- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Konu sahibi KV ile görüşmediğini söylemişAslinda anneniz bukadar sık geliyormu iyi degil yorumlarina katilmiyorum.
Kocalarimizin aileleri bazem hergun gelmiyor mu? Onlarin haklari var kadinlarin ailelerinin yok mu? Ornegin benim kv aklina estimi gelir 1 ay kalir 5 hafta kalir. Ben birsey diyebiliyor muyum? Hayir. Benim ailem geldiğinde kafasina estikce onunda demeye hakki yok ama derler. Benim kocamda der baskasininki de der. Kendi ailesi oldumu annem.ozlemis der normal bulur ama bizimkiler gelse neden bukadar sık der.derler yani...
Aslinda anneniz bukadar sık geliyormu iyi degil yorumlarina katilmiyorum.
Kocalarimizin aileleri bazem hergun gelmiyor mu? Onlarin haklari var kadinlarin ailelerinin yok mu? Ornegin benim kv aklina estimi gelir 1 ay kalir 5 hafta kalir. Ben birsey diyebiliyor muyum? Hayir. Benim ailem geldiğinde kafasina estikce onunda demeye hakki yok ama derler. Benim kocamda der baskasininki de der. Kendi ailesi oldumu annem.ozlemis der normal bulur ama bizimkiler gelse neden bukadar sık der.derler yani...
Biliyorum.Konu sahibi KV ile görüşmediğini söylemiş
Sorun orda iste canım.Yoo sizin de demeye hakkınız var. Burda sizin gibi konu açan herkese de bu hakları olduğunu söylüyoruz. O kayınvalidelere de kızıyoruz ve böyle yaptığımız için zaten bunu diyoruz. Hani hakkaniyetli olmak adına.
Sorun orda iste canım.
Haklarimiz var elbet ama erkeklere gore yok.
Burada okuyoruz birsuru konukari.
Katılıyorum :)Yani yapmayın arkadaşlar kayınvalide 2 haftada bir gelip iki gün kalsa, kendi çocuğu ile ilgilenmese, üstüne bu ilgilenmemenin doğal sonucu olarak evde bir eşya kırılsa yorumunuz ne olacaksa lüfen bunda da aynı yorumu yapın.
Yani yapmayın arkadaşlar kayınvalide 2 haftada bir gelip iki gün kalsa, kendi çocuğu ile ilgilenmese, üstüne bu ilgilenmemenin doğal sonucu olarak evde bir eşya kırılsa yorumunuz ne olacaksa lüfen bunda da aynı yorumu yapın.
Aynen katılıyorum..yanlış anlamazsan haaay ağzını öpeyim demek istiyodum. aynı şeyi yazmaya gelmiştim benden önce davranmışsın.
bu konuda kimse objektif olmuyor. adamın tavrı yanlış belki evet ama iki haftada bir gelip iki gün kalmak, yanında getirilen çocukla ilgilenmemek vs normal meseleler değil.
Hatayi sende buldum ben.
Kaynanan gelse bu kadar uzun sure sende kalsa ustelik yaninda şımarık bir çocukla ve ilgilenmese onunla nasil davranirsin.
Kaynanam benim evime hic gelmedi diyorsun anlasamadigin icin ama annen sizden çıkmıyor.
Eşin bu kadar laf etmemis sende onun ailesine katlanabilirdin diye düşünüyorum.
Ben olsam bende kizarim ayrica esin hakli bana göre .
Ana kız cok uyanik geldiniz. Ama adaminda sabri var.
7 yaşında çocuk tv yi nasıl düşürüyor anlamadım.Annen gerçekten kardeşinle hiç ilgilenmiyor sanırım.Bu durumda ben eşine hakverdim.Yeni tv alacak paramız yok diyorsun,adamın içine oturmuştur.Kardeşin konusunda annenle ciddi bir konuşma yapsan iyi olur diye düşünüyorum.
yanlış anlamazsan haaay ağzını öpeyim demek istiyodum. aynı şeyi yazmaya gelmiştim benden önce davranmışsın.
bu konuda kimse objektif olmuyor. adamın tavrı yanlış belki evet ama iki haftada bir gelip iki gün kalmak, yanında getirilen çocukla ilgilenmemek vs normal meseleler değil.
Anneniz size bakmak için geliyorsa durum farklı tabi eşinizin idare etmesi gerekir. Tabi annenizin de kardeşinize elinden geldiğince sahip çıkması gerek. Karşılıklı anlayış ve sabır gerekiyor. Umarım üstesinden gelirsiniz.Eşinizin de haklılık payı olduğunu unutmayın.Annem gelmeyince de eşim hamilesin annen gelip sana bakmıyor diyor zor bi hamilelik geçiyormda.
Valla benim esimin annesi 2 haftada bi 2 gun gelse ben kabul etmem.istedgm kadar seveyim..sonucta ev benim rahatlama alanim..2 haftada bi gelen anne bi zmn sora gozume batmaya baslardi.esiniz zaten polismis ve suan cok zor sartlar altnda calisiyor..stresli bi donemde rahat takilmak istyordur annenz evde maddiyat skntili ustune cocuk tv yi kirmis hepsi ust uste gelmis patlamis..esinizi de anlamya calisiyorum ben ve pek kizamiyorum.bi patlama hali gbi geldi bana..ayrica ailenzle arasi cok ii olabilir ama bugune kadar bu kadr gelp gtmeye sizin hatrniza ses ckarmamas olabilr ama bn olsam rahat edemezdm.belki artk ona da tak etmistr.ustelik bide bnm ailem gelmicek esmin annesi 2 haftada bi 2 gun gelicek.asla kabullenemezdm.tabi bunlar bnm dusuncelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?