Hakli miyim haksiz miyim.. Hayatımızın her doneminde bizi gereksiz meşgul eden düşünceler. Esiniz cevap vermemiş, kadın olumsuz birşey yazmamış. Neden takilacaksiniz ki ? Gerçekçi mi konuşalım kadın güzel sanırım sirf o yüzden bi sinir kaptiniz değil mi ? Gerek,var mi peki,buna ? Esiniz sizin yaninizda, sizi seviyor, sizinle yapiyor araştırmalarını. Hayat bazı şeyleri kafaya takmak için çok çok çok kısa o yüzden gulumseyin ve mutlu olun..
Güzeli çirkini birakin yazımı,tekrar okuyun.Avatarında profil fotoğrafı yok o nedenle göremedim güzel mi değil mi. Ama güzel ya da çirkin farketmez, iki durumda da olsa sinir olurdum.
Eşinizin resmi cismi varmı forumda yoksa eger kız hiç tanımadıgı birine ne diye yazılsın,
Bu sevimli kız Dolandırıcı taktigi olabilir..
Yani kim tanımadıgı birini gözüne kestirir ki ?Yok forumda kimsenin profil fotosu yok doğru düzgün. Dolandırıcı olayını hiç düşünmemiştim mantıklı olabilir.
Yani kim tanımadıgı birini gözüne kestirir ki ?
Böyle böyle belki birilerini aglarına düşürüyolardır.
Eşinizi dolandırılma yönünde uyarabilirsiniz.Bu devirde insanları her türlü dolandırıyorlar. Dikkatli olmak lazimEvet olabilir yani ne demek bulunduğunuz şehre gelebilirim ne alaka?
Bazı kadınlar sanıyor ki dünyadaki tüm kızlar onların eşlerinin peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?