eşime söylediğim söz !

Ben zaten para olayına bişey demedim.keşke haberim olsaydı dedim.ama o öğrendiğimi duyunca hırçınlaştı.sonrasıda malum işte

Alti ustu kazandigi paradan 3 bin borc vermis adamin erkekligine laf edip dayak yemenin ne manasi vardi

Bi de taktigi cocuk olayi degil de para diyosun e pes yani
Tamam fakat dünden beri bana o lafı nası söyledin demiyor hiç.sürekli nasıl öğrendin.neden karıştırıyosun telefonumu maillerimi sen bana güvenmiyormusun diyor.

Çocuk olup olmama konusunda erkekler çok hassas,problem hem bayanda hem erkekte olsa erkekler daha hassas olur,çünkü yediremezler kendilerine durumlarını.Bayanlar sorunun çözümüne odaklanırlar,çözümü yoksa da yıkıldıklarını gizleyemezler.Erkekler ise çoğunlukla kapalı kutuyken bu durumlarda daha da kapanırlar içlerine.
Eşinizin parayı sizden habersiz göndermesi doğru mu yanlış mı tartışılır ama eşinize konunun dışına çıkıp böyle bir şey söylemeniz çok ağır olmuş.
Eşinize kızgınlığı geçene kadar zaman verin,sonra oturup sakince konuşun fakat kızgınlığının hemen geçeceğini beklemeyin.

Önemsemiyormuyum.ben hangisine üzüleceğimi şaşırdım ya..

Ben zaten para olayına bişey demedim.keşke haberim olsaydı dedim.ama o öğrendiğimi duyunca hırçınlaştı.sonrasıda malum işte

Bana da sen hırçınlaşmışsın gibi geldi, çünkü söylediğin laf acayip kırıcı. Sorunu olan sen de olabilirdin, sen duysaydın bu lafı inan belki de yıllarca affedemezdin. Sana vurması yanlış ama ondan önce senin bir yanlışın var. Bence, vurduğu için de içi içini yiyordur onu da düşünüyordur bir yandan.. Çok zor..

Tamam fakat dünden beri bana o lafı nası söyledin demiyor hiç.sürekli nasıl öğrendin.neden karıştırıyosun telefonumu maillerimi sen bana güvenmiyormusun diyor.
Bilmem bence senin suratina baktikca COCUGUN OLMUYO cumlesini goruyodur ama onun cozumu yok, bari ozelimi koruyim demistir tum hesaplari elden gecirir simdi

Ç
Çok haklısınız.ilk duyunca değerlerini ağladım ama geçireceğimiz zor süreçlere ağladım.ama o ağlamamı yanlış anlamıştı..

Uf cok zor bir durum. Ah bu dil bende kac kere bu dilim yüzünden esimi kirdim oda beni
Tokat ama hic olmamis

Haklıyken söylediklerinizle haksız konuma düştünüz."On kere düşün bir kere söyle" demişler.Siz sözlerinizle Canevinden vurdunuz adamı o da eylemle size vurdu.Aslında ödeştiniz de denebilir.

Insan maalesef bazen öfke kontrolünü eline alamıyor. Ağızdan çıkanı kulak duymuyor.

Sizin lafınız da hata, eşinizin sizden bir sey saklaması da.

Bazen affedilemecek, unutulamayacak sözler çıkar ağızdan.

Karşılıkli kırgınlık zamani.......

Umarim zamanla her sey yoluna girer.

Her şeyi bırakıp tokata takılanlar olmuş. Yani tokat bir erkeğin , kadının fiziksel güçsüzlüğünü kullanması ise bu hanımefendi de eşinin fiziksel bir zaafiyetini kullanmamış mı hemen öncesinde?
İkisi de son derece çirkin, kırıcı, toparlaması zor.

Herkes sinirini kolayca bastıramaz, kiminin diline vurur kiminin eline. O yüzden böyle kızgınlık anlarında en iyisi sakinleşene kadar uzak durmak, yoksa böyle telafi etmesi zor durumlar yaşanıyor. Tekrar geçmiş olsun konu sahibi, Allah yardımcınız olsun

Ç

Çok haklısınız.ilk duyunca değerlerini ağladım ama geçireceğimiz zor süreçlere ağladım.ama o ağlamamı yanlış anlamıştı..
Umarım düzelir aranız en kısa zamanda.Fakat eşinizin bu lafı unutabileceğini sanmayın.
Sağlıklı iletişim kurabilmek için biraz kızgınlıkların ve kırgınlıkların yatışması şart.

Hiçbir söz şiddeti haklı çıkaramaz ama söylediğiniz söz gerçekten çok üzücü olmuş. Umarım karşılıklı telafi edebilirsiniz bu durumu.

Sen adami suclamasan agzindan COCUGUN OLMUYO lafi cikmaz degerleri gorunce de sinirinden aglamissin, bilincaltin surekli kocani sucluyo
Ben en yakın arkadaşımın senelerce çocuğu olmadığı için yaşadıklarına şahit oldum.ve hepsi gözümün önüne geldi.kendimi tutamadım ağladım.

Hanımefendi haddimi aşarsam şimdiden kusura bakmayın.siz o sözle bel altı vurmuşsunuz eşiniz ise tokatla gururunuzu kırmış.bence önce kendinizi affettirin sonra tokatın gururunuzu nasıl kırdığınızı anlatırsınız. Eşiniz size kırgınken attığı tokatı ne kadar söylerseniz söyleyin duymayacaktır. Bence ayrı yatmasına izin verip aranıza daha fazla soğukluk girmesine göz yummayın. Gidin yanına kovsanda gitmeyeceğim hata benim filan deyip kendinizi nasıl hissediyorsanız en baştan anlatın.daha fazla özür dilemeyin derim belki itici olabilir.tokat olayını es geçmeyin ama şuan için askıya alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…