eşime söylediğim söz !

Bizim de esimin saglik sorunu sebebiyle 5 yil cocugumuz olmadi. Sonra sukur Rabbime verdi. Biz de cok sorunlar yasadik tartistik vs ama bir kere bile agzima o lafi almadim.
Hatta sorduklaarinda esim rencide olmasin diye esimde sorun var bile demedim.
Cok yanlis yapmissin arkadasim.
Erkekler boyle seyleri kaldiramazlar. Onun ezikligini zaten yasiyordur eşin, amaa sen soyleyince daha cok ezilmistir altinda. Eşin adina cok cok cok uzuldum. Onlar bizim gibi degiller. Biz kadinizbir sekilde affediyor sineye cekiyor hatta kabulleniyoruz ama erkekler iclerine atip hasta oluyorlar.
Ne vardiki babasina borc verdiyse olabilir. Benim esimde birak babasini, arkadasi icin 15000 tl kredi cekti ama adam odedi esime.
Boyle kucuk seyler icin bu kadar buyuk, telafisi zor bir tepki vermis olman cok acı...
Mutlaka hatani telafi etmelisin. Esini tanimadigimiz icin sunu yap diyemem sana ama cok pisman oldugunu bir daha tekrarlamayacagini soyleyerek baslayabilirsin...
Rabbim yuvanizi korusun. Mutlulugunuz bozulmasin insaAllah.

kusura bakma tamam babasina para verirken sanada tanusmaliydi cocugun olmuyor zaten ne demek hakliyken haksiz duruma dusmussun

Zaten ben bu lafı nasıl dedim inanamıyorum. Bi anda nası gaflete düştüm.para falan umrumda değil aslında.ben maaş kartımı bile elime almadım hiç.tazminat aldım direk eşime verdim

Cnm 1.si evlilikte dürüstlük esastır para verdiğini soylemeliydi eşin burada suçlu

Suçunu bastırmak için telefonu niye karıştırdım diye üstüne geliyor yine eşin suçlu

Ama eşine o alakasız sözü söyleyerek büyük gaf yapıp hakliyken haksız konumuna dusmussun
Yine eşin sana vurarak haksızlık bayrağını devralmis
Bence şu an eşin daha suçlu ama barismak istiyorsan şiddetin devamı gelebilir her kavgada

Bende bundan korkuyorum şiddet bir başlamaya gorsun devami gelir

soylediginiz soz çok agir
zamana birakin bi sure
ve sonra siniden oldugunu soyleyin ozur dileyin

babaya verilen paradanda haberiniz olmaoydi
ama izin oalrak deil,ben babama su parayi veriyorum diye belirtmleiydi
sizde babasina vedigi paraya kari$mamalisiniz ( miktar buyumedigi , esin bi ailesinin oldugunu unutmadigi surece tabi )

ben hayattan olmaz denen nice şeyin olduğunu olur denilenin olmadığını gördüm bu yüzden kimse burda gazel okumasın ... insanlar bazen bilinçaltından geçen ve kötü bu asla konuşulmaz ya da konuşmamalıyım dediği şeyi sinirliyken söyler şeytan böyle bişi işte bu yüzden artık kendini suçlamayı bırak ve eşini karşına al güzelce konuş bu söz istem dışı soylendi senin affına sığınıyorum ben bebeğimiz olmadanda mutlu olurum ama sensiz olamam de zaten bebek nasiptir olması sınavdır olmaması sınavdır inşallah olur sizinde bebeğiniz... onun hatasını ona bırak ister özür diler ister dilemez...

Bu insanı sizden babasına borç verdiğini söyleyemeyecek kadar sindirmişsiniz..
ki söylese zaten onuda yarın bir gün suratına vururdunuz belkide o yüzden sakladı..
HATALISINIZ...

Bu konudan şunu anlıyorum,seni üzen eksik olduğunu hissettiğin bir durumu esin dahi olsa kimse bilmemeli çünkü hiç olmadık bir anda sırf canını yakmak için bunu kullanabilir.

siz normal hayatınızda hep mi insanları zayıf noktalarından vurursunuz konu sahibi?

Çok yanlış bir şey demişsiniz kesinlikle bir şekilde gönlünü alın.

anammm aynı benn illa üste çıkacam laflarla dün kavga ettik kocam değilsin sen benim dedim görmek istemiyorum seni dedim delirdi adam

Ya arkadaşım ben şuraya takıldım; senden normalde bişey gizler mi? Yoksa sen çok sorgular mısın sürekli "şu nedir bu nedir"? Hani neden söyleyememiş olduğu da önemli bence. Adam babasına para gönderiyor ve sana haber verEmiyor. Vereceğin tepkiden korkuyor. Sen normalde her şee tepki veren biriysen eğer mazur görebilirdin bu durumu.

Bu arada; evet vurması çok kırıcı ama senin söylediğin laf da düşmana bile edilmez Hani "çocuğun da olmuyo, sen ne halta ararsın zaten?" gibi olmuş Çok üzüldüm yaşadığın duruma, biraz sakinleşin biraz öfkeniz dinsin. Yapmacık sevgi gösterilerine girme hemen. Yavaş yavaş aşın. Ve bence hemen de öyle aşkım böceğim moduna girmesini bekleme..

Aile iliskileri uzundur.Borc alabilir de verebilir de.Bi daha habersiz is yapma derdiniz yeterdi.Bi kez daha yaparsa hesap sorardiniz.Belki babasi herkesten gizli istedi, bilemezsiniz.Ayni hatayi ben de yapmistim

Cok haksizsiniz kusura bakmayin.Esinizin yuzune eksigi/ kusurunu vs vurursaniz o adam bi daha size guvenmez; gun gelir suratima vurulur der... Bu ne ayiptir ya!!!Ben bu kafar kizdiysam, ailesi duyunca sizin icin ne dusunur bilemedim.Ben bile etkilendim.kocan ne haldedir kimbilir

offffffffffffffffff
çok belaltı vurmuşsunuz. yazık adama.
düzeltmek için çabalayın ama affeder mi bilmem.

Bizim de çocuğumuz olmuyor, sıkıntı ben de ve ben bunu çok kafaya takardım. Eşime haksızlık yaptığımı düşünürdüm. (hoş hala bazen öyle düşünüyorum, ama onu üzmemek için dillendirmiyorum) Eşim her zaman beni rahatlatırdı ve son 1 yıldır bu durumu takmamaya başladım. Çevredekileri, annesini, akrabasını herkesi susturur, beni benden önce savunur. Tedavilerimiz oldu, her seferinde olmayacak, diyerek başladım, umutlanmadım, psikolojimi hiç rahatlatamadım, olmadı. Son denememizde eşim karşımda ağladı, "sen benim için her şeyden değerlisin, olmasın umrumda değil dedi" bunu söylerken o kadar içtendi ki, o olmasa nasıl atlatırdım bilmiyorum.

Eşimin bu kadar anlayışlı ve duyarlı olmasına rağmen içimde hep bir acı olacak kalacak bu durum. Eşimle bir çocuğumuz olmasını çok isterdim. Onun gibi birinin baba olamayacak olması, beni mahvediyor. Ben kendimi böyle parçalarken, her ne sebeple olursa olsun, eşim bana senin söylediğin gibi bir laf söyleseydi, yıkılırdım ve onu asla affedemezdim sanırım.

Oturup düşünün, eşim ailesinin ihtiyacı olan parayı bile neden benim tepkimden çekinip gizli gönderiyor die. Gidin yanına sakince, onu ne kadar sevdiğinizi çocuk olmasa da ondan asla vazgeçmeyeceğinizi filan söyleyin, benden gizli iş yapman o kadar canımı acıttı ki o an seninde canın yansın istedim ama duygularımı içermeyen çok yanlış bir cümleydi diyin. Evet şuan bana kızgınsın bende tarifsiz pişmanım ve sinirin geçince senle tekrar konuşmayı ve eskisi gibi olmayı çok istiyorum ve seni seviyorum diyip konuyu kapatın. Hem sinirleri yatışır hemde üzerine gitmemiş olursunuz.

Sorun maile gizlice bakmak ya da borç meselesi değil. Sorun eşinize söylediğiniz o ağır laf. Biran önce gönlünü almalısınız. Bizim de benden kaynaklı bebeğimiz olmuyor ama Allah eşimden razı olsun beni bu konuda asla üzmedi. . Ben suçluluk duyduğumda kızıyor bana. Biz çocuk yapmak için evlenmedik diyor.

Idare edenler hep kadinlar oluyor ne hikmetse
bizinde cocugumuz tedaviyle oldu asil sorun esimdeydi evlenmden oncede biliyirmus bana demedi hatta bana senin cocugun olmaz dedi akli sira suçu bana yikiyo ne oldu yine sustum agladim ama gecti gitti zor gunlerdi.soykeniyor boyle sozler.erkekler cok hassas cocuk tedavi vs yanasmazlar eziklik gibi gorurler.esim bana soylerdi ben soykeyince cok uzulurdu.
Allah yardimcin olsun.sabirla bekle o da sakinlesir istemsiz soyledigini dile getirirsin.

E="smay, post: 42400468, member: 551875"]Sorun maile gizlice bakmak ya da borç meselesi değil. Sorun eşinize söylediğiniz o ağır laf. Biran önce gönlünü almalısınız. Bizim de benden kaynaklı bebeğimiz olmuyor ama Allah eşimden razı olsun beni bu konuda asla üzmedi. . Ben suçluluk duyduğumda kızıyor bana. Biz çocuk yapmak için evlenmedik diyor.[/QUOTE]
Boyle anlayisli eşlere hep gipta etmisimdir masallah ne guzel.Allah bozmasin.

bi tokatla kurtulabildigine şükret sen.. Soyledigin sozun altinda o kadar cok sey yatiyor ki, sevgisizlik, saygisizlik, asagilama, hor gorme, dalga gecme... Bu liste uzar gider.. bu kadar acimasiz olmak icin ozel bi caba falan mi sarfediyosunuz anlamadim ki? Yazik, günah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…