Eşimi affedemiyorum

Kızmakta haklı ona bir şey dediğim yok da yatağı ayırmak bu kadar süre affedememek bunlar abartı bence.

Sevmediğinden değil sevdiğinden yapmış demekki...

Biraz burnunu sürtmeli sonra da affetmeli bence. Bu soğuyacak kadar abartılacak bir durum değil.

Eski sevgili iftira atsaydı eşinin inanacağını sanmıyorum. Ayrılma psikolojisi ile saçmalamış işte

son derece gereksiz bir davranış olmuş eşininki..ben böyle bi durumda eşimden soğurdum heralde..eğer soğuduysan tekrar ısınabilir miyim diye kendini bi inzivaya çek..çok yüz verme..eğer sadece kızdınsa yani hala seviyosan eşini o zaman da bu durumu unutmaya çalış..ama sakın eski görüştüğün kişiyi arama..bu seni de eşini de küçük düşürür..haberin yokmuş gibi davran..

Bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.

konununun başından beri maklakukla ne zaman yorum yazacak diye bekliyodum.

Eski erkek arkadaşına neyi sorduğu aslında belli .
Eski eşinizden sonra cinsel olarak başkasıyla beraberlik yaşayıp yaşamadığınızı
teyit etmek istemiştir büyük ihtimalle.
Benim anlamadığım bunu kendine nasıl yakıştırdığı ve kendini düşürdüğü durum.
Size olan güvensizliği de ayrı bir konu.
Sonuna kadar haklısınız.
Kabul edilebilir bir şey değil benim açımdan.
Büyütme diyen arkadaşlara saygı duyarım ama buda hayata bakışın farklılığı diyelim.

Son düzenleme:
onla yattın mı yatmadın mı merak etmiştir sonuçta evlenmeyi düşünüyor ya paşa efendi

boşayamayacağına göre affetmeyi denesen ruh sağlığın için iyi olur

Son düzenleme:
acaba07 icindeki duygu durumunu cok iyi anliyorum. İkinci kez binbir hayal ile evlenipdaha basindayken esinin yapmis oldugu saygisizlik cok kirici gurur onur incitici.
Ama olan olmus zamani geri ceviremezsin. Ayri yemek ayri yatmak inan evliligi koparir. Yillar sonra bile belki İcinde kalicak bu kirginlik ama uzatma bence. Bazi erkekler vardir hayata sadece dar scidan bakarlar. Esinde oyleymis demekki. Bu tarz insanlar bir adim atarken ileriyide goremezler. Sacma sapan davranir yaptiginida aciklaymaz. Affetmek buyuklukdur, sen onun cahilligine bagisla. Bunuda al karsina konus muhakkak onla. Sen onu bunu yaparak seni utandirdigindan daha fazla olgunlugun ile utandir.
Emin ol simdi olmasa bile ilerde bu yaptigindan kendisi utanacak.

Ya sen çok merak ettin eşinle konuş. Neden yazmış. Sebebi açıklasın. Yoksa boşanırım de.

Tepkinizde çok haklısınız.

Muhtemelen eski arkadaşınız cevap verdiyse bile, olumlu şeyler söyledi ki, sizinle evlendi...

Ama daha çoook fırın ekmek yemesi lazım.. Nişanlısının eski sevgilisine, "kardeş" diyerek konuşmaya başlıyorsa, büyümesi lazım...

Size de biraz sabır gerekiyor.

Konuşun ve konuştuktan sonra bu konuyu kapatın. (Bence)

eşinde baya bir gurusuzluk yapmış yani onu karşına al ve hissettiklerini ona anlat ne bekliyodun diye bir sor hatasını yüzüne vur bu ilgisizliğin soğukluğun onda ne gibi değişiklikler yaptı??

dayanamadım............
aradım sordum....
meraba kardeş hatırladınmı beni pegasos clubtan...kardeş bu sene yoktun bizim orda kader kısmet nerden bilecen senin geçen seneden kız arkadaşın vardı burda tesadüf tanıştık ama ben seninle daha önce birlikte olduğunu çok sonradan öğrendim seni sordum ama bana birlikteydik anlaşamadık ayrıldık aramızda hiç bir şey yok dedi herneyse konuştuk anlaştık evlenecektik sözde ama ne olduysa birden bire vazgeçti beni bütün akrabalarıma rezil etti bana kendinden çok vazla bahs etmedi anlayamadım kardeş herkes şok içerisinde ne olduğunu anlayamadık kusura bakma kardeş belki yazdıklarım abest kaçıyordur ayıptır ama valla bi anlam getiremedim onu tanıdığını duydum bana senden başka hiç kimse yardım edemez bu kız neyin nesi amacı ney insanlarla dalgamı geçiyor amacı ney bana yardımcı olur aydınlatırsan çok sevinirim..gece gece bunları yazarak canını sıktıysam çok özür dilerim kardeş hayırlı geceler...
bunu yazmış.... yerin dibindeyim suan...... bana dediki bumu senin eşin... yerin dibindeyim kızlar...

Son düzenleme:
öür dilerım anlayamadıgım sey bunu eşin mı yazmıs adam mı yazmıs

böyle aptal saptal şeylerin peşine düşücekse seninle ne diye evlenmiş
insan biraz karşısındakini düşünür ya seni ne duruma düşürmüş

bunu yaz ve bi hafta sonra evlen.... şaka gibi.... bu msjdan bi hafta sonra evlendik ve ben yeniş ögreniyorum.. berbat bi hal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…