Eşime mesaj atan kız

Burasi Turkiye. Ortadogu ulkesi. Sizin de soylediginiz gibi erkeklerin forumlar ve sosyal medyadaki tacizciligi korkunc boyuttayken bana adab-i muaşeret muhabbetine girmeyin boşuna. Demek 'yurtdışı'nda boyleymis. Peki.

Tamam siz devam edin aynı sekilde ama bu ülkede hala insan gibi konusabilen ve yasayabilen insanlar var. Hem internette hem de gunluk yasamında. Kimse icin de kendi degerlerimden ve hayat seklimdej vazgeçecek degilim. Isterse dibine kadar orta dogu olsun

ayyy bu araba al sat ıslerı gercekten cok sıkıntı bılmeyenler ıcın buyuk fıyaskolar zararlar olabılıyor bence kız da pek anlamıyor sadece esıne degıl bır kac kısıye de mesaJ atmıstır ogrenmek ıcın anlamaya calısıyor bence ustunde durmaya gerek yok bence ... Hele fotografı falan yoksa esının hıc ustunde durma bıldıgını bellı etme

Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor gerçektende.. kadın güzelmişte ondan gıcık olmuşmuşmuş

Kızın fotosu yok, eşinizin fotosu yok, ben anlamadım neyi kıskandınız ki siz? Muhtemelen kendisi dolandırıcı, burada kıskanacak ne buluyosunuz da "acaba eşime söylesem mi?" kafasına giriyosunuz ben hayret ettim şu an. Eşinize söyleyin ve cevap vermeyin, onlar kesinlikle dolandırıcıdır

Takilma boyle seylere cevap bile vermemis hanimlar kendinize guvenin ya kiskanc olmayin

Takilma boyle seylere cevap bile vermemis hanimlar kendinize guvenin ya kiskanc olmayin

Eşim cevap falan vermemiş ki kıskanayım? Kıskanacağım bir durum yok siz yanlış anlamışsınız. Tanımadığı bir kadının eşimin yanına gelme talebi bana tuhaf geldi sadece bu. Dolandırıcılığı aklıma getirmediğim için nereden dem vuracağımı bilemedim, arkadaşlar dolandırıcı lafını açınca kafamda oturttum davranışı. Aynı şey bana olsa eşim de bana söyler, bu kıskanmak çatlamak patlamak değil ki.

Sanirim birtek ben esime neden mesaj yazmadin sana birsey danismislar diye kizardim.

Kiz elektrik supurgesi icin gelirim sehrinize dememis araba icin demis ucuzdlsa en az 5 6 bin ucuzdur yol parasini 500 tl dusunursek gidilir her sehire buyuk ihtimalde yakin size.

Kadin oldugunuda belirtmemis gorgu kurallari geregi ismini soylemis.

Kızın mesaj atması değil de kadıma kadar o fikirler 50 kere değişir zaten.

Son düzenleme:

Belki de hayatta mutlu olmak için sizin dediğiniz gibi yapmalı ama ben bu kadar iyi niyetli düşünemedim. Kötü niyetli de düşünmedim aslında ama bi tuhaf geldi nedense.

Belki de hayatta mutlu olmak için sizin dediğiniz gibi yapmalı ama ben bu kadar iyi niyetli düşünemedim. Kötü niyetli de düşünmedim aslında ama bi tuhaf geldi nedense.
Tuhaf degil cok normal forumlar bilgi amacli araba icinde heyecanlanilir yani ben kasima kadar uyumazdim hic arabamizin olmamasindan degil bu bazi insanlar heveslenirler.

Nasil dolandirsin dolandiracak insan araba satmasi lazim kapora istemesi lazim.Esiniz yol parasini karsilayip kredi cekip kiza arabayi vermez heralde :)

Haklisin.ben aynen şöyle yazardım "kusura bakmayın ben bayanım yalnızca foruma eşimin ismiyle üye oldum,yani dükkan açmak için doğru yerde değilsiniz"

Bulunduğu şehir de tek bayii var mı gerçekten önce bunu öğrenin sonra cidden niyet ortaya çıkar , ha bu arada sanmam dolandırıcı kasım 'a kadar beklesin , tek amacı iki ,üç kuruş aşağı fiyat da araba alması , yazım tarzına bakılırsa birikim yaparak alınacak ilk araba gözüyle gördüm , yani ne siz cevap vererek yanlışa düşün ne de kafanızı karıştırın bence bu böyle dahası fazlaca kafa yorar ...

Ona bir mesaj atardım bir daha ne heyecanı olurdu nede eşime de mesaj atamazdi

Bilmiyorum ki ilk sayfalarda yazan bir arkadaş okumuş bu tip sitelerde varmış böyle tipler.

Onun bulunduğu şehri bilmiyorum, bizim bulunduğumuz şehirde tek bayi var. Bayi için yardım istemesi saçma yani tek yer var burada.

Onun bulunduğu şehri bilmiyorum, bizim bulunduğumuz şehirde tek bayi var. Bayi için yardım istemesi saçma yani tek yer var burada.
Hmm o zaman sizin bölge de işi de yok , farklı bölgelere el atsın ve eşiniz de abartı buldu olacak ki cevapsız bırakmış .
Ve öylece kalması mantıklı bence de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…