Eşime nasıl davransam?

Annen ilgilenmicekse o cocugu neden yapti merak ediyorum ki siz soylediniz yemek bile vermezmiş. Eşinin siniribozulmus ki hakli tv'ler çok pahali ama git denemez anneyede iki ucu pislik yani...

YUHH eşinize . Büyük hata etmiş. Bazı şeyler vardır lafı edilmez . TV kırıldıysa kırıldı kalp kırılmasın bunun için . Ayrıca çok ayıp ya ...

Adam nasıl haksız ya? Yiğidi öldür hakkını yeme diye boşuna demişler demekki.

Kocaman kadın anneniz, kocaman. 7 yaşında yerinde duramayan bir çocuğu tek başına bırakıp uyumayacak bi zahmet. Çocuğun üstünede düşer o televizyon. 2 gün sonra gider çekmecelerden bıçaklarda alır, pencereden de sarkar. Ben böyle sorumsuz insanların evime gelip düzen bozmasını istemem. Vallahi parada kolay kazanılmıyor, görünmez kaza olsa neyse. Şu durumda paramın hesabınıda yaparım.

Yahu dürüst olalım eşimizin ailesinden biri çocuğu ile ilgilenmese çocuk televizyonu kırsa biz söylenmez miyiz. Ben söylenirim basit bir şey değil televizyon sonuçta. Eşiniz haklı. Siz de üzerine çok gitmişsiniz. Gitsinler demesi hoş değil ama onu da sinirle söylemiştir.

Konu hortlak değilmiş gibi yaparsak diğer herşeyi geç konu adamın annesi iki haftada bir gelip iki gün kalıyor şeklinde olsa burada linç edilir linç.
Zamanında iyilik ettiler diye adamın tepesinde yaşamak gibi bir lüksleride yok.
İnsanlar iyilik kavramının anlamını bilmiyorlar.
Konu sahibide bilmiyor.
İstiyorki ailem eşime iyilik etti bu yüzden adamın ensesinde boza pişirmeye hakları var!! :/
Kimse kusura bakmasın. Adam haklı.

Off iki senelik konu yahu

Konu 2 senelik ama aynı mantıkla yorumları çok konuda görüyoruz. Sağ duyuya davet etmek varken aman kendini ezdirme, aman sen de ona şunu yap... Valla bu tür yorumları gördükçe haykıra haykıra ağlamak istiyorum, ben evliliğimde tüm anlayışı göstermeye çalıştığım halde yaranamadım, insanlar evliliği böyle hakkından gelme, güç mücadelesi olarak görüp de hala devam ettirebiliyorlar. Vay benim boşa giden emeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…