- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Yüzüme bile bakmıyordu ona rağmen gittimadam daha napsın, bi de gurursuz olmakla nalakası var onu anlamadım sevişmek isteyince insanlar gurursuz mu oluyo. Adam da kurulu makine değil ya hazır olda beklesin.
Sanmam ya öyle ince ruhlu değildir o trip atası var galibaÇicek icin belli ki kirilmis pek üstüne gitmeyin.Yanina kivrilin mesela ufak ufak mesajlar verin
Odaya gel dedim orada başlatmadım bir şey benim bozulduğum o ne zaman isterse reddetmem o da etmezdi ama bu olayla değil sadece som bir aydır hep ben başlatıyorum adam yatağa bile sabaha doğru geliyorHayır bi de hazırlanıp hadi gel seks yapak demek nası bi mantık anlamadım. Asker gibi kafasına mı dikiliyosunuz adamıngit otur kucağına, başlat sevişmeyi. Ateşi verince geri çeviremez
O zaman birak atsin sizde normal davrananin ilgilenmeyin pek kendi gelir yanasir.Kendimden biliomSanmam ya öyle ince ruhlu değildir o trip atası var galiba
Zaten o yüzden kızıyorum kendime beklemediğim ayağına gittiğim içinO zaman birak atsin sizde normal davrananin ilgilenmeyin pek kendi gelir yanasir.Kendimden biliom
Tam olarak benim duygularıma tercüman oldunuz ben bu taçta çok bozuldum ne yapmalıyım sizceYanşmak istemeyebılır, kurulu makıne de olmayabılır ama istememek var istememek var şimdi kusura bakmasın kimse. Karısını geri çeviren erkekte ne bileyim bana normal gelmiyor. Şimdi istemiyorum git, film izliyorum istemiyorum git, hödük gibi gelıyorsun gitHaklısın ama aptallıkla alakası yok ki bunun, zaten içten gelerek yapılacak birsey bu, içinden gelmemesi anormal.
Olabilirrr kafana takma cok istekli oldugu bir gun sende ona biraz naz yaparsin ödesirsiniz.Simdi geri cekilme zamaniZaten o yüzden kızıyorum kendime beklemediğim ayağına gittiğim için
Normal şartlarda o da fazla takılmazdı buna ama bu bir aydır hep ben sokuluyorum ona ona kalsa hiçbir şey olmayacakŞunu anlamıyorum illa her birliktelik için güzel mi giyinmek lazım, üstünde esofman olunca kazık gibi mi oluyor kadınlar?
Birlikte olmak isteyene eşinin üstünde isterse pijama olsun ne farkeder önemli olan kişisel temizlik ve güzel kokmak
Kırılmış olabilir, cani sıkkın olabilir. Erkeklerde heran hazır olamayabiliyorlar sıkmayın canınızı. Biraz kendinizi geri çekin bakalım ne yapicak. Olmazsa alıp karşınıza konuşursunuz neler oluyor diyeNormal şartlarda o da fazla takılmazdı buna ama bu bir aydır hep ben sokuluyorum ona ona kalsa hiçbir şey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?