İnşallah Allah razı olsun hepinizden. Burada en büyük desteği sizin gibi iyi niyetli kimselerden gördüm. Gelişmeler oldukça yazarım. Şu anda Pazartesi itiraz için hazırlanıyormuş. Uzaklaştırma kararına itiraz için yani :/Ara ara girip bakiyorum gelismelerden bizi de haberdar edin
İnsallah en az hasarla atlatirsiniz
Aynen dediğiniz gibi ama evlendik evleneli her başı sıkıştığında sen şu kadar erkekle oldun gibi iğrwnç cümleler etti. Aslında kendi yaptığı suç. Resmen psikolojik şisdet uyguladı bu durum yüzünden.Hicbir şey yapamaz. Onu tanımadan önceki hayatınız rahatsız ediyorsa bunu evlenmeden önce düşünecekti. Evlenmeden önceki yaşadıklarınızla sizi suçlayamaz. Şu an yaralı bir hayvan gibi bilinçsizce saldırılar yapacak sadece. Siz güçlü duruşunuzdan ödün vermeyin. Her saçma hareketi size boşanma kararınızın ne kadat doğru bir karar olduğunu hatırlatsın sadece.
Bence de ama işte insanın midesi bulanıyor. Bu nasıl insan nasıl bu kadar uç noktalara gider diyorum sonra yaptıklarını düşününce evet gider diyorum böyle bir durumdayım.Sonuçta evlilikden önce bu sevgililer.aldatmadiniz ya.
Arasın dursun boşverin hiç bisey çıkmaz o işten.hem kimse de eski sevgilisinin kocasına şahit olmaz.
Sizi korkutup vazgecirmeye çalışıyor.hiiiçç takmayın.
Çok sağolun inşallah hepimizin açık olsun. Doğrusu daha sabredebilirdim ama umudum kalmadı. İnançlarımı yıktı. Emeklerim daha fazla heba olmasın böyle bir adam için dedim.Size hem cok uzuluyordum hem de bosanmayacaginizi dusunuyordum. Yolunuz, bahtiniz acik ve aydinlik olsun demeye geldim.
İnşallah çabuk biter. Eşimin izlediği yolu çok güzel gözlemlemişsiniz. Zira kendisi hem tehlikeli hem de yalancı. Ve evet ne yazık ki babalık duygularına benim yüklediğim anlamı yüklemiyor. Çok şükür bahsettiğiniz rahatsızlıklarım yok kendisinden korkmuyorum ama yalancı şahitleri iftiralarıyla da uğraşmamak istiyorum. Bakalım Allah doğrunun yanında olsun...Sizi haysiyetsiz hayat yasiyor ile suclamayi planliyorsa evet yapar,yaparlar. Bu su demek, evlilikte sizin de kusurunuz oldugunu ispatlayip,aklinca, mevcut durumda vereceklerini vermemeyi,velayet ile caninizi yakmayi, yapabilirse de-hayal olsa da-sizden tazminat koparmayi planliyor. Esinizi tanimam. Tanimam da gerekmiyor. Simdiye kadar yaptiklari bu anlamlari cikariyor. Cocugunun annesi kismina cok takilmayin. Cunku o, cocugunu da sizin gordugunuz gozle gormuyor. Yani, onun acisindan yaptiklarinda ahlaki bir sorun yok. Size yillar onceki bir davayi hatirlatayim,vesikali bir hayat kadini cocugunun velayetini aldi. Hakimin tek serhi isini yaptigi yer ile cocugun yasadigi yer ayri olacakti. Yani,o dunya ile muhattap olmayacakti cocuk. Cunku,cocuk kucuk anneye muhtac. Kadin da bu isi devletin kayitlarinda kalarak yapiyor. Demem o ki, cok ileri geri zekali esiniz sizi iffetsizlikle suclarken biraz gercek dunya davalarina baksa. Cocugunuzu hirpaladiginiza dair delili var mi? Akil noksanligi, tehlikeli ruhsal rahatsizliginiz var mi?Yoksa, gecmis olsun hic birsey yapamaz. Ama ugrastirir. Dik durun. Firtana yeni basladi. Ama cabuk bitecek inanin.
Ugrastiracak ama iddialarini ispatliyamazsa iftira davasi acip manevi tazminat alabilirsiniz. Ugrasmak istemediginizin farkinda. Onu sasirtin. Eninde sonunda bosanacaksiniz. Acele edip haklarinizdan feragat etme durumuna dusmenizi istemiyorum. Derin bir nefes alip cocugunuza sarilin. Yasal anlamda yapilmasi gereken herseyi yapin ki yapiyorsunuz aslinda. Lutfen yalniz kalmayin bu kisiyle. Gelismeleri avukatinizdan ogrensin. Sizden degil.İnşallah çabuk biter. Eşimin izlediği yolu çok güzel gözlemlemişsiniz. Zira kendisi hem tehlikeli hem de yalancı. Ve evet ne yazık ki babalık duygularına benim yüklediğim anlamı yüklemiyor. Çok şükür bahsettiğiniz rahatsızlıklarım yok kendisinden korkmuyorum ama yalancı şahitleri iftiralarıyla da uğraşmamak istiyorum. Bakalım Allah doğrunun yanında olsun...
Ben iletişim kurmuyorum zaten. Bugün eşyalarını alması gerektiğini yazdı babam. Evde ona ait bir şey kalmasın eşyaları da gidince biraz daha rahatlayacağım. Mahkeme uzun sürer diyorlar ama bir yandan da haklarımdan feragat etmek istemiyorum dediğiniz gibi. Muhtemelen eski erkek arkadaşlarımı bu yüzden birlikte oldu falan demek için şahit göstermek istediğinden arattı. Valla bu durumda neler göreceğiz bakacağız. Yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşı aradı az önce yıkılmasın yuvanız vs dedi ben de olmayacağını anlattım.Ugrastiracak ama iddialarini ispatliyamazsa iftira davasi acip manevi tazminat alabilirsiniz. Ugrasmak istemediginizin farkinda. Onu sasirtin. Eninde sonunda bosanacaksiniz. Acele edip haklarinizdan feragat etme durumuna dusmenizi istemiyorum. Derin bir nefes alip cocugunuza sarilin. Yasal anlamda yapilmasi gereken herseyi yapin ki yapiyorsunuz aslinda. Lutfen yalniz kalmayin bu kisiyle. Gelismeleri avukatinizdan ogrensin. Sizden degil.
Amin çok sağol. Kızına değer verse böyle şeyler söylemezdi de ne desem boş artık. Üzülmeyi de geçtim emeklerime yazıkmış diyorum ama zararın neresinden dönsem kardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen nasılsın? N’aptın?Papatyacım Allah yardımcın olsun canım. Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Üzülme dicem mecbur üzülüyor insan ama son kez yine yüzünü göstermiş hala yok bekarken yaptıkların fln fln. İnsan kızının annesine dili varmaz ya. Kendini göstermiş giderken. Allah yardımcın olsun canım bnm çıktığın yolun hayırlı olsun insallah
O kadar çok şey yaşadım ki şu an dönüp baktığımda çok sabretmişim diyebiliyorum. İnsan kolay kolay almıyor bu kararı gerçekten de. Bundan sonra inşallah güzel olacak dediğiniz gibi...Bu gune kadar neler yasadiniz bilmiyorum ama bosanma karari almak kolay degil. Allah yardimciniz olsun. Bundan sonra cocugunuzla guzel bir hayatiniz olsun insallah
Kuzum Allah bilio ya ben iyiyim çok şükür. Tayinimi de ailemin yanına aldırdım ya hersey eski yaşadığım sehirde kaldı. Babamın kardeşlerimin yanında iyiyim. O kadar çileden sonra Bi akşam yemeğine ailemle oturup yemeği huzurla yemek bile bna iyi geldi. Nelere hasret kalmışım onca zaman. Gereksiz insanlar maalesef her yerde var bu boşanmış kadın olmak durumu. Ama Allah kınayanın basına versin diyip kulagımı tıkımaya calışıyorum. Ben bu kadar iyi ve huzurlu olacağımı düşünmemiştim inanki böle ağlama nöbetleri falan bende hiç olmadı. Ağlıcagımı ağlayıp gözyası mı da bitirmişim galiba. Yıllardır yapamadığım seyi yapıp kredi çekip bide kendime minik Bi araba aldım. Sen de benim gibi olacaksın gör bak kızınla huzurlu sıcacık yuvan olcak. Hep aynı şeyi söylüyorum mutlu huzurlu yuvasını kimse bile isteye dagıtmaz, arı baldan kaçmaz hesabı. Allah çok büyük bak gör çok güzel olcak hepsi gecicek.Amin çok sağol. Kızına değer verse böyle şeyler söylemezdi de ne desem boş artık. Üzülmeyi de geçtim emeklerime yazıkmış diyorum ama zararın neresinden dönsem kardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen nasılsın? N’aptın?
Çok sevindim senin adına inan. Ben de daha boşanmadan huzurlu dingin bir haldeyim. Bende de ağlama krizleri yok çok şükür. Dediğin gibi hepsini yaşayıp tüketince olmuyor galiba. Bir tek evden attığım gün toparlamakta zorlandım o da söylediği laflar yüzündendi. Şimdi her şeyi beklediğim için daha fazla acıyamaz canımı. Boşanmış olmayı kınayana kadar destek olsalar şaşardım :) Boşver, kafanı yastığa koyduğunda bir tek sen biliyorsun neler yaşayıp bu kararı aldığını. İsteyene istediğinin istediğini düşünebilir sen seni bildikten sonra. Dilerim bürün kadınlar hak ettiği değeri görür.Kuzum Allah bilio ya ben iyiyim çok şükür. Tayinimi de ailemin yanına aldırdım ya hersey eski yaşadığım sehirde kaldı. Babamın kardeşlerimin yanında iyiyim. O kadar çileden sonra Bi akşam yemeğine ailemle oturup yemeği huzurla yemek bile bna iyi geldi. Nelere hasret kalmışım onca zaman. Gereksiz insanlar maalesef her yerde var bu boşanmış kadın olmak durumu. Ama Allah kınayanın basına versin diyip kulagımı tıkımaya calışıyorum. Ben bu kadar iyi ve huzurlu olacağımı düşünmemiştim inanki böle ağlama nöbetleri falan bende hiç olmadı. Ağlıcagımı ağlayıp gözyası mı da bitirmişim galiba. Yıllardır yapamadığım seyi yapıp kredi çekip bide kendime minik Bi araba aldım. Sen de benim gibi olacaksın gör bak kızınla huzurlu sıcacık yuvan olcak. Hep aynı şeyi söylüyorum mutlu huzurlu yuvasını kimse bile isteye dagıtmaz, arı baldan kaçmaz hesabı. Allah çok büyük bak gör çok güzel olcak hepsi gecicek.
Ben de zor tutuyorum kendimi ağzımı bozmamak için. Öyle şeyler söylüyor ki arkadaşlarına hakkımda bu nasıl insan demeden kendimi alamıyorum. Dava açıldı bekliyorum. Dilekçeyi okuyunca ne kadar da doğru bir karar vermişim ve ne kadar geç kalmışım diye düşündüm. Eşim olacak şahsiyet yoksunu benim namusuma kadar laf edebiliyor! Benim nerede gezdiğim belli değilmiş, evde doğru düzgün çorba bile pişmezmiş, 15’e yakın adamla yatmışım!, amacım paraymış!, onun ise sadece kızını istiyormuş! Nasıl istemekse sebepsiz yere görmüyor planlamıyor kızını görmeyi falan. Yani karaktersiz bir insan bile karakterli kalır yanında... Şeref yoksunu, ahlaksız adam iftiralar atıyor. Çektiğim krediyi de ödemiyor ben her ay eksiye düşüyorum. Öyle iştePapatyakb canım selam nasılsınız
açabildiniz mi davayı
son mesajlarınızı bugün okudum da eski sevgili olayını vs
ne karaktersiz..... tövbe tövbe mübarek günde bozmayayım ağzımı
Şer....iz yaaBen de zor tutuyorum kendimi ağzımı bozmamak için. Öyle şeyler söylüyor ki arkadaşlarına hakkımda bu nasıl insan demeden kendimi alamıyorum. Dava açıldı bekliyorum. Dilekçeyi okuyunca ne kadar da doğru bir karar vermişim ve ne kadar geç kalmışım diye düşündüm. Eşim olacak şahsiyet yoksunu benim namusuma kadar laf edebiliyor! Benim nerede gezdiğim belli değilmiş, evde doğru düzgün çorba bile pişmezmiş, 15’e yakın adamla yatmışım!, amacım paraymış!, onun ise sadece kızını istiyormuş! Nasıl istemekse sebepsiz yere görmüyor planlamıyor kızını görmeyi falan. Yani karaktersiz bir insan bile karakterli kalır yanında... Şeref yoksunu, ahlaksız adam iftiralar atıyor. Çektiğim krediyi de ödemiyor ben her ay eksiye düşüyorum. Öyle işte
Kızını düşünen bir baba zaten anlaşır ayrılırdı.Beni süründürmek istediği için gözü hiçbir şeyi görmüyor. Ben çocuğumun babasını yine de kimse kötü bilmesin diye düşerken o beni karalamakla meşgul.Şer....iz yaa
İnsan çocuğunu düşünüp susar en azından.
Karaktersiz.
Yarın kızı büyüdüğünde nasıl bakacak onun yüzüne?
Allah onu bildiği gibi yapsın. Bilmem kaç tane adamla bilmem ne yaptı diye mi yazdırmış dilekçeye. Vallahi pes. Ne kadar ahlak yoksunuymuş, insan nikahlı karısına bunu nasıl der. Sen çok doğru karar vermişsin papatya. Rabbim bundan sonraki yolunu çok güzel etsin inşallah. Şok oldum iddialarına.Ben de zor tutuyorum kendimi ağzımı bozmamak için. Öyle şeyler söylüyor ki arkadaşlarına hakkımda bu nasıl insan demeden kendimi alamıyorum. Dava açıldı bekliyorum. Dilekçeyi okuyunca ne kadar da doğru bir karar vermişim ve ne kadar geç kalmışım diye düşündüm. Eşim olacak şahsiyet yoksunu benim namusuma kadar laf edebiliyor! Benim nerede gezdiğim belli değilmiş, evde doğru düzgün çorba bile pişmezmiş, 15’e yakın adamla yatmışım!, amacım paraymış!, onun ise sadece kızını istiyormuş! Nasıl istemekse sebepsiz yere görmüyor planlamıyor kızını görmeyi falan. Yani karaktersiz bir insan bile karakterli kalır yanında... Şeref yoksunu, ahlaksız adam iftiralar atıyor. Çektiğim krediyi de ödemiyor ben her ay eksiye düşüyorum. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?