- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Rahat bırak adamı, her istediğinde yanına gitme o gelsin kendini oyalayacak başka birşey bul ne bileyim geçmesini bekle sonra sana hödük gibi yanıma geliyosun birden derİyi geceler hanımlar
Hemen konuya gireceğim
Biz 4 yıllık evliyiz severek baya sıkıntılar atlatarak evlendik ama sanırım sevgiyi baya tükettik ya da sıkıntı ne tam olarak bilmiyorum siz bana bir akıl verin dışardan bir akla ihtiyacım var.
bizim inişli çıkışlı ama çoğunlukla benim alttan aldığım kocamın gereksiz çocukça triplerine katlandığım ama sonrasında beni prenses gibi iltifatlara boğan bi kocam var.
sıkıntı şu eşim 1 2 ay önce saksı da şirin bir çiçek almış bana bende sevmem evde çiçeği yinede teşekkür ettimgüzel bir saksı aldım ama o ara misafirler hastane işleri falan çiçeği sulamadım unutmadım sadece gerek duymadım haliyle çiçek solmuş eşim gördü bozuldu bir şey demedi ben neden yüzün düştü vs üsteleyince pişman oldum sana onu aldığıma vs dedi aramız limoniydi birkaç gün ama dün gece bende libidotavan yaptı ama üzerimde bildiğin eşofmanla falan gittim yanına o yatmıyordu film seyrediyordu istemiyorum dedi beni geri çevirdi çok bozuldum aptallık bendeki gururumu çiğnedim kocamla sevişmek için buraya geldim vs dedim çıktım yanından ertesi gün o gündüz o uyurken bu sefer süslendim gecelik vs yatağa girdim bir şeyler yaşadık anlamadığım bi istek var kaç gündür bende bu akşam yine gittim yanına hadi bırak filmi gel dedim yok şimdi hazır değilim sen git ben gelirim gece olur vs aniden hödük gibi geliyorsun yanıma dedi çok bozuldum kendimi aptal gibi hissediyorum bana bir akıl verin ben ne yapayım bir taraflarını kaldırdım biliyorum insan karısına yanaşmaz mı ya?
Hata 1kocamın gereksiz çocukça triplerine katlandığım
Reis adam her dk dirrek gibi seni beklemiyor ya o gün de yapası yokmuş hem Haşofffmanli biri bende istese bende vermem ...istemiyorum dedi beni geri çevirdi çok bozuldum
Aaaa bu ne biçim trip anam...kocamla sevişmek için buraya geldim vs dedim
Demek ki işveden, istekten anlamıyor paşamTam olarak benim duygularıma tercüman oldunuz ben bu taçta çok bozuldum ne yapmalıyım sizce
Dırdırcı bir kadın değişimdir aslında ama evde olduğumuz için sürekli sanırımBen de anlam veremedıgım sekılde uzak durdugu zaman olmustu.duygularını da anlatmazlar ..sonra çözdüm ..ne kadar dırdır edersem o kadar uzaklasıyor..
Erkek uzak durduğu zaman ıyı olmuyor anlıyorum sızı.
Zaten eşimin böyle garip huyları var bir şeylere koşar amasöylemez bunları biriktirir sonra saçmasapan bir şeye bi patlar eteğindeki bütün taşları serer önümeSırf çiçekten dolayı istememezlik yaptığını düşünmüyorum .Başka şeyler de mi var aranızda ? Daha önce böyle değilse ve aranız iyiyse bazen insanlar ilişki istemeyebilir normal yani .Kadın da erkekte her zaman kurulu saat gibi istemek zorunda değil .Sizde biraz daha işveli cilveli yaklaşın , onu istediğinizi hissettirin.Hala olmuyorsa biraz uzaklaşın .Eşiniz sizi arzuluyorsa özlediyse gelir zaten
Hatayı ben yaptım zaten ağırdan almam gerekirken serdim her şeyi ortayaDemek ki işveden, istekten anlamıyor paşamİlk adımı atmayın bir süre, meşhur Ayşen Gruda repliği var "Göster ama elletme" çiçeğinin de kurumuş yaprakları varsa temızleyın ilgilenin ki o konuya baglıyorsa önemsedıgınızı hıssetsın bıraz, ona da gönül koymus belli. Bıraz dıkkatını cekecek sekılde gıyının ama gecelik değil ha Oralı değilmiş gibi de durun. Madem direk kucagına gelen hatuna hödük dıyor, o dolansın bakalım nasıl oluyormus hödüklük
Söyledikleriniz çok iyi ama maalesef kadınlığı bu şuurla kullanabilen biri olmadığım için kendi kendime ağtalca griplere giriyorumHata 1
Reis adam her dk dirrek gibi seni beklemiyor ya o gün de yapası yokmuş hem Haşofffmanli biri bende istese bende vermem ...
Aaaa bu ne biçim trip anam...
Böyle haşofmanlar icin de tripli şeylerle adamı laflarinla tartakliyacagina espiri ile takilsana ya.
Zaten corona günlerinde ki tek aktivitemiz bu onu da rezil etmişsiniz tebrikler reis...
Sana sakin olmayı oneriyorum
Başta öyle yaptım ama yanına yanaşmamak bile izin vermedi başta benle aynı ortamda kalmak istiyordu beyefendiErkekler bizim kadar duygularını ifade edemiyorlar kim ne derse desin. İçinde bulunduğumuz süreç zorlu ve stresli herkes farklı tepkiler veriyor. En etkilenmemiş gibi görünen insanların bile bilinçaltına yerleşiyor bunlar. Siz o şekilde dışavuruyorsunuz demekki o şekilde iyi hissediyorsunuz. Eşinize de zaman verin yanında olun. Kıvrılın dizine yanında uyuyun. Ve ben eşime çiçek almış olsam unutmadım ama umursamadım dese bende ciddi soğuklaşırdım netim o konuda yinede olumlu yaklaşın diyorum
Sanırsın erkekler başlatmadan önce fantazi kıyafet giyiyor, hazırlık yapıyor...Şunu anlamıyorum illa her birliktelik için güzel mi giyinmek lazım, üstünde esofman olunca kazık gibi mi oluyor kadınlar?
Birlikte olmak isteyene eşinin üstünde isterse pijama olsun ne farkeder önemli olan kişisel temizlik ve güzel kokmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?