Eşime ne oldu?

Baska biri var gibi geldi bana, belki platonik birinden hoşlanmaya başlamış olabilir.
Baba olmaya da hazırmış gibide gelmedi, (bebek sevmek ve istemek farklı seyler) insan bebeğine bi saat baktı diye surat asarmi yahu.
Biraz dişinizi gösterin kendine gelsin bebek sadece senin değil

Eski günlerini özlüyor olabilir mesela çocuk yokken daha farklı çocuk olduktan sonra dahada farklı oluyor belki o zamanları arıyordur o yüzden benden bekleme diyordur sana. Sizde çok ustelemeyin başka derdi sıkıntısı da olabilir.

İki seçenek var bence birincisi morali başka birseye bozuk canı sıkkın olduğu bir konu var ve bunu yansıtıyor size
Diğeriyse acaba eskiden dahamı bakımlıydınız hamilelik dönemi kilo vs alınır daha bir rahat olur kadınlar buda soğuma sebebi olabiliyor

Eşim çok bencildir. Canı çok kıymetlidir. Kabul etmez ki iş paylaşımını. İşten kaçmak için açık öğretim okuyor yeni başladı. Boş kalan vakitlerini ders çalışarak geçiriyor.
Niye doğum sonrası değişmiş gibi yazıyorsun ki. Bunu nasıl bir kendini kandırmaktir?
Hep böyleydi eşin.
Bunu bile bile çocuk sahibi oldunuz.
Çocukları çok seviyor olsa ne olur, sorumluluk alacak biri değildi.
Mış gibi yapıyorsun ya,hayret ediyorum.

Sen onu nazlandırdıkça o kendini bir şey sanmış. Hem bebeğe bak hem ev işleri, o açıköğretime kaydolsun. Sen ona tavır alacağına o sana almış. Bence al karşına konuş. "İşten gelince sen bebeği alıyorsun emzirme harici de vermiyorsun kendime zaman ayıracağım" de. Haftalık yemeği de haftasonu toptan yapıp buzluğa at. Bu sırada emzirme haricinde yine o ilgilensin. Bak bakalım yoğunluktan sana sarmaya vakti kalıyor mu? Sen de biraz kendine gelirsin. Zaten bütün gün canın çıkıyor bebekle, insan akşam iki kelime sohbet muhabbet istiyor.

Aksine hamilelikte zayıfladım bile ben. Şu an doğum öncesi kilomdayım. Hiç kilolu olmadım hayatımda. Spor da yaparım arada düzenli olmasa da.

Boşanmıştır umarım arkadaşınız bu ülkede aldatıldığını görüp boşanmayan birçok kadın var maalesef

Hayatında biri olabilir
Daha neler yaaaa
hemen kadının aklına kötü şeyler sokmayın
bebekli hayat yormuş olabilir
eşi ile istediği gibi yakınlaşamamaktan gerilmiş olabilir

konu sahibi iletişim tek çare böyle durumlarda
güzelce konuşarak çözmeye çalışın bazı şeyleri
bebekten sonra veya zaman zaman olabiliyor böyle şeyler

Valla görmezden geldikçe gözüme sokuyorlar. Aldatıyor da aldatıyor diye. İyiliğimi mi istiyorlar moral bozmak mı niyet anlamadım.

Yahu hemen başka biri falan denmiş hayret ediyorum. Aldatmak aldatılmak boşanmak falan bu kadar kolay mı? Yüz yüze gördüğünüz bir insan olsa bu kadar rahat kocan seni aldatıyordu zaten şöyleydi böyleydi diye gaza getirir miydiniz acaba? Kk'da pozitif yaklaşıp yardımcı olmak yok denecek kadar az.

Bence adam ilgi merkezinin kendisinden çocuğa kaymasına alışamamış. Bu da psikolojik bir durum erkeklerde sıkça görülebilir. Bu kadar fevri olmanın bir anlamı yook. Oturun konuşun, olmadı aile terapistine gidin. Artık bir evladınız var neticede çözmeye çalışın.

Boşanmıştır umarım arkadaşınız bu ülkede aldatıldığını görüp boşanmayan birçok kadın var maalesef
anında boşanma davası açtı ve yüklü miktarda para aldı. eğer istediğim parayı vermezsen aldattığını kanıtlar 2 katı para alırım dedi. Adam anında kabul etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…