki sırasında da popoma çok fazla vuruyor ve morarıyo bazen üstüne zor oturuyorum. Ya da tokat atıyor kaç kere attığı tokat kulağıma geldi kulağım çınladı. Onun yüzünden sağır olacağım diye korkuyorum. Böyle muamele ediyor belim popom her yerim ağrıyor sonra bir de iş bekliyor.
Bu ne ya sadist mi bu adam ? karnınızda onun evladını taşırken sizin kolunuza bile dokunurken bin kere düşünmesi gerekBen ne yapabilirim bilmiyorum. Yeterince bağırdım eline koluna sahip çık diye. Isırınca ağladım ve bağırdım evden çıkıcsktım kapıyı kilitledi. Kapıya not yazdım. Çöp kadar değerin yok gözümde artık senden nefret ediyorum diye. Hamile hamile her gün ilişki istiyor artık vajınam kapandı yara mı oldu ne olduysa acıyo. Üstelik ilişki sırasında da popoma çok fazla vuruyor ve morarıyo bazen üstüne zor oturuyorum. Ya da tokat atıyor kaç kere attığı tokat kulağıma geldi kulağım çınladı. Onun yüzünden sağır olacağım diye korkuyorum. Böyle muamele ediyor belim popom her yerim ağrıyor sonra bir de iş bekliyor.
Saka sandimhersey mukemmel olmali takintiliyim arkadas en güzel olmaliyim en zeki olmaliyim yuksek lisans doktorw ywpmaliyim en iyi yemekleri ben yapmaliyim beni cok seven bi esim olmali bu sahsiyet sigara içki kullanmayan namaz kilan biri olmalisonra bir suru çocuğum olmali isimde unlu isimlerden olmali ve tvlerde konusma yapmalıyım evet hepsini istiyorum sorum su ki bu isteklerimden vazgecemiyorum ve boyle mutlu olmam haliyle zor sizce ne yapmaliyim
Bu da konu sahıbının 2016konusu. Aradan gecen koca ıkı senede ne yemek yapabılmeyı ogrenebılmıssın ne meslegıne agırlık verebılmıssın bı ondan hoslanmıssın baska bırıyle mı evlenmıssın hayatın boyle tutarsızlıklarla gecmıs sonra burda konu acıyosun çöp kovası konserve mısır. Adam sana nasıl katlandı evlendı valla hayret verıcı. Adama hak vermıyor degılım (dayak tokat ısırık kufur harıc) kendını yetıstırememıssın ama kocaya gıtmeye asla gec kalmamıssın. En ıyısı olayım derdıne duserken bı bakmıssın ıyı oldugun hıcbır sey yok
Nasil yani esinin burunuza isirmayi olayi anlamadim tipki bi cocuk gibi? Keske hamile kalma olayi acele etmeseydiniz, esiniz tam olgunlasmamis yada icinde merhameti sevgi yok baska evlilikleri göz diklemek ne bileyim ya bu durumda olsaydim benim düsünceme göre herifi bosardim hayatta deger dahi icimde kalmazdi ya akli basina gelecek herseyi konuscaniz yada komustunuz baktin ki olmuyorsa herifi bosamaktan care yok sanirim önce sorunlari konusarak cözmeye bakin sonra sonuclara bakarsinGerçekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık dönemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona güvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık güvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gördüğü her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması çok kötü. Kalbim çok kırık. Artık nasıl düzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer görmüyorum. Bugün eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim için. Ben de bize çağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden çıktı sen bir iki çeşit yemek yapıyosun. Kadını gördün mü o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş büyük lise mezunu bunu şu anlamda söylüyorum yemek öğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonuçta ben üni biter bitmez evlendim. Ayrıca gerçekten çorbası çok yağlı ve köftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf söylerdi. Ben mesela o çorbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek için söylemiyorum. Mesela tatlısı gerçekten güzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden çıktığımız gibi bizim de çağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi böyle söylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Çok iyi araba kullanıyor. İzin günlerinde evi o süpüruyomuş. Bir sürü borç ödemelerine rağmen sinemaya gitmişler kaç kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş özele gitmişler. Ben kendimi çok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha önce de onu övmüştü eşim kızın evinde eşya yok senin bir sürü şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu ödüyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı övüyor ama aslında övdüğğ şeyler bile tam olarak onun gördüğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak üç ay oldu alınmadı. Bi çöp kovası alıncak param yok. Sonra evde düzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gül gibi bakıyor adam borçları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Özele kontrole gidiyor şimdi. Ben sürekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne çabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sözde beni çok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en için S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum çok yandı. Ve bir daha düzelmiycek.
Senin bu açıksözlülüğünYa şuan senın bu tavrın konusmaların olayları yazış şeklin dahil üniversite bitirmiş biri gibi değilde hayatında hiçbir şey görmemiş insanlar gibi. Kıyasladıgın şeyler o kadar önemsiz detaylar ki okurken boğuldum. Yok çöp kovası yok pazar arabası senın problemın esınle suan esyalarla derdın olmamalı. Sen zaten sureklı adamı bu sekılde onun köftesi var onun mısırı var dıye darlarsan sıfıra sıfır elde var sıfır. Senı anlıyorum hamılesın canın ceker ama kendını bu kadar acız konuma dusurme. Hamılelıgı gectım elbette evıne ıstedıgını almak ıster ınsan elınde para olsun ıster ama sende okulu bıtırdıgın gıbı yaldır yaldır koca da koca dıyerek kosa kosa gıtmıssın yetmemıs ustune bır de bebek yapmıssın adamın huyunu suyunu dogru durust cozemeden. Burun ısırma yok ıtekleme kufur bunlar ıcın esıne hayvan sıfatını dahı yakıstıramıyorum vıcdansız. Ara aılenı senı gelıp alsınlar bu adamla aynı evde kaldıgın surece bence ne can guvenlıgın olur ne de saglıklı bır ruh halın. Bu ortamda cocuk nasıl dogurup buyuteceksın daha dogru durust kendı karnını doyuramıyorken?? Ama bıraz dik dur kendıne guven okumussun meslek edınmıssın ama kendını ve olay akıslarını boyle anlatman sankı ergen cocuklar gıbı. Kızı elestırmıyorum dıyorsun ama masallahın var hem yemegını yemıssın hem kendın becerıp yapamıyorsun hemde yok yaglıydı bılmem ne koftesı baharatlıydı bla bla..
Eşiniz hakkında yorum yapmayacağım. Burun ısırmak nedir? Çok garip bir davranış.
Ama sizde kızı kıskanmışsınız çok belli.
Kızı yermeye çalışmısşınız yazınızda.
"O lise mezunu onun yapacak çok zamanı olmuş,ben ise üni mezunuyum üni biter bitmez evlendim zaten" gibi bir cümle kurmuşsunuz. Nereden biliyorsunuz liseden sonra çalışmadığını? Siz üniversite mezunusunuz ama o kız kadar kıymet görmediğiniz çok belli değil mi? Eşiniz para bile vermiyormuş size,üstüne bir de bu kavgalar.
Bir de eşinizi sevnediğinizi,soğuduğunuzu hemen her konuda belirtiyorsunuz,konularınızın bir çoğu eşinizle ilgili. Bu kadar soğuduysanız neden adamdan çocuk yaptınız? Karnınızdaki bebeğe yazık. Bence siz kızı eleştireceğinize önce kendi durumunuza bakın,bir an önce boşanıp kurtulun. Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Lise mezunu olup kendini geliştirerek üniversite mezunlarının patronu olarak çalışan zibilyon tane iş adamı/kadını var. Marifet hangi okulu okuyup,hangi bölümden mezun olduğunda değil. Asıl marifet okuduğunla kalmayıp kendini geliştirebilmekte. :)Lise mezunu olunca, okuldan sonra kendini ev islerine, yemek yapmaya adiyor sanki kadinlar..
Universite okudugu zaman onlarca cesit yemek yapan kadinlarda var ayni zamanda.
Ayrica internet milyon yemek tarifiyle dolu.
Insan beyni kendini hakli cikartmak icin her seyi kilifina uyduruyor valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?