Eşime mesaj atan kız

Ben eşiyim bir bayan olarak daha çok yardımcı olabilirim. Eşim herkesle görüşemez, herkes de eşime mesaj atamaz, de.

Ama öylesiniz :)

Kendi adıma konuşacak olursam hiç de değilim hatta benim eşimi kim napsın der çekilirim :) sadece internetten hiç tanımadığı birine olduğunuz yere geleyim, kasıma kadar kontakt halinde olalım vs diyen bir kadın bana tuhaf gelmişti dolandırıcılık ihtimalini düşünmediğim için.

Ya esinize soyleyin bence nolcak. Ben olsam ben de sinirlenirdim ama tabii ki esime de soyler kizin giybetini eder ve beraber dalga geçerdik. Hem komik hem de sinir bozucu. Ama tabii ki takilmanizi gerektirecek bir sey degil. Insanlar da bir tuhaf yani. Dolandiricilik mantikli
Cevap yazmaniza lüzum olacak bir mesele degil. Cok dertse engelleyin gitsin.

Engelleme yeri var mı diye baktım da bulamadım

Amaan yorumlara şaşırıyorum, ne kadar ucuz düşünüyor bazı kadınlar.

Ben de birsürü forum'a üyeyim. Bir konuda birisine danışmak istiyorsam ya o forumdaki cok online olan birisine danışıyorum ya da derdimle alakali konu açmış birisine. Kimseye de geleyim de beni yataga at minvalinde yazmadım.

Esinizin konusu omun aradigi seydir, en son esiniz orada konu açmıştır vs.. o kız da bu sebeplerden dolayi esinizin ona yardım edebilecegini düşünmüstür. Bence takılmayın bile. İçiniz rahat etmiyorsa takipte kalın. Kıza bir sey yazmayın bu cok basit bir hamle olur.

Bir forumda hic tanimadiginiz bir insana bilgi almak amacli mesaj atarken bu samimiyeti gosterir misiniz? Ustelik adinizi belirterek ozellikle cinsiyetinizin kadin oldugunu göstermeye calisir misiniz?

Ben Merve derken, daha önceden de muhabbet mi varmış anlamadım ben, forumlarda insanlar yazışır ama özellikle isim cinsiyet falan ne önemi var

Bir forumda hic tanimadiginiz bir insana bilgi almak amacli mesaj atarken bu samimiyeti gosterir misiniz? Ustelik adinizi belirterek ozellikle cinsiyetinizin kadin oldugunu göstermeye calisir misiniz?

Adımı belli ededebilirim problem degil ama bu kızdan daha heyecanlı yazdığım oluyor çoğu zaman. Gayet normal bir mesaj. Ben de mesela bir konuyla ilgili birisine "dükkanınıza da gelebilirim eger böyle olmuyorsa. Benim icin cok önemli " vs vs tarzında yazmıştım.

Zaten bu forumlarda kadınlardan cok erkekler asılmak için yazıyorlar.

Buluttan nem kapmak bu bence

Eşiniz yanlış bir tavır göstermemiş, bence takılmaya gerek yok.
Dolandırıcı olabilir demişler siz de öyle konuyu açın bence illa konudan bahsetmek istiyorsanız, biri yazmış dolandırıcı olabilir dikkat edelim vs. vs.

Bence bir kadinin daha ilk mesajdan cinsiyetini kullanarak mesaj atmasi asil ucuzluk. Ben de onca insanla görüşüyorum daha hic cinsiyetimi belirtmek zorunda kalmadim ilk mesajda lonk diye. Yasadiginiz sehirde is icin dukkana gitmekle kalkip ayni sehre gitmek biraz da ayni degil bence. Bunca sapigin oldugu bir ulkede kadin olarak buna guvenerek yola cikmak da sacmalik. Konu sahibi kocami elimde aliyorlar gibi bir tavra da girmemisken boyle sizin icin normal olan durumlari başkasından bekleyerek basit ve ucuz olarak nitelendirmek de komik. Kaliteli olmak bu degil.

Adab-ı muaşeret kurallarına (görgü kuralları) göre önce selam verilir varsa ünvan söylenir daha sonra ad söylenir ve asıl konuya geçilir. Mesaj atan arkadaş cinsiyetini belirtmek için değil insan olduğu için adını söylemiş. Bunda ne gariplik var? Mesajda da sadece heyecanlı bir insan görüyorum. Dolandırıcılık kısmını bilmem. Ben olsam eşime söylemez takip ederdim

Ya da yok ya ben dümdük söyler n'oluyo falan derdim tutamam kendimi

Bir de benim eşim satıcı değil alıcı o da bir bayiden aldı bunu söylemeyi unutmuş olabilirim.

Cinsiyetini kullanarak mesaj attigini sanmiyorum, normal insanlar gibi ismini söylemis. Birinden bir konuda yardim isterken once kendini tanıtırsn sonra da istegini söylersin. Ben boyle yapıyorum size de tavsiye ederim, daha şık duruyor. Yurt dışında da bu böyledir.
Ayrıca ben aynı sehirde oldugum kisiye atmadım o mesajı, baska sehirde biriydi ve bana yardımcı olabilirdi. O sehre gittigimde de dükkanina ugrayabilirdim. Bunda ne var? Siz hic bir dükkana girmiyor musunuz? Her girdiginiz dükkan sahibine ya da çalışanına tecavüzcü gözüyle mi bakıyorsunuz? Kalite bir kadının sadece ismini söylemesine cinsiyetini kullanarak mesaj atti demek de degildir.

Kız bir sey sormus, gerekirse de yanınıza ugrayabilirim demis. Bir arabayi oldugindan ucuza almak burada amaç, niye baska yerlere cekiliyor ki anlamadım.

Bir de benim eşim satıcı değil alıcı o da bir bayiden aldı bunu söylemeyi unutmuş olabilirim.

Benim icin hala normal. Cidden söylüyorum canınızı sıktığınıza degmeyecek bir konu. Bakın ben de aynı tarz mesajlar atıyorum ve kesinlikle asılma ya da dolandirma amacli yazmıyorum. Hatta bazı mesaj attıklarıma iş alanımla ilgili bilgi bile veriyorum bunlara artı olarak. Ama zaten günümüzde birini bulmak isteyen sadece fotoğrafını bile kullanarak yapabilir bunu, benim bilgi vermene gerek kalmadan. Kaldi ki internet ortaminda ip adresi bile yeterli bunun icin.
Gaza gelmeyin bence hic, yokmus gibi davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…