- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
Bayılıyorum böyle kadınlaraanında boşanma davası açtı ve yüklü miktarda para aldı. eğer istediğim parayı vermezsen aldattığını kanıtlar 2 katı para alırım dedi. Adam anında kabul etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılıyorum böyle kadınlaraanında boşanma davası açtı ve yüklü miktarda para aldı. eğer istediğim parayı vermezsen aldattığını kanıtlar 2 katı para alırım dedi. Adam anında kabul etti
Siz ya gerçekten karıştıyorsunuz çok ciddi yada tedaviye ihtiyacınız var. Ben burda yardım bekliyorum. Nasıl bu kadar kötü olmayı başarıyorsunuz hayret ediyorum.Hı hı
Bir hayal dünyasındaymıs gibi yazmaya devam edin böyle.
biz de sıkıntılar yaşadık bebekten sora. Eşim de kıskandı bebeği ama ben yokmuşum gibi hiç davranmadı. Öyle bir durum var demedik zaten ama neden bu seçenek göz ardı edilsin k i?Daha neler yaaaa
hemen kadının aklına kötü şeyler sokmayın
bebekli hayat yormuş olabilir
eşi ile istediği gibi yakınlaşamamaktan gerilmiş olabilir
konu sahibi iletişim tek çare böyle durumlarda
güzelce konuşarak çözmeye çalışın bazı şeyleri
bebekten sonra veya zaman zaman olabiliyor böyle şeyler
tabiki o da bir ihtimal (bende moral bozmak istemiyorum kesinlikle)Valla görmezden geldikçe gözüme sokuyorlar. Aldatıyor da aldatıyor diye. İyiliğimi mi istiyorlar moral bozmak mı niyet anlamadım.
Arkadaşlar yardımcı olsun size.Siz ya gerçekten karıştıyorsunuz çok ciddi yada tedaviye ihtiyacınız var. Ben burda yardım bekliyorum. Nasıl bu kadar kötü olmayı başarıyorsunuz hayret ediyorum.
Çok şükür yoktuBayılıyorum böyle kadınlaraçocuğu var mıydı
Allah razı olsun. Konu açtığıma pişman ettiler resmen. Telefonu hep ortada diyorum ya ikinci telefonu varsa diyorlar. Gittiği geldiği saat belli diyorum. Belli olmaz o işler diyorlar.Yahu hemen başka biri falan denmiş hayret ediyorum. Aldatmak aldatılmak boşanmak falan bu kadar kolay mı? Yüz yüze gördüğünüz bir insan olsa bu kadar rahat kocan seni aldatıyordu zaten şöyleydi böyleydi diye gaza getirir miydiniz acaba? Kk'da pozitif yaklaşıp yardımcı olmak yok denecek kadar az.
Bence adam ilgi merkezinin kendisinden çocuğa kaymasına alışamamış. Bu da psikolojik bir durum erkeklerde sıkça görülebilir. Bu kadar fevri olmanın bir anlamı yook. Oturun konuşun, olmadı aile terapistine gidin. Artık bir evladınız var neticede çözmeye çalışın.
Merak ettim dediğiniz çıkınca bööreğiniz beş oldu muNeden başka biri olma durumunu göz ardı ediyorsunuz ? bakın benim arkadaşımın eşi de böyle uzaklaştı. Adam asosyaldi yani dışarı bile çıkmazdı. Dedim ki başka biri olabilir mi? kız eşim bunu hayatta yapacak son insan baksana evden bile çıkmıyor dedi. Ve benim dediğim çıktı. Kadını aldatıyormuş
Yahu belli olmaz tabi ama en son düşünülecek şey bence bu. Ortada bariz bir şüphe, kanıt olmadan kendi kendinizi doldurmayın.Allah razı olsun. Konu açtığıma pişman ettiler resmen. Telefonu hep ortada diyorum ya ikinci telefonu varsa diyorlar. Gittiği geldiği saat belli diyorum. Belli olmaz o işler diyorlar.
Olmaz çünkü bunun milyonlarca örneği var bu ülkede kesin vardır demiyoruz Böyle bir ihtimali de düşün diyoruzAllah razı olsun. Konu açtığıma pişman ettiler resmen. Telefonu hep ortada diyorum ya ikinci telefonu varsa diyorlar. Gittiği geldiği saat belli diyorum. Belli olmaz o işler diyorlar.
Valla görmezden geldikçe gözüme sokuyorlar. Aldatıyor da aldatıyor diye. İyiliğimi mi istiyorlar moral bozmak mı niyet anlamadım.
Tabi çıktım kızın karşısına ben demiştim dedim. Çok komik gerçektenMerak ettim dediğiniz çıkınca bööreğiniz beş oldu mu(bizim memlekette böyle bir tabir vardır ne demekse)
yani mutlu oldunuz mu :)
bence daha 8 aylık bebeği olan bir kadına ısrarla böyle yazmayın hadi bir kez yazdınız uyarınızı yapın geçin
bu ihtimal hepimiz için her daim var ama inşallah kimsenin başına gelmez
Yansıtma yapıyor... Kendisi kuruyor ve kendisi bunalıma girmiş..Gösteriyorum. Ona da bebek gibi davranıyorum ama yüz vermiyor adam resmen. Ona göre ben bunalıma girmişim kafamda kuruyormuşum. Suçu bana atmaya çalışıyor.
Canım benim ben seni anlıyorum ama cidden belli olmuyor o işler..Allah razı olsun. Konu açtığıma pişman ettiler resmen. Telefonu hep ortada diyorum ya ikinci telefonu varsa diyorlar. Gittiği geldiği saat belli diyorum. Belli olmaz o işler diyorlar.
Mesajimi tekrar okursaniz esi icin degil kendisi icin, ozguveni icin ozenli olmasi gerektigini yazdim. Erkekleri arşa cikaran bir zihniyet olmadim hayatim boyunca. Bu zihniyete de sonuna kadar karsiyim.Taktikle bir evlilik yuruyecekse o evlilik olmustur de aglayani yoktur. Gecmis olsun. Insanin ozenli olmadigi gun de olabilir hemen soguyacsksa konu sahibi de ondan sogumak icin sebepler uretsin o zaman. Ee nerede kaldi iyi gunde kotu gunde sozu. Bu erkekleri bu kadar arsa cikarmayin taktik maktik bu kadar degersiz olmayin ya.
Kadin sabahtan aksama kadar evde cocuk baksin pasam agzina geleni saysin. Oyle bir dunya yok. Konu sahibi zaten pasif kaliyor bir de taktik gelistirsin oldu.
Mesajimi tekrar okursaniz esi icin degil kendisi icin, ozguveni icin ozenli olmasi gerektigini yazdim. Erkekleri arşa cikaran bir zihniyet olmadim hayatim boyunca. Bu zihniyete de sonuna kadar karsiyim.
Tum iliskilerde, arkadaslik iliskilerinde bile kacan kovalaniyor malesef. Psikoloji deyin ne derseniz deyin. Taktik olarakta algilamayin, tepkisel olarak her sözü ve her davranisiyla sizi iten, azarlayan birinden uzaklasirsiniz. Dogali budur.
Mutsuzlar bence o yüzden. O kadınları da bu hale getiren birileri var muhakkak. Ben de anlam veremiyorum. Dertleşmek, derdini hafifletmek falan yok. Konu açanı yerin dibine sokup çıkarıyorlar. İnsanın düşük olan modu iyice düşüyor.Yorumlari okuyorum da isim vermeyecegim ama bazi arkadaslarin neden bu kadar öfkeli, saldirgan ve sivri dilli olduğunu anlayamıyorum.
Valla aynen beni anlatmissiniz ya ben de çocuktan sonra eşime karşı böyle oldum.bazen her şeyi çok sacma açıklıyor gibi geliyor dinlemek bile istemiyorum.Merhaba. Kısaca özet geçeceğim. Eşim bana karşı çok değişti. Eskiden öpüp koklayan seven adam gitti odun gibi birisi geldi. Kaba saba. Sürekli uyarıyorum ama bir iki düzeliyor sonra yine aynı. 8 aylık bi bebeğimiz var. Bebeğimiz doğduğundan beri dozunu arttırarak uzaklaşıyor benden. Ben normalde çalışıyordum şu an bebeğim için ücretsiz izindeyim. En basitinden bugün kahvaltıda bi video izliyorduk geçmiş zamana ait internette. Sokak görüntüleri. Videoyu yanlış anladım. Beni üzüyorsun nasıl böyle anlarsın dedi kapattı kalktı. İzlemedik. Yanlış anladığım şey de tren olmayan bir yerde o yıllarda var zannetmem.
İkinci de işe gitmek için hazırlanıyordu. İşin var mı bugün ne yapacaksın dedim. Hergün aynı şeyi sorma bana rahatladı işte çok işim yok dedi.
Sürekli bi tersleme durumunda. Anlamıyorum ne oluyor.
Dün akşam yaşadığımız şeyi de anlatıyım. Bi ev bakıyorduk. İlanda o apartmandan başka daire buldum. Eşime gösterdim. Bak aynı yerde dedim. Birlikte fotoğraflara bakıyorduk. Bir kere daha dedim ki birebir aynı yer. Aynı şeyi kırk kez söyleme dedi kalktı gitti bakmadan.
Eskiden yatağa gelince sarılır öper öyle uyurdu. Şimdi iyi geceler deyip arkasını dönüyor. Ben söyleyince de herşeyi benden bekleme diyor.
İki gün önce bebeğim gece çok uyandı. Emziemek için çok kalktım. Yorgundum. Sabah uyanınca da eşim aldı odasından bana getirdi. Siz biraz oynayın da az dinleniyim dedim. Gittiler. Bir saat uyumuşum. Gözümü açtım eşim hazırlanıyor işe gitmek için. Tavırlı. Ya biraz dinlendim ne oldu gece çok kalktım emzirmeye dedim. E ben de uyandım ben senden daha yorgunum ben daha az uyudum diyor. Ben yatağa yatıp kalkarken iki saniye uyansa uyumadım diyor.
Bu adam niye böyle oldu. Bana bi akıl verin. Yoruldum sürekli tavrını çekmekten. Tüm gün çocuğumuza tek başıma bakıyorum. Tüm ev işiyle ben ilgileniyorum. Bir de bunun tavrını çekiyırum.