kızlar ben 4 yıllk evliym ve 5 aylık bi kızım var . Eşimi cook seviyorm ama son zamanlarda daha dogrusu dogmdan sonra ona cok kötü davranıyorm ne yapsa sinirleniyorm ne dese tersliyorm . Aslında sadece ona karsı degl etrafımdaki erkese sinirli davranmaya basladm yanımda kızımdan baskası olsn istemiyorm kimseye tahammül edemiyorm ama böyle olmak istemiyorm
evet hic bisey yokken sinirleniyorm normal sohpet ederken birden sinirleniyorm mesela ama aslında beni sinirlendirecek bisey yapmıyoNeden ki?
Ortada hiç bişey yokken sinirli olduysanız mutlaka psikoloğa gidin..
Geçmişin acıları ve sıkıntıları çıkıyordur ortaya..
gecmez de hep böyle devam edersa diye korkuyormcanım lohusalık döneminde banada biraz öyle olmuştu ama eşimin bana ve kızıma karşı sıcak ve şefkatli davranışlarıyla bu durumu atlattık sizde sabırlı olun zamanla aşılabilen bir durum bence eşinizle onuda kırmadan konuşun eminim o ve etrafınızdakiler sizi anlar...
arkadaşım eşin seni seviyor onu kendinden uzaklaştırma sıkntısı olan herkez psikiyatriste gidiyor söyle eşine bir psikiyatristin özeline götürsün seni güzel bir ilaç verir rahatlarsın hem eşin askerede gidecek ogidince daha yalnız hissedeceksin sen hemen git doktora çok faydasını göreceksin
kızlar ben 4 yıllk evliym ve 5 aylık bi kızım var . Eşimi cook seviyorm ama son zamanlarda daha dogrusu dogmdan sonra ona cok kötü davranıyorm ne yapsa sinirleniyorm ne dese tersliyorm . Aslında sadece ona karsı degl etrafımdaki erkese sinirli davranmaya basladm yanımda kızımdan baskası olsn istemiyorm kimseye tahammül edemiyorm ama böyle olmak istemiyorm bide beni öptügünde yada dokunduguunda acayip sinirleniyorm
coook doluyum cok oof
senağlama
içini boşalt burada tüm seni sıkan şeyleri yaz bizde seni anlamaya çalışalım canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?