Eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım?

tovbe tovbeee
cıcek sulamadan nasıl dırek ılıskıye geldı anlayamadım bır an ben şok
yuzume bakmıyordu ona ragmen gıttım demıssınız de anlayamadım yuzunuze bakmamasına ragmen neden hadı yapalım dıye ısrar edıp yanına gıdıyorsunuz kı
bıraz akısına mı bıraksanız ısrar mı etmesenız mesela ?

Çiçeği umursamamanız kötü olmuş tabi ama eşinizin tavrı da hiç hoş değil hödük nedir ya
Kolay kolay affetmezdım sanırım
Sizde kendi haline bırakın, ilgilenmeyin hiç . Nasılsa gelcek.

Altı üstü bir çiçeğe su verilecek, 5 saniye.
Kırmasaydın keşke.

Eşim oğlak Burcu ama çok detaylıdır mükemmele yakın olmalıdır her şey

Ya ben hata ettim çiçek konusunda kabul ama ben ona defalarca ben çiçekleri sevmiyorum bana hediye olarak çiçek gibi bir şey alma diye çok söyledim ayrıca o çiçeği arkadaşı eşine alıyormuş bu da bende alayım demiş özel bir şey için değildi ki

Bende sabretmeyin ayağına gittiğim için kendime kozıyorum

Bu pis corona kiminin libidoyu öldürdü, kimininkini coşturdu zaten.
Evde dur dur ya yiycen, ya temizlik yapcan ya sevişcen.
Sen de haklısın..

Çiçek konusunda özür dilemeyi denediniz mi? Direkt cinsellik yerine bununla ilgili bir özür konuşması yapsaydınız örneğin?

Hani yatağa girince küslük olmaz derler ya biz eşimle hep öyle olduk. Çok ciddi sorunumuz olmadiği sürece cinsel hayatımıza yansıtmadk. Normali de budur zaten. Bir çiçekten sebep böyle tavır alması ve kırıcı olması bana hiç normal gelmedi. Seninde bu kadar ısrarcı olman garip. Daha fazla üstüne gitme kendi haline bırak bence. Başka bir sorunu yoksa kendi gelir zaten.

Sımdıkı erkeklerın genelı oyle trıpa attıgını sanmıyorum belkı ıstegı yoktur kafasına bısey takıyordur. Benım esımde arada bır oyle oluyor 1 ay hıc ıstemedıgı olur istegı olmadıgını bellı etmemek ıcınde tavır yapar yanasmasın dıye cunku o benım konusmamdan ve tavırlarımdan anlar ısteyecegımı. Utanıyorlar ısteklerı olmadıgı zaman cunku. Bunu ben arkadaslarımdada gordum hanı konusuruz arada erkekler maddı veya saglık seylerını kafaya takınca tık yok derler ya oyle oluyorlar. Bence uatune gıtme. Ha bıde su var kadın ısteyınce degılde ıstemeyınce daha fazla ıstek oluyor erkeklerde ne yasıyorlarsa kendı ıclerınde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…