Eşime nasıl davransam?

Esiniz zor ve stresli bir is yapıyor ve eve gelince rahat etmek istiyor bence haklı. Adam neden 7 yasinda cocukla ugrassin ki? Ha bir zaruriyet olur, annen alir kizini gelir anlarim ama zevk icin neden gelip kaliyor ki o kadar?

kızlar ben bu kadar iç içe olmaya karşıyım bilmiyorum yanlış mıyım ama herkes hayatını ayrı yaşayıp ortak alanlarda buluşmalı bence bilemedim eş de haksız değil sanki bu yüzden. sıkılmış olabilir yani her ne kadar çok iyi davransa da insan bazen sıkılıyor işte

Bir de yorumun birinde hamilesin annen neden sana gelip bakmiyor diyo demissin.bence esinin burda soylemek istedgi ben yokken annen gelip sana baksin ama ben varken gerk yok rahat takilaim sanirim.

Adam stres içinde gelip bir de 7 yaşında hiperaktif çocuklu eve gelince geriliyor bence.tv de tuzu biberi olmuş.
Ama kavga şeklinde değil güzellikle söylese bu şekilde tirmanmazdi olay.orada haksız.

Şimdi ben anlamadım tv nasıl önemli değil.
Tamam mal.mülk önemli değil de en ucuz tv 2bin lira bu devirde.
Ben şimdi bİ eve misafirliğe gittim çocuğuma da bakmadım o da tv yi kırdı diyelim.
Ben ev sahibinin zararını karşılamak zorunda değil miyim?
Eşiniz haklı açıkçası herkes çocuğuna sahip çıkmalı.
Ha olmuştur bi kaza o zaman da ev sahibinin zararını karşılamalı.
Siz söylemeden anne babanız size hemen aynı tv den almalı bence.
Ha durumları uygun değildir o zaman da uygun bİ dille konuşulmalı bence.
Siz de sigortayı arayın eşinizi dinlemeyin bi hakkınız varsa neden mahrum kalasınız ki?

soyle bukadar paracimisin yaaa de pinti de yediremez kendine basinada kak bu kadin seni oglu gibi goruyor ama sen dunya mali icin napiyorsun de trip at git

Tv bahane eşiniz kardesinizden ve annenizin rahatlığından rahatsız olmuş. Ve bunu tabiki size söyleyecek. Bu durumu çözecek olan sizsiniz.

Şimdi arkadaşım annen senede bi defa gelmiştir bu olmuştur kaza derim eşin abartmış derim. Ama iki haftada bir gelip 2 gün kalıp 7 yaşında çocuğa bakmıyorsa bunun sonucunda bu tv kırılmışsa eşin gerçekten haklı. Tv düşüyor ve annen umursamıyor en azından tamir ettirelim yenisini alayım diye teklif etmeliydi. Eşin de sigortayı aramana şunun için karşı çıkmıştır. Şimdi o tv bedava yapılırsa annen durumdan yine rahatsız olmayacak nasılsa bedava oldu diye. Bu yüzden annenin biraz en azından çekinip size daha nadir gelmesini çocuğuna sahip çıkmasını istemiştir. Bi de gerçekten evde birisi varken dinlenemiyor insan. Benim eşimin ailesinden biri gelince ben öyleyim, benim ailem gelince de eşim öyle. Hakkaten rahat edilmiyor o yüzden annenin sık gelmesi hiç doğru değil.

Esiniz hakli bi de polis demissiniz bu aralar cok yogundur evinde rahat olmak istiyordur televizyonun kirilmasi sadece bahane olmus

Anneniz ilgilenmiyor ve kardesiniz zarar veriyorsa kizmasi normal ki siz de kizmissinizdir gereksiz bir harcama olacak çünkü.. tabiki annenize ve kardesinize kizmak değil çünkü misafirler ve kaza olmuş..

size söyleyip annenize soylenmemesi iyi bişey bu arkadan konuşma değil bence yuzgoz olup kalp kırmaya gerek yok.. esim babamla bi sorun yaşasa ben olayi dengeleyip halledecegim icin once bana soyler..

En güzeli kardesinizi uyarmaniz yaramazlık yapmaması için.. 7 yaşında ve anlayacak yaşta.. annenizin yanında uyarın sonuçta sizin ailenize huzursuzluk vermeden misafir olmaları gerektiğini hissetmesi ve ilgilenmesi açısından..

Eşinizin bu konudaki tutumu yanlıs olmus ama birazda bahanesi olmus.. Yani annenizin sık sık gelip kalması lüzumsuz.. Ayrıca kardesinizlede ilgilenmiyorsa bu adami içten içe iyice huzursuz eder.. Ve bi yerde patlak verir...

Eşinize biraz hak verdim. .
Kardeşin çok yaramaz anlaşılan. .
Sen annene git uzak mı ?

Nasil ki kaynanamin haftada bir gelip iki gun kalmasini istemessem anneminde istemem. Ustune ustluk yaramaz kardesin var ve ilgilenmiyo. Nasilki erkek ailelerine yapmislar karsilikmi bekliyolae diyosak bu durumda boyle. Annen yardimda bulundu diye bu sekilde bunaltmasina gerek yok. Ki esin hakli durumunuz sikisiksa tv paralari malum. Bende olsam bende tepki gosterirdim.

demişsiniz sonra da kendileri gelmiyorlar demişsiniz. Eşinizi suçlamayın aynı şeyi kv yapsa sizin de tepkiniz aynı olurdu.Biraz empati yapın. Tek takıldığım nokta hem bakmıyor demesi hem de rahatsız olduğunu söylemesi.

Daha annen cocuguna bakmıyor birde banaa bakmaya geliyor diyorsun.

Burda nasil erkek ailelerine saydiriyorsam aynisi senin içinde geçerli.

Anne kiz cidden cok uyaniksiniz.
Neden boyle diyorum çünkü
Senin esinin ailesi evinize bile uğramiyor hic koydeler deme ilk basta anlasamiyorum demiştin.

Ama annen sizde surekli hadi geldi kendi evi gibi rahatligi yaşıyor.

Her sey kilifina uymus.

Benim eşimde polis. Maddi olarak bizde dardayız. Kardeşim benimde televizyonumu kırsa rahatsız olurdum sonuçta ucuz bişey değil. Eşin haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…