- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- Konu Sahibi pempeportakal
-
İstemiyorum diyo zaten. Ama tavrı ayrılmak ister gibi. Ben istemiyorum seviyorum onu. Ayrı yatıyo bendennapıcam ben şimdi.bugün bana annenlere söyle gibi laflar etti çok üzüldüm.
Özür diledim. Ama affedemiyorum diyor.Kavga büyümüş ve ikinizde yanlışlar yapmışsınız.. Büyük kavgalardan hep bu yüzden korkuyorum. Hep tutar dilimi kaçarım o ortamlardan. Ayarsız olabiliyor insan.
Gidin yanına , sarılın. Kesinlikle böyle düşünmediğinizi ( gerçekten boyleyse tabi) , sadece kavga büyüdüğü için fütursuzca çıktığını, ondan birşey sakladığı için gücendiğinizi anlatırsınız.
Kocaman sarılın ,bırakmayın. Eşinizi siz iyi tanıyorsunuz , nasıl mutlu olacaksa öyle yapın.
Edit : Tokat kısmını atlamışım.. Yorumum tamamen değişti.. Gidin size neden vurduğunu sorun ve ciddi manada kızgınlığınızı ve kırgınlığınızı anlatın. Söylediğiniz söz içinde özür dilemeniz gerekiyor galiba bilemedim
S...p batırmışsınız iyice.
Haddinizi çok aşmışsınız.
Lakin tokatı hoş göremicem , hayvanlaşmış adam da.
Burdaki tek kurtuluş noktanız adamın da size vurduğu için ödeşmeniz olur . Ya da ağzımdan çıktı ama sen bana vurdun diyerek üste çıkmaya çalışabilirsiniz. Bunlar dışında %100 haksızsınız, affetme inisiyatifi adamda. Öte yandan boşayacağını sanmam, boşanacağı olaydı evi çoktan terk ederdi.
Özür diledim çok kez. Kendime kızıyorum ben. Allah istediğine verir diyorum ama işte..
Ben zaten ayrılmak istemiyorum.anlattım derdimi.ama evden gitmesede ayrılmak istiyorum dedi. Ben istemediğimi onu sevdiğimi söyledim.evden gitmesinide ben engelledim.acaba ben engellediğim içinmi yoksa ayrılmak istemediği içinmi gitmiyorÇok zor durumda kalmışsınız, bende eşimin benden gizli böyle bir şey yaptığını öğrensem çok sinirlenirdim, hatta gizli herhangi bir şey yaptığını öğrensem de sinirlenirdim.
İnsanız hepimiz, öfkemize kolayca yenik düşebiliyoruz, lafınız ağır olmuş, onun tokat atması da öyle. İkisi de çok öfkeyle yapılmış şeyler. Eminim eşiniz de çok pişmandır.
İkiniz de evi terk etmediğinize göre bu evlilikte daha kurtarılmaya değecek çok şey olduğunu düşünüyorsunuz demektir. Biraz zamana bırakın, ikiniz de bu konuyu sakince konuşabilecek duruma gelince kırgınlığınızı ve özrünüzü anlatın, onun da özür dilemesine izin verin, özür dilerse de uzatmayın, Allah yardımcınız olsun
Özür diledim. Ama affedemiyorum diyor.
Olay yeri incelemesin mübarek: )
Nasıl güzel inceledin öyle: )
Takipteyim seni.
ayrılmak istese emin olun bir dakika bile durmazdı, ama o da sinirle yapılan şeyin ve edilen sözün farkındadır, yeterince olgun biriyse zaten o da düşünür, yaptığının farkına varır, siz de özür dilemişsiniz, üzüntüsü geçince, inşallah güzel bir noktada buluşursunuzBen zaten ayrılmak istemiyorum.anlattım derdimi.ama evden gitmesede ayrılmak istiyorum dedi. Ben istemediğimi onu sevdiğimi söyledim.evden gitmesinide ben engelledim.acaba ben engellediğim içinmi yoksa ayrılmak istemediği içinmi gitmiyor
Öğrendiğimi duyunca kendisi hırçınlaştı aslında.o hırçınlaşınca tartışma büyüdüSaklaması hata, senin bu olayı bu kadar büyütüp buralara bağlaman çok daha büyük bir hata. Keşke senin tepkinden çekindiğini söylediğinde gülüp olur mu canım öyle şey baban sonuçta vereceksin tabi deseydin bir daha böyle yapmazdı ve hatasını anlardı. Ama şu durumda senin telafi etmen çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?