Ama öylesiniz :)Ve beklenen yorum geldi
Ama öylesiniz :)
Ben eşiyim bir bayan olarak daha çok yardımcı olabilirim. Eşim herkesle görüşemez, herkes de eşime mesaj atamaz, de.
Ya esinize soyleyin bence nolcak. Ben olsam ben de sinirlenirdim ama tabii ki esime de soyler kizin giybetini eder ve beraber dalga geçerdik. Hem komik hem de sinir bozucu. Ama tabii ki takilmanizi gerektirecek bir sey degil. Insanlar da bir tuhaf yani. Dolandiricilik mantikli
Cevap yazmaniza lüzum olacak bir mesele degil. Cok dertse engelleyin gitsin.
Engelleme yeri var mı diye baktım da bulamadım
arkadaşınız aracı olmuş bize de bi güzellik yapsın, ben olduğunuz şehre gelebilirim oradan alabilirim, kasımda almayı düşünüyorum işte o zamana kadar bana yardımcı olun, bayi konusunda da yardıma ihtiyacım var. Çok heyecanlıyım ben :)))
Amaan yorumlara şaşırıyorum, ne kadar ucuz düşünüyor bazı kadınlar.
Ben de birsürü forum'a üyeyim. Bir konuda birisine danışmak istiyorsam ya o forumdaki cok online olan birisine danışıyorum ya da derdimle alakali konu açmış birisine. Kimseye de geleyim de beni yataga at minvalinde yazmadım.
Esinizin konusu omun aradigi seydir, en son esiniz orada konu açmıştır vs.. o kız da bu sebeplerden dolayi esinizin ona yardım edebilecegini düşünmüstür. Bence takılmayın bile. İçiniz rahat etmiyorsa takipte kalın. Kıza bir sey yazmayın bu cok basit bir hamle olur.
Seni bir heyecanlandırırım görürsün yaz
Bir forumda hic tanimadiginiz bir insana bilgi almak amacli mesaj atarken bu samimiyeti gosterir misiniz? Ustelik adinizi belirterek ozellikle cinsiyetinizin kadin oldugunu göstermeye calisir misiniz?
Yoo ne alaka ki tanımadığı adama mesaj atan birisi.Ya öyle de eşimi küçük düşürmüş olmaz mıyım velisi gibi
Adımı belli ededebilirim problem degil ama bu kızdan daha heyecanlı yazdığım oluyor çoğu zaman. Gayet normal bir mesaj. Ben de mesela bir konuyla ilgili birisine "dükkanınıza da gelebilirim eger böyle olmuyorsa. Benim icin cok önemli " vs vs tarzında yazmıştım.
Zaten bu forumlarda kadınlardan cok erkekler asılmak için yazıyorlar.
Buluttan nem kapmak bu bence
Ben Merve derken, daha önceden de muhabbet mi varmış anlamadım ben, forumlarda insanlar yazışır ama özellikle isim cinsiyet falan ne önemi var
Adımı belli ededebilirim problem degil ama bu kızdan daha heyecanlı yazdığım oluyor çoğu zaman. Gayet normal bir mesaj. Ben de mesela bir konuyla ilgili birisine "dükkanınıza da gelebilirim eger böyle olmuyorsa. Benim icin cok önemli " vs vs tarzında yazmıştım.
Zaten bu forumlarda kadınlardan cok erkekler asılmak için yazıyorlar.
Buluttan nem kapmak bu bence
Bence bir kadinin daha ilk mesajdan cinsiyetini kullanarak mesaj atmasi asil ucuzluk. Ben de onca insanla görüşüyorum daha hic cinsiyetimi belirtmek zorunda kalmadim ilk mesajda lonk diye. Yasadiginiz sehirde is icin dukkana gitmekle kalkip ayni sehre gitmek biraz da ayni degil bence. Bunca sapigin oldugu bir ulkede kadin olarak buna guvenerek yola cikmak da sacmalik. Konu sahibi kocami elimde aliyorlar gibi bir tavra da girmemisken boyle sizin icin normal olan durumlari başkasından bekleyerek basit ve ucuz olarak nitelendirmek de komik. Kaliteli olmak bu degil.
Bir de benim eşim satıcı değil alıcı o da bir bayiden aldı bunu söylemeyi unutmuş olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?