Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Monotonluktan sıkılmış olabilir bebek ev işi derken belkide birbirinizi ihmal ettiniz size tavsiyem herseyi tek başına yüklenmeyin maddi durumunuz iyi ise haftada bir iki gün yardımcı alın eşinle bebeğinizle farklı eğlenceli aktiveler yapınız bebek erkek uyursa beraber film izleyin yatak odanızda farkı şeyler deneyin.Öyle bir durum yok. Telefonu hep ortada. İşe gidiş geliş saati belli. Başka bişey var ama çözemiyorum.
Babam da eve geldiğinde hoş geldin diyor hoşbulduk diyorum duymuyor kendisi genelde tv müzik açıkken bana bir şeyler söylüyor yine de uzaktan onu duyuyorum ben kendisine seslendiğimde duymuyor. Büyük ihtimalle günaydın demiştir siz duymamışsınızdır. Bir dahaki sefere seslenmeden yanına gidip duyduğundan emin olduğunuz bir mesafeden konuşun bunun için üzülmenize gerek yok. Ayrıca bazı sorularınızı her ne kadar iyi niyetle soruyor olsanız da ona kendisini soruşturuyormuşsunuz gibi gelebilir annem de bana bunu yapıyor çok karışıyor yediğime kadar iyi niyetinden yapıyor biliyorum ama 27 yaşındayım ve sinir olmaktan iyi niyetini bilmeme rağmen kendimi alamıyorum ve annemle bu durumlari düzgünce konuşamıyorum hemen karşı atağa geçiyor ucu tıkalı bir durum benim için. Diğer yorumları okumadım ama belki eşinizin de sizin iyi niyetli davranışlarınızdan rahatsız olduğu bir taraf vardır iyi niyetinizi bilmesine rağmen ama size bunları söylemekten cekiniyordur kavga çıkar diye ya da o sinyalleri siz anlamıyor da olabilirsiniz. Biraz daha yapıcı yaklaşmayı deneyebilirsiniz eşinizle olan iletişiminizde. O yaklaşmıyorsa siz yaklaşın söyleyin o zamanları ne kadar özlediğinizi.Bebeğimiz doğduğunda el bebek gül bebek davranıyordu bana. İki ay kadar sonra uzaklaşmaya başladı. Dozunu arttırarak devam ediyor. Tahammülüm kalmadı artık. İşe geri dönüp boşanmayı düşünür oldum. O kadar bıktırdı beni. İyi davranıyorum olmuyor. Tavır yapıyorum olmuyor.
Geçen sabah günaydın dedim cevap yok. Tekrar günaydın dedim. Günaydın dedim ya dedi. Ama eminim demediğine çünkü daha önce de yaptı defalarca benzer şeyi. İçinden mi konuşuyorsun hiçbirşey duyulmuyor dedim. Çok sinirlendim. Muhattap olmak istemiyorsan söyle dedim sesim yükseldi bikaç şey daha söyledim sinirimden gittim odaya ağladım tutamadım kendimi. Sonra gelmiş üzmeyelim birbirimizi dedi. Ama tam gaz devam odunluğa. Değişen hiçbirşey yok.
Geçenlerde pınar altuğ un bi röportajındaki cümleye denk gelmiştim. Çocuktan sonra ilk 2 yıl evlilik darbe alıyor diye. Her evlilikte olacak bir şey yok tabi ama sizde de durum böyle olmuş olabilir esiniz bunalmış daralmış olabilir sizde ona biraz fırsat tanıyabilirsinizMerhaba. Kısaca özet geçeceğim. Eşim bana karşı çok değişti. Eskiden öpüp koklayan seven adam gitti odun gibi birisi geldi. Kaba saba. Sürekli uyarıyorum ama bir iki düzeliyor sonra yine aynı. 8 aylık bi bebeğimiz var. Bebeğimiz doğduğundan beri dozunu arttırarak uzaklaşıyor benden. Ben normalde çalışıyordum şu an bebeğim için ücretsiz izindeyim. En basitinden bugün kahvaltıda bi video izliyorduk geçmiş zamana ait internette. Sokak görüntüleri. Videoyu yanlış anladım. Beni üzüyorsun nasıl böyle anlarsın dedi kapattı kalktı. İzlemedik. Yanlış anladığım şey de tren olmayan bir yerde o yıllarda var zannetmem.
İkinci de işe gitmek için hazırlanıyordu. İşin var mı bugün ne yapacaksın dedim. Hergün aynı şeyi sorma bana rahatladı işte çok işim yok dedi.
Sürekli bi tersleme durumunda. Anlamıyorum ne oluyor.
Dün akşam yaşadığımız şeyi de anlatıyım. Bi ev bakıyorduk. İlanda o apartmandan başka daire buldum. Eşime gösterdim. Bak aynı yerde dedim. Birlikte fotoğraflara bakıyorduk. Bir kere daha dedim ki birebir aynı yer. Aynı şeyi kırk kez söyleme dedi kalktı gitti bakmadan.
Eskiden yatağa gelince sarılır öper öyle uyurdu. Şimdi iyi geceler deyip arkasını dönüyor. Ben söyleyince de herşeyi benden bekleme diyor.
İki gün önce bebeğim gece çok uyandı. Emziemek için çok kalktım. Yorgundum. Sabah uyanınca da eşim aldı odasından bana getirdi. Siz biraz oynayın da az dinleniyim dedim. Gittiler. Bir saat uyumuşum. Gözümü açtım eşim hazırlanıyor işe gitmek için. Tavırlı. Ya biraz dinlendim ne oldu gece çok kalktım emzirmeye dedim. E ben de uyandım ben senden daha yorgunum ben daha az uyudum diyor. Ben yatağa yatıp kalkarken iki saniye uyansa uyumadım diyor.
Bu adam niye böyle oldu. Bana bi akıl verin. Yoruldum sürekli tavrını çekmekten. Tüm gün çocuğumuza tek başıma bakıyorum. Tüm ev işiyle ben ilgileniyorum. Bir de bunun tavrını çekiyırum.
Evlilikten ilişkiden sıkılmış gibi geldi bana... kırk kere aynı şeyi söyleme diye kızması falan sıkıldığını düşündürdü. Çalışıyor musunuz? Kendinize ait bir hayatınız olursa eşinizle sohbet edicek konunuzda olur. Ama sizin anlatıcak bir şeyiniz yoksa her gün iş nasıl, bu gün çok çalışacak mısın vs. gibi hep adama sorup onun anlatmasını beklerseniz, sizin ona katacak hiçbir şeyiniz yoksa sıkılması çok normal.Merhaba. Kısaca özet geçeceğim. Eşim bana karşı çok değişti. Eskiden öpüp koklayan seven adam gitti odun gibi birisi geldi. Kaba saba. Sürekli uyarıyorum ama bir iki düzeliyor sonra yine aynı. 8 aylık bi bebeğimiz var. Bebeğimiz doğduğundan beri dozunu arttırarak uzaklaşıyor benden. Ben normalde çalışıyordum şu an bebeğim için ücretsiz izindeyim. En basitinden bugün kahvaltıda bi video izliyorduk geçmiş zamana ait internette. Sokak görüntüleri. Videoyu yanlış anladım. Beni üzüyorsun nasıl böyle anlarsın dedi kapattı kalktı. İzlemedik. Yanlış anladığım şey de tren olmayan bir yerde o yıllarda var zannetmem.
İkinci de işe gitmek için hazırlanıyordu. İşin var mı bugün ne yapacaksın dedim. Hergün aynı şeyi sorma bana rahatladı işte çok işim yok dedi.
Dün akşam yaşadığımız şeyi de anlatıyım. Bi ev bakıyorduk. İlanda o apartmandan başka daire buldum. Eşime gösterdim. Bak aynı yerde dedim. Birlikte fotoğraflara bakıyorduk. Bir kere daha dedim ki birebir aynı yer. Aynı şeyi kırk kez söyleme dedi kalktı gitti bakmadan.
Eskiden yatağa gelince sarılır öper öyle uyurdu. Şimdi iyi geceler deyip arkasını dönüyor. Ben söyleyince de herşeyi benden bekleme diyor.
İki gün önce bebeğim gece çok uyandı. Emziemek için çok kalktım. Yorgundum. Sabah uyanınca da eşim aldı odasından bana getirdi. Siz biraz oynayın da az dinleniyim dedim. Gittiler. Bir saat uyumuşum. Gözümü açtım eşim hazırlanıyor işe gitmek için. Tavırlı. Ya biraz dinlendim ne oldu gece çok kalktım emzirmeye dedim. E ben de uyandım ben senden daha yorgunum ben daha az uyudum diyor. Ben yatağa yatıp kalkarken iki saniye uyansa uyumadım diyor.
Bu adam niye böyle oldu. Bana bi akıl verin. Yoruldum sürekli tavrını çekmekten. Tüm gün çocuğumuza tek başıma bakıyorum. Tüm ev işiyle ben ilgileniyorum. Bir de bunun tavrını çekiyırum.
Tarihin en eski kuralı "kaçan kovalanır ".
Hemen bir taktik gelistirin. Ozenli ve bakimli olun(ama esiniz icin degil kendiniz icin). Dahq ozguvenli ve mutlu hissedin. Enerjiniz artsin bunu esiniz de fark etsin. Mumkun oldugunca onunla muhabbete girmeyin ve muhatap olmayin ama bunu tavir koymak gibi degil de kovalanmak icin yapin.
Noluyo bu kadin beni artik sevmiyo mu neden benimle ilgilenmiyor diye o düşünsün.
Ya bu uzaklasmaktan da farkli birsey, tahammulu kalmamis sanki, bence bilmediginiz birseyler var...biz de dogum sonrasinda biraz gerildik uzaklastik ama bebgm sorumlulugunu beraber almaya calistik ben biraz bocaladim esimn her yaptgigi gozume batar oldu ama hic esiniz gibi tepkiler vermedim ama sonra konustuk boyle olmaz dedik tabi cocuga da alistik ve eskisi gibi olduk ama sizin ki daha farkli geldi bana, biz hic birbirimizi gormezden gelmedikBebeğimiz doğduğunda el bebek gül bebek davranıyordu bana. İki ay kadar sonra uzaklaşmaya başladı. Dozunu arttırarak devam ediyor. Tahammülüm kalmadı artık. İşe geri dönüp boşanmayı düşünür oldum. O kadar bıktırdı beni. İyi davranıyorum olmuyor. Tavır yapıyorum olmuyor.
Geçen sabah günaydın dedim cevap yok. Tekrar günaydın dedim. Günaydın dedim ya dedi. Ama eminim demediğine çünkü daha önce de yaptı defalarca benzer şeyi. İçinden mi konuşuyorsun hiçbirşey duyulmuyor dedim. Çok sinirlendim. Muhattap olmak istemiyorsan söyle dedim sesim yükseldi bikaç şey daha söyledim sinirimden gittim odaya ağladım tutamadım kendimi. Sonra gelmiş üzmeyelim birbirimizi dedi. Ama tam gaz devam odunluğa. Değişen hiçbirşey yok.
Bence de yani illaki biriylr birlikte olmasi gerekmiyor, dikkatini ceken biri bile olmus olabilir...bunun icin bir yerlere gitmesine gerek yok konu sahibi yanlis anlamasin ama belki boyle birsey degilse bile esinde farkli bir durum varHayatında biri var mı bilmem ama ilgi alanına giren biri olduğunı düşünüyorum ben.
Canim bak moral bozmak degil ama yazdiklarini ve yorumlarini disardan okuyinca esinin ilgisinn kayma ihtimali de gorunuyor, insallah yoktur ama bence direk kestirip atmaValla görmezden geldikçe gözüme sokuyorlar. Aldatıyor da aldatıyor diye. İyiliğimi mi istiyorlar moral bozmak mı niyet anlamadım.
İçinizi karartmak istemem ama arkadaşın dediği gibi bir olay daha geçen hafta bir tanıdığımın başına geldi adam iş saatinde iş kıyafetleriyle evden çıkıyor iş yerine gidiyor meğerse orda kendine yeni dolap yapmış telefon almış ve karısı işte zannederken başka kadınlarla konuşmuş buluşmuş eve dönüş saatinde de evde olmuş siz yine temkinli davranın derim benÖyle bir durum yok. Telefonu hep ortada. İşe gidiş geliş saati belli. Başka bişey var ama çözemiyorum.
Imkansız diye bir şey yok, maalesef. Kimseye bu kadar güvenmemek lazim özellikle erkeklere hiç. Belki de başka telefonu vardir
Adamın sana garezi var sanki. Altından çirkin bir şeyler çıkacağını hissettim nedenseMerhaba. Kısaca özet geçeceğim. Eşim bana karşı çok değişti. Eskiden öpüp koklayan seven adam gitti odun gibi birisi geldi. Kaba saba. Sürekli uyarıyorum ama bir iki düzeliyor sonra yine aynı. 8 aylık bi bebeğimiz var. Bebeğimiz doğduğundan beri dozunu arttırarak uzaklaşıyor benden. Ben normalde çalışıyordum şu an bebeğim için ücretsiz izindeyim. En basitinden bugün kahvaltıda bi video izliyorduk geçmiş zamana ait internette. Sokak görüntüleri. Videoyu yanlış anladım. Beni üzüyorsun nasıl böyle anlarsın dedi kapattı kalktı. İzlemedik. Yanlış anladığım şey de tren olmayan bir yerde o yıllarda var zannetmem.
Ayy ben geçen hafta bu durumla ilgili bir sey yazmıştım artık cok dolup ama yine benı linclediler ve şikayet ettiler banlandım. Nişanlı Abisinin travestilerle iliskisi olduğunu yazan kızı bile mesajları okuyup özel hayatı ihlal ettiği için azarladılarMutsuzlar bence o yüzden. O kadınları da bu hale getiren birileri var muhakkak. Ben de anlam veremiyorum. Dertleşmek, derdini hafifletmek falan yok. Konu açanı yerin dibine sokup çıkarıyorlar. İnsanın düşük olan modu iyice düşüyor.
Gerçekleri söylüyoruz diyecekler de ne söylediğin kadar nasıl söylediğin de önemli.
Bencede buda vareşinizin ailesiyle sorunlarınız olmuş. artık görüşmüyormuş ailesiyle. ailesini özlüyor olabilir. hele insanın kendi çocuğu olunca anababayla olan ilişkisi dönüşüyor, onları daha iyi anlıyor falan filan ya eşiniz de o yaşadığınız sorunları şimdiki aklıyla değerlendirip kendini ve sizi suçluyor, vicdan azabı çekiyor, pişmanlık yaşıyor olabilir. ailesiyle en azından sadece kendi görüşebilir, evladını gösterebilir öyle değil mi? belki sizin tepkinizi kestiremediğinden içini açamıyordur. ona bu konuda yardımcı olmaya çalışmanız lazım gibi geldi bana.