Eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım?

Ben de anlam veremedıgım sekılde uzak durdugu zaman olmustu.duygularını da anlatmazlar ..sonra çözdüm ..ne kadar dırdır edersem o kadar uzaklasıyor..
Erkek uzak durduğu zaman ıyı olmuyor anlıyorum sızı.

Erkekler bizim kadar duygularını ifade edemiyorlar kim ne derse desin. İçinde bulunduğumuz süreç zorlu ve stresli herkes farklı tepkiler veriyor. En etkilenmemiş gibi görünen insanların bile bilinçaltına yerleşiyor bunlar. Siz o şekilde dışavuruyorsunuz demekki o şekilde iyi hissediyorsunuz. Eşinize de zaman verin yanında olun. Kıvrılın dizine yanında uyuyun. Ve ben eşime çiçek almış olsam unutmadım ama umursamadım dese bende ciddi soğuklaşırdım netim o konuda yinede olumlu yaklaşın diyorum

Rahat bırak adamı, her istediğinde yanına gitme o gelsin kendini oyalayacak başka birşey bul ne bileyim geçmesini bekle sonra sana hödük gibi yanıma geliyosun birden der burdaki hödük kelimesini kullanması gecelik giymemen eşofmanla gitmenden falan değil, birden pat diye hadi gel şeedek demek gibi sokulmandan kaynaklı bu yaptığını erkek kadına yapsa o da itici olur. Her dk istemeyeceksin bacım karşındakine "senin de tek düşüncen o" izlenimi vermeyeceksin.

kocamın gereksiz çocukça triplerine katlandığım
Hata 1
istemiyorum dedi beni geri çevirdi çok bozuldum
Reis adam her dk dirrek gibi seni beklemiyor ya o gün de yapası yokmuş hem Haşofffmanli biri bende istese bende vermem ...
kocamla sevişmek için buraya geldim vs dedim
Aaaa bu ne biçim trip anam...
Böyle haşofmanlar icin de tripli şeylerle adamı laflarinla tartakliyacagina espiri ile takilsana ya.
Zaten corona günlerinde ki tek aktivitemiz bu onu da rezil etmişsiniz tebrikler reis...
Sana sakin olmayı oneriyorum

Tam olarak benim duygularıma tercüman oldunuz ben bu taçta çok bozuldum ne yapmalıyım sizce
Demek ki işveden, istekten anlamıyor paşam İlk adımı atmayın bir süre, meşhur Ayşen Gruda repliği var "Göster ama elletme" çiçeğinin de kurumuş yaprakları varsa temızleyın ilgilenin ki o konuya baglıyorsa önemsedıgınızı hıssetsın bıraz, ona da gönül koymus belli. Bıraz dıkkatını cekecek sekılde gıyının ama gecelik değil ha Oralı değilmiş gibi de durun. Madem direk kucagına gelen hatuna hödük dıyor, o dolansın bakalım nasıl oluyormus hödüklük

insanlar her an istemek zorunda değil ki. modu düşüktür, aklında işi vardır, maddi sıkıntı vardır, yaptığınız şeye bozulmuştur. hepsi ihtimal.
ayrıca aldığı çiçeğe değer vermemişsiniz. erkekler ne kadar öküz desek de bir yanları hala insan. bozulmuş ve sizden uzaklaşmış. bence sorun bu.
şimdiye kadar böyle olmamış, tartışsanız da beraber olmuş olabilirsiniz. bu çiçek mevzusu bardağı taşırmıştır.
sonuçta burada sizin tek taraflı anlattıklarınızı biliyoruz. eşiniz anlatsa belki de şimdiye dek kırdığınız bir sürü şey olmuştur.

Sırf çiçekten dolayı istememezlik yaptığını düşünmüyorum .Başka şeyler de mi var aranızda ? Daha önce böyle değilse ve aranız iyiyse bazen insanlar ilişki istemeyebilir normal yani .Kadın da erkekte her zaman kurulu saat gibi istemek zorunda değil .Sizde biraz daha işveli cilveli yaklaşın , onu istediğinizi hissettirin.Hala olmuyorsa biraz uzaklaşın .Eşiniz sizi arzuluyorsa özlediyse gelir zaten

Dırdırcı bir kadın değişimdir aslında ama evde olduğumuz için sürekli sanırım

Zaten eşimin böyle garip huyları var bir şeylere koşar amasöylemez bunları biriktirir sonra saçmasapan bir şeye bi patlar eteğindeki bütün taşları serer önüme

Hatayı ben yaptım zaten ağırdan almam gerekirken serdim her şeyi ortaya

Söyledikleriniz çok iyi ama maalesef kadınlığı bu şuurla kullanabilen biri olmadığım için kendi kendime ağtalca griplere giriyorum

Başta öyle yaptım ama yanına yanaşmamak bile izin vermedi başta benle aynı ortamda kalmak istiyordu beyefendi

Ben sizi haklı bulamadım. Çiçek sevmeyebilirsiniz evde ama o ev sadece sizin değil. Kasten sulamadığınız çiçek bir canlı sonuçta köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var demişler. Bu kadar istemiyorduysanız geri çevirtseydiniz veya sen bak çiçeğe deseydiniz. Eşiniz bozulmakta haklı gerçekten aldığına pişman ettirmişsiniz o yüzden neyin gururunu yaptığınızı anlamadım. Kocanızla sevişmek istemenizle yaptığınız anlamsız gurur arasındaki bağlantıyı da kuramadım. Kurulu makina değil ya insan her istediğinizde sevişmek istemeyebilir. Eşinizde tek hata bulduğum nokta kullandığı hödük gibi ifadesi.

Yine alttan alman gerekecek muhtemelen sen tavirlarina dayanamayip tepki verdin birde ondan sucluyor seni alip karsina konus hayatim kusura bakma o an ki yogunluktan ben cicekle ilgilenemdim sana deger veriyorum de.bu nu cicekle bagdastirma de hem ben ciceklerden anlamam felan yap konuyu kapat esin yengec ya da basak mi yengec alinganligi gibi geldi.malesef alttan almak zorundasın

Sanırsın erkekler başlatmadan önce fantazi kıyafet giyiyor, hazırlık yapıyor... ayrıca eminim eşi beş seferden en az üçünde gelip hadi diyordur . Kadın yapınca takılmış millet nedense

Bana 'hödük gibi yaklaşıyorsun' diyen kocaya;
Seni hödüklüğünle ve salondaki kanapeyle başbaşa bırakıyorum der ve süründürmeden affetmezdim.
Hem hödük, hem büyümemiş bir koca,
ıııhh olmamış anacım, bi daha düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…