Eşime mesaj atan kız

Hmm o zaman sizin bölge de işi de yok , farklı bölgelere el atsın ve eşiniz de abartı buldu olacak ki cevapsız bırakmış .
Ve öylece kalması mantıklı bence de ...

Aynen. Aman ne uğraşcam cevap yazmaya demiştir o kesin. İşte ben kendi kendime tedirgin oldum :)

Bilmiyorum ki ilk sayfalarda yazan bir arkadaş okumuş bu tip sitelerde varmış böyle tipler.
Dolandirilacak birseyiniz yok yani o degisik geldi ikinci el araclarda oluyor dolandirmalar arabam var kapora at diye ama burada ikiside degil bence.Ne dolandirmak ne de asilmak.

Tamam sende kıza şöyle dedi. Buyrun ben eşiyim sizin sıkıntınız ne ise bana söyleyin ben eşime iletirim dersin o zaman tedirgin olup yuz bulamaz

Ben olsam ya forumdaki mesajı gördün mü heyecanlıyım falan yazmış garip garip aklı başında hiçbir insan bu şekilde konuşmaz dolandırıcılar da var böyle yapan engelle şunu derdim engellerdi olay kapanırdı :)

Dolandırıcılık olabilir artık şaşırmıyorum böyle şeylere. Eşinize de söyleyebilirsiniz mesajı gördüğünüzü.

Arabası olan adam bulmak İçin öyle forumlarda dolasan kadınların olduğunu duymuştum. Dikkat edin.

Saçmalık...
Ne kadar boş meseleler, kadının tez canlılığı olayın yanlış yerlere gitmesine sebep olmuş...
Yada denilen gibi kötü niyetli bir dolandırıcılık meselesi...

Şimdi muhatap olsan senin için düşüneceği ilk şey şu "kadına bak dünya kocasının etrafında dönüyor sanki, ne zannediyorsa kocasını" ya da buna çok benzer bir cümle...

Eşin muhatap olsa muhabbet boş boş uzayacak...

Eşin Akıllıca davranarak cevap vermemiş işte uzatacak takacak bir mevzu yokki aslnda...

Ama kıza sinir oldum zaten forum bilgi almak amacı ile var, benim eşim ne alaka
Benden bilgi almayın eşim kendini kötü hissediyor diye not düşmeliydi eşiniz

Kendiniz söylüyorsunuz ,forumlar bilgi almak icin degil mi ? Kiza sinir olma nedeninizi anlamlandiramiyorum

Benden bilgi almayın eşim kendini kötü hissediyor diye not düşmeliydi eşiniz

Kendiniz söylüyorsunuz ,forumlar bilgi almak icin degil mi ? Kiza sinir olma nedeninizi anlamlandiramiyorum

Ben de özel mesaj atıp bulunduğunuz şehre geleyim kasıma kadar konuşalım vs demesini anlamlandıramadım.

Ben olsam eşime şakayla hayırdır kızlarla mı yazışıyorsun diyerek sorarım

Ben de özel mesaj atıp bulunduğunuz şehre geleyim kasıma kadar konuşalım vs demesini anlamlandıramadım.
Art niyetsiz kasım ayına kadar gelirim demek istemiş olabilir
Sizinki kıskançlık ise yersiz ...
Lakin dolandırıcılık almış basını gidiyor bu konudan endişe duyulması makul bence

Eşin cevap vermediyse neden takılıyorsun ki.. hiç huzur bozacak bir konu değil, bence üstünde durmamalısın, eşine de bu konuyu açmamalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…