eşime söylediğim söz !

biz çiftler kavga ederken neden sakin olamıyoruz yaa, buna kendim de dahilim, hala kendime sesimi yükseltmemeyi ve sivri dille konuşmamayı öğretmeye çalışıyorum ama yok arkadaş; o kavgada karşı tarafı illa sözlerimle acıtıcam yoksa kendim sakinleşemem. çok büyük bir dert bu, umarım kısa zamanda adabıyla sakince konuşmayı öğrenirim, umarım sizde öğrenirsiniz

İstemiyorum diyo zaten. Ama tavrı ayrılmak ister gibi. Ben istemiyorum seviyorum onu. Ayrı yatıyo benden napıcam ben şimdi.bugün bana annenlere söyle gibi laflar etti çok üzüldüm.

Ne yapacaksın?
Git yanına sarıl, en sevdiği yemeği pişir falan.
Eşinin gönlünü almayı bilirsin yani.
Çocuğun önemi yok sen yanımda ol yeter.
Bir daha benden bir şey gizleme, üstüne git deme.
Çok yanlış söylediğim hatam büyük ama sen başlattın diye ona da göster hatasını.

Ayrılmak istemiyor, ders vermek istiyordur hatanı anla diye.

Özür diledim. Ama affedemiyorum diyor.

Çok zor durumda kalmışsınız, bende eşimin benden gizli böyle bir şey yaptığını öğrensem çok sinirlenirdim, hatta gizli herhangi bir şey yaptığını öğrensem de sinirlenirdim.

İnsanız hepimiz, öfkemize kolayca yenik düşebiliyoruz, lafınız ağır olmuş, onun tokat atması da öyle. İkisi de çok öfkeyle yapılmış şeyler. Eminim eşiniz de çok pişmandır.

İkiniz de evi terk etmediğinize göre bu evlilikte daha kurtarılmaya değecek çok şey olduğunu düşünüyorsunuz demektir. Biraz zamana bırakın, ikiniz de bu konuyu sakince konuşabilecek duruma gelince kırgınlığınızı ve özrünüzü anlatın, onun da özür dilemesine izin verin, özür dilerse de uzatmayın, Allah yardımcınız olsun

Olay yeri incelemesin mübarek: )
Nasıl güzel inceledin öyle: )
Takipteyim seni.

Özür diledim çok kez. Kendime kızıyorum ben. Allah istediğine verir diyorum ama işte..

Bence biraz zaman verin. Sindirmesi zor bir durum. Şu an dilediğiniz özürlerin bir anlamı yok, duymuyordur.

Sonra gidin sarılın bana vurdun sindiremiyorum ama seviyorum boşanamam diyip ağlayın. Burda gözyaşıyla yapılan sömürüden ötesi işe yaramaz gibi geldi bana. Dikkati söylediğiniz şeyden alın tokata yöneltin. Şiddete karşıyım, lakin sizin durumunuzda sizin lehinize bu tokat. Sizin söylediğiniz cümleye eşit büyüklükte bir kabahat çünkü.

Ben zaten ayrılmak istemiyorum.anlattım derdimi.ama evden gitmesede ayrılmak istiyorum dedi. Ben istemediğimi onu sevdiğimi söyledim.evden gitmesinide ben engelledim.acaba ben engellediğim içinmi yoksa ayrılmak istemediği içinmi gitmiyor

Oooooo bacım sen çok fena yapmışsın ya. Bana eşim bunu söyleseydi direk evi terk ederdim. Bilmiyorum basıl yapacaksın ama gönlünü adamın. Hoş ben böyle bi laf duysam ağzıyla kuş tutsa boş ya neyse

Özür diledim. Ama affedemiyorum diyor.

O kadar ikilemde kaldım ki , yorum yapamıyorum.
Tokat çok ağır bir tepki ama kurduğunuz cümle ise fazlasıyla can yakan cinsten.
Vana söylense yıkılırdım.
Bu zamana kadar eşim böyle duşunuyordu benim hakkımda demek " diye düşünürdüm.

Gidin tokat attığı için kırıldığınızı anlatın. Birşeyler sakladığı için hırçınlaştığınızı , oyle duşunmediğinizi anlatın tekrar.
Sakinse eğer şuan öyle kırgın uyumayın.

Saklaması hata, senin bu olayı bu kadar büyütüp buralara bağlaman çok daha büyük bir hata. Keşke senin tepkinden çekindiğini söylediğinde gülüp olur mu canım öyle şey baban sonuçta vereceksin tabi deseydin bir daha böyle yapmazdı ve hatasını anlardı. Ama şu durumda senin telafi etmen çok zor

ayrılmak istese emin olun bir dakika bile durmazdı, ama o da sinirle yapılan şeyin ve edilen sözün farkındadır, yeterince olgun biriyse zaten o da düşünür, yaptığının farkına varır, siz de özür dilemişsiniz, üzüntüsü geçince, inşallah güzel bir noktada buluşursunuz

Çok üzüldüm eşine, nasıl canı yanmıştır kimbilir. Oysa ki anlattıkları çok normal, olabilir şeyler. Iyi ki de söylememiş yine "zaten çocuğun olmuyor, bir de babana borç mu yolluyorsun?" derdin. Bence eşin sözlerinle onu kırmandan korkar olmuş, ki korktuğu başına da gelmiş.

Öğrendiğimi duyunca kendisi hırçınlaştı aslında.o hırçınlaşınca tartışma büyüdü

tartışma anlarında eski defterler açılması yada ağıza gelen sözlerin beyine ulaşmadan dışarıya çıkması sonucu. çok yanlış yapmışsınız umarım gönlünü alabilirsiniz. babasına borç verse ne tepki vereceğinizi bilmediğine göre izin vermeyecek bir yapınız mı var acaba? ortada bir suistimal yoksa ve ihtiyaç varsa ben sorun etmem ve sormadan verdiyse de meseleyi sakince konuşmanızı tavsiye ederdim bu mevzuyu çok başka boyutlara getirmeyi nasıl başardınız. naçizane tavsiyem evlilikte ben gidiyorum,ayrılalım, anneme gideceğim, yok sen git,evimden defol,boşanacağım senden, ve sizden alıntı yaparak çocuğunda olmuyor zaten gibi sözleri ağıza dolamak en ufak tartışmada işi bu boyutlara taşımak o evliliği kökünden zedeler ve toparlayamazsınız,hayat okadar basit değil evlilikte oyuncak değil. 2 düşün bir konuş.

Haksızsınız ya da değilsiniz adam size vurmuş. Şiddeti hiçbir şey haklı çıkarmaz. Hiçbir canlı şiddeti hak etmez. Bir de burda hak etmişsin diyenler olmuş ya pes diyorum. Siz de o tokadı hiç önemsemiyor gibi duruyorsunuz. İlginç bir olay vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…