Eşime üzülüyorum :(

Canımm benim siz ne kadar güzel bir ciftsiniz rabbim sizi hic ayirmasin :nazar: canim sanirim suan saglik sorunların sebebiyle çalışamıyorsun.. eşine zaten tasaruf yaparak falan yardımcı oluyormuşsun zaten elinden geleni yaptığın anlaşılıyor :21: benim tavsiyem çevren varsa avon farmasi gibi katalog işi yapman bi yakınım ayda 300 400 de olsa eve bu şekilde destek oluyor, elinden geliyorsa örgü falan örüp instagram da satabilirsin.. sonra bu Ara nisan söz ıvır zıvır lar hediyelikler çok revaçta onlardan yapabilirsin evde, yada hamaratım diyorsan yine soz nişan gibi şeyler için şeker hamurlu butik kurabiye yapabilirsin :hamarat:

Esin ne tatliymis Allah bozmasin sen de oyle. Sana belli etmeden dizini ovmasi karakterini belli ediyor. Benim koca ayi butun gun masa basi oldugu halde eve gelince "butun gun kopek gibi calistim" modunda eve geliyor :)
Saka bir yana uzulmeyin. Biz de o sekil evlendik. Annem ben esim ucumuz cabaladik. Gerekirse 1 sene evine igne alma. 1sene sonra cikacaginiz tatili hayal ederek.motive olun

Borclariniz tez zmnda bitsin
Siz de insallah bi daha ayni ayni hastaligi yasamayin insallah
Allah saglik sihhat versin de hersey hallolur merak etme seklinde telkin edin.
kari koca birbirinize destek olmaniz cok guzel masallah.yuvaniz hep boyle huzurla saglikla dolsun.
Ama ne olur ne olmaz asla bikeziklerinizi vermeyin onlar sizin bi nevi guvenceniz kenarda kalsin.erkek milletine pek guven olmaz.
sizi de eger zorlamicaksa saglik yonunden evde el isi yapip satabilirsiniz net uzerinden cok ragbet goruyo en azindan harcliginiz cikar kucuk de olsa bi katkiniz olur.
diger turlu zaten elinizden geleni yapiyosunuz esiniz de sorumluluk sahibi calsiiyor Allah huzurunuz arttirsin insallah
esra92li esra92li

Merhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
Siz en büyük mutluluğu yakalamışsınız saglik ve huzur.. bız de benzer zorluklardan gectik ekmek alacak paramiz yoktu. Simdi cok şükür bin şükür. Ben de o zamanlarda cok daralmıştım nefes alamıyordum boguluyordum sanki. O zaman 600 700 lira maasla calisiyordum ay sonunu denk getirmek icin yururdum cogu zaman. Simdi o günler bize ders oldu sımsıkı sarildik gececek dedik gecti gitti gelmesin bir daha..

Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
Çok geçmiş olsun öncelikle .
Siz böyle anlayışlı olduğunuz sürece her şey sırasıyla biter.
1 yıl nedir ki ?
Bu güler yüzünüz olsun yeter ...

Siz en büyük mutluluğu yakalamışsınız saglik ve huzur.. bız de benzer zorluklardan gectik ekmek alacak paramiz yoktu. Simdi cok şükür bin şükür. Ben de o zamanlarda cok daralmıştım nefes alamıyordum boguluyordum sanki. O zaman 600 700 lira maasla calisiyordum ay sonunu denk getirmek icin yururdum cogu zaman. Simdi o günler bize ders oldu sımsıkı sarildik gececek dedik gecti gitti gelmesin bir daha..
Bu hayatta en önemli şey sağlık. Ailemleyken tabi maddi sorun yok her şey yolunda ama tedavi oluyordum ve sonunu göremiyorsun. Hastanede yatakhanede her gün iki üç hasta ölüyor sanki sıranı bekliyor gibisin. O zaman ne para ne pul dünya umrunda olmuyor. Normalde üzüleceğim ufak bir sorun bile sana dokunmuyor. Hayatın kısa olduğunu anlıyorsun. Para hiç önemli değil. Düğünün ertesi günü kayinvalidem geldi o altınları parasını ceyrekleri aldı ben gıkımı bile çıkarmadım. Eşim annesi gittikten sonra kötü oldu. Ben hiçbir şey demedim. Kv kendini gecinemiyormus gibi gösteriyor ama kızına şimdiden bilezik alıyor para biriktiriyor ona. Ben bunları eşimin yüzüne vurmuyorum çünkü ne zaman konu açılsa huzursuzluk çıkıyor. Eşim annesine bisey diyemiyor. Yaptıklarının farkında ama sesi çıkmaz hayatta.

Farmasiye üye oldum. Allah utandırmasın :) bi yerden başlayacağım artık. Damlaya damlaya gol olur

Kısmı Zamanlı çalışmayı düşünmez misiniz ?

Çok geçmiş olsun.

Üzmeyin kendinizi.

1 sene Dediğiniz daha ne ki.

Geçer.

biz de oyleydik. sikma canini gecer odenir. sen destek ol. evde ufak suprizler yap. tatile gidemiyorsaniz beraber yuruyus yapin film izleyin. biz 3 sene borc odedik. -3000lere girdik. tam oh rahatladik dedik tup bebek cikti vs vs vs... hayat bu yeter ki sev sevil hepsi gecer. benim esimin aolesi de biaey yapmadi. umrumda mi esim iyi olsun yeter.

Bugünler de geçer, emin ol.
Ben de sana yakın bir durumdayım, büyük kısmını hallettik borçların ama yine bir miktar var, bazen eşim çok üzülüyor biliyorum bana belli etmese de yetemediğini düşünüyor. Bekarken bi giydiğimi bi daha giymezdim düşün, şimdi bazen su bitiyor su alacak paramız olmuyor mesela ama biliyorum ki bu günler geçecek, mutluyuz daha önemli bişey yok. Sen de böyle düşün hep ve eşine hep güleryüzlü ol, geçmiş olsun buarada

Allah huzurunuzu bozmasın.Borç ödenir,para gelir gider.Siz böyle birbirinize sevgili saygılı olduktan sonra her zorluğu atlatırsınız.

Part time başvurdum ama yakında ameliyat olacağım ameliyatı bekliyorum. Eşim çok korkuyor. Çünkü çok çabuk yoruluyorum. Kemoterapi ilaçları çoktan bitti ama hala beyin ilacı alıyorum. Çok enerjim kalmıyor. Ama yinede calisicam çok istiyorum esimlede bu çalışma mevzusu yüzden hep tartışma çıkıyor.
Senin sağlığın onemli ihmal etme lutfen. Borçlar odenir ki bir sene uzun süre değil. Sen sabır goster esine destek ol yeterli :)

ne kadar tatlısınız. allah mutluluğunuzu böyle destek içinde bir ömür devam ettirsin. tüm sıkıntılar biter azalır.. sosyal faaliyetler yapabilirsiniz mesela biraz daha uygun olarak.. ücretsiz atölyeler var, tiyatrolar çok uygun. bilinen bir sergi merkezinde aralığa kadar güzel bir sergi var mesela, bunlar gibi şeyler.. belki evde bir etkinlik olabilir birlikte.. herşey sizde bitiyor :)

ama sevginizi ve desteğinizi, düşünceliliğinizi çok takdir ettim. umarım hep mutlu olursunuz :KK28:

merhaba üzülme canım borç ödenir ALLAH sağlık versin bizde sizden farklı durumda degiliz ben çalıştım ve kendi eşyalarımı almıştım koltuk takımı ve ufak tefek şeyleri annemler aldı, bizde kayınvalidemizden bişey görmedik ben eşime destek olmak için çalışıyorum çok şükür yettriyoruz ama onlar durumlarında oldugu halde tüm borçları üzerimize yıktılar hala da ellerimiz üzerlernde sanki tüm herşeyi onlar yapmış gibi gönül borcumuzvarmış gibi onlara yardım ediyoruz paraları var ama yopk diye aglıyorlar sürekli, bizimde 1.5 senemiz kaldı borcumuzun bitmesine çalışamıyormuşsun eşine destek ol canım en azından adam senin tarfından ezikleşmesin ne aileler var igneden iplige yapıyorlar bize dek gelmedi öyelsi ne diyelim vardır bunda da bir hayır
merhaba üzülme canım borç ödenir ALLAH sağlık versin bizde sizden farklı durumda degiliz ben çalıştım ve kendi eşyalarımı almıştım koltuk takımı ve ufak tefek şeyleri annemler aldı, bizde kayınvalidemizden bişey görmedik ben eşime destek olmak için çalışıyorum çok şükür yettriyoruz ama onlar durumlarında oldugu halde tüm borçları üzerimize yıktılar hala da ellerimiz üzerlernde sanki tüm herşeyi onlar yapmış gibi gönül borcumuzvarmış gibi onlara yardım ediyoruz paraları var ama yopk diye aglıyorlar sürekli, bizimde 1.5 senemiz kaldı borcumuzun bitmesine çalışamıyormuşsun eşine destek ol canım en azından adam senin tarfından ezikleşmesin ne aileler var igneden iplige yapıyorlar bize denk gelmedi öyelsi ne diyelim vardır bunda da bir hayır.

Cogu yorunlardaki bende
Ne tatlisiniz. Gecer gecer diyorum.
Gecer cunku mutlusunuz tatlisiniz gecmeyen dertler vermesin Rabbim borclar odenir biraz sabir tutumluluk ile halledersiniz.

Back
X