Eşime ne oldu?

Net olmayan erkek yorar kardesim cok haklısın.Alıp karsına konussan derdin ne diye sorsan bu yazdiklarini ona söylesen birde kurmuş olan büyütmüş olan sen olursun.
İyi falan davranma üzülme de beklentin olmasin ondan bebeğine odaklan bu surede zaten devam ederse ona göre yolunu cizersin ..
Belki değişimden sebep biraz ceki düzen verir de hallerinin kaynagi her neyse düzelir belki.

Erkekler genelde sosyal medya üzerinden vs birilerini buldularmi böyle oluyorlar azcik onunla sohbet eden dertleşen bir kadın oldumu evdekine ilgileri azalıyor geneli böyle telefonu evde ama iş yerinde PC üzerinden yapıyor çoğu yada başka telden

Eşim çok bencildir. Canı çok kıymetlidir. Kabul etmez ki iş paylaşımını. İşten kaçmak için açık öğretim okuyor yeni başladı. Boş kalan vakitlerini ders çalışarak geçiriyor.
Sebep bencillik... bencil insanla çocuk çok zor. Çünkü normalde bile hem anne hem baba baya bir uğraşarak biz günü yetiremiyoruz. Allah yardım etsin size de.

Gösteriyorum. Ona da bebek gibi davranıyorum ama yüz vermiyor adam resmen. Ona göre ben bunalıma girmişim kafamda kuruyormuşum. Suçu bana atmaya çalışıyor.
Neden başka biri olma durumunu göz ardı ediyorsunuz ? bakın benim arkadaşımın eşi de böyle uzaklaştı. Adam asosyaldi yani dışarı bile çıkmazdı. Dedim ki başka biri olabilir mi? kız eşim bunu hayatta yapacak son insan baksana evden bile çıkmıyor dedi. Ve benim dediğim çıktı. Kadını aldatıyormuş

Yapmaz diye ddüşünüyorsun yanılıyorsun bence sen başka birine ilgisi kaymış olabilir düşüncesi üzerine biraz düşün ve araştır erkek milleti başka bir kadın hayatına girince hep böyle davranıyorlar

Uykuya ve size çok düşkündüse belki minik bebeğinizin hayatınıza gelmesine pek de memnun olmamıştır. Yada böyle zor olacağını düşünmemiştir. Sizde hemen kötü düşünmeyin ikiniz de çok hassas zamandan geçiyorsunuz.

Nedenini bilemem tonlarca ihtimal var ama çözümü basit, yüz vermeyin, siz de tersleyin, kendi içinize çekilin, yok gibi davranın.

Affınıza sığınarak soruyorum çocuktan sonra cinsel hayatınız nasıl? Bu da eşler arasında sorunlara sebep olabiliyor. İş hayatinda bir sorun olabilir mi? Ve de en son olarak başka birisi?

Eşim çok bencildir. Canı çok kıymetlidir. Kabul etmez ki iş paylaşımını. İşten kaçmak için açık öğretim okuyor yeni başladı. Boş kalan vakitlerini ders çalışarak geçiriyor.
Onunki can sizinki mi?
Yokya ikinizde çalışan insanlarsiniZ
İkinizde eşit paylaşım olmali
Öyle dunya yok
Hiç is konusunda taviz vermeyin
Kimse eşek degil.

çocuktan bence, herkes başka biri demiş ama. bu konuda yapılan araştırmalar falan da var erkeklerin çocuk olduktan sonra anne ve bebeği arasındaki ilişkiyi kıskandığına dair. çocuk istiyor muydu eşiniz?
uyarmayın bence direkt olarak konuşmayın. söylediği şeylere tepki vermeyin, sormazsa bir şey söylemeyin, sohbet etmeye falan çalışmayın. anladıkları dil bu uyarınca anlamıyorlar.

Şimdi ona güzel bir şok dalgası lazım.

Şöyle bir şey yapmanı tavsiye ederim, bir mesaj yaz eşine. Son zamanlarda hissettirdiklerini yaz, “ben bunları hak etmiyorum, başka bilmediğim bir durum varsa ve bana bu yüzden öyle davranıyorsan hiç enerji harcamayayım ben de çabalamak için, hakkım neyse alır hayatımı kurarım, sen de öyle yaparsın. Ben bu dünyaya tavır çekmeye gelmedim, ömrümü böyle geçirmek de istemiyorum. Düşün taşın kararını bildirirsin.”

Hiç ağlamadan etmeden tavrını net koy. Eğer aldatma varsa zaten fırsat bilir sen de gerçekten gururunu ezdirmeden ayrılırsın. Sorun bu değilse onun gözünde yerin dimdik olur, o da kendine çeki düzen verip kaybettiği saygıyı geri kazanır. Bir an önce iş bulup çalışmanı tavsiye ederim, bu tür egolu adamlar çalışan kadına kedi olurlar çünkü.

Ben okurken teşhisi koydum. Sizden ilgi bekliyor erkekliğini hissetmek adına. Çocuktan sonra erkekler geri planda kalıyor ve tepkili oluyor. Bence bugün siz deneyim sarılmayı öpmeyi.

Taktikle bir evlilik yuruyecekse o evlilik olmustur de aglayani yoktur. Gecmis olsun. Insanin ozenli olmadigi gun de olabilir hemen soguyacsksa konu sahibi de ondan sogumak icin sebepler uretsin o zaman. Ee nerede kaldi iyi gunde kotu gunde sozu. Bu erkekleri bu kadar arsa cikarmayin taktik maktik bu kadar degersiz olmayin ya.

Kadin sabahtan aksama kadar evde cocuk baksin pasam agzina geleni saysin. Oyle bir dunya yok. Konu sahibi zaten pasif kaliyor bir de taktik gelistirsin oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…