Esimi aldatmayi göze almistim.

Mailden ulaşıyor bile olsa maili artık kullanmayıp başka mail açabilirsiniz.
İletişime geçmek için olduğu gibi GEÇMEMEK içinde bin çeşit yol var.

Merhaba :) Ben vajinusmusla ilgili yazmak istiyorum.ben de ayni sorunu yasadim yaklasik 5 yil. Her aksam ya eşime ya bana birsey olur, birlesme olmazdi. Tabi zamanla insan cok yipraniyor, soguyor... En son care guvendigim dr.a anlatip zorla da olsa muayene oldum. Kızlık zarimin geride be kslin oldugunu soyledi, kucuk bir operasyon gecirdim. Psikolojik olarak da beden olarak da raharladim sayilir. Cok mi rahatim, halen sorunlar oluyor ama en buyuk sotunu astik cok sukur.
Bu sorunu asarsaniz iliskiniz daha iyi olur bence. Kendini esine, yuvana daha cok ait hissedersin... Ben sahsen bu sorunu asinca bosanmayi disunmez oldum.

iki yıldır kendi keyfinden feragat etmemek için tedavi olmayıp kocana olması gereken ilgiyi göstermiyorsunuz
ama eski sevgiliyle kocayı aldatıyorsunuz
yazık kocanıza
böyle sabırlı kocaları nerden buluyorsunuz anlamak zor

adam karımı seviyorum diyorsa benden beklentin olmasın senin için karımı boşayamam
ama senlede eğleniriz demeye getiriyor eviliğinizde sorun olduğunu anlattınızmı peki ona kocanızla birlikte olamadığınızı filan eğer anlattıysanız büyük ihtimal ondan mesajlaşmayı kesmiştir
vajinismus içinde tedavi olabilirsiniz neden denemeyi kestiniz ev arkadaşı gibi iki yıl yaşanırmı kocada beklerde hani
bir yere kadar sabır taşımı bu adam sürekli sorgulaması lazım neden tedavi olmuyorsun neden denemiyoruz diye öylece kendi halinizemi bıraktı yani

Ordan konusmasi kolay hanimlar.

Tedavi olmak istiyorum tabiki ama esimden tedavi icinde destek gormedim.
Git kendin hallet isini beni bulastirma dedi.

Boyle dedigi icinde bende kendimi saliverdim.

Kafam gercekten allak bullak.

Esimden bosanmak istemiyorum ondan iyisini bulamam, ama ona kadinlikta yapamiyorum.
Elimden bisey gelmiyor.

böyle düşünürseniz sonuç öyle olacak zaten. bence bir an evvel kendinize gelin. açın bir doktor araştırın bulun bugün randevunuzu alın gidin. zaten doktor sizi muayene edecek şu aşamada. eşiniz destek olsa iyi olur ama iki yıl olmuş adam da bu mevzudan sıkılmış olabilir. tekrar söylüyorum doktora gidin. bu rehaveti üzerinizden atın bir an evvel. yanlış yollara sapmaktan daha zor değil buna inanın önce.

Kafam gercekten allak bullak.

Esimden bosanmak istemiyorum ondan iyisini bulamam, ama ona kadinlikta yapamiyorum.
Elimden bisey gelmiyor.

Boşan. Çünkü kocana yazık..
Hem bile isteye birlikte olmuyorsun hemde aldatıyorsun..
Eski sevgilin olacak yaratıkta ş......
İkinizde birbirinizi bulmuşsunuz işte..

tembellikten tedavi olmuyorsanız yaşayabileceğiniz şeyleri de göze aldınız demek ki bu durumda bize bir şey söylemek düşmez.

adam sizin vajinusmus olduğunuzu öğrenince kendini geri çekmiş yani korkmamış çünkü senle yarım kalan şeyleri hala tamamlayamayacaktı.bu durumunuz geçince tekrar arar merak etmeyin o zaman tamamlar. genelleme yapmıyorum ama erkeklerde var işte bu durum. eşini ne kadar sevsede sırf o cinsellik için başkasına yaklaşabiliyor. bu kadar gurursuz bu kadar midesiz olabiliyor işte bazıları.

Keske sizdeki gibi bir vicdana sahip olsaydim inanin bazilarinin rahatligi beni sasirtiyor bende vajinismustum 3 yil sevgiliydik 1 yil nisanli 3 aydirda evliyiz hayatima giren ilk erkek evlendik 15 gun gecti birlikte olduk seviyorum die goze aldim oda daha fazla beklemezdi zaten sozin esiniz cok anlayisli imis buna ragmen onu binevi aldatmissiniz ben aldatmanin sadece bedenen oldugunu düsünmuyorum ben akrabalarimdan bile erkeklerle konusmuyorum rüyamda bi erkek görsem inanin icim icimi yiyor nerden gördüm diye benim ki de hastaliktir belki ama esime bi yanlis yapacagima ölürüm daha iyi o aldatti mi sevgiliyken evet bence bu karaktersizlik.

Eşinize üzüldüm acıdım hatta adama bence siz vajinismus olarak kalin oda iyi biri ile evlensin onu sevecek aldatmayacak biri ole

Size bizim orda bir şey derler de ben ağzımı bozmak istemiyorum ! Bari eşinizi bırakın da oda onu sevecek ALDATMAYACAK biriyle mutlu mesut yaşasın..

Dun yine mesaj atmis, karsilik vermedim tabiki. Yazdigi sey aynen soyle

'Esimi aldatamam onun bir sucu yok ama ikimizde ozgur oldugumuz taktirde, sen benimsin' yazmis.

Bu ne yaman celiski, hem seviyorum hem benimsin laflari.

Dun yine mesaj atmis, karsilik vermedim tabiki. Yazdigi sey aynen soyle

'Esimi aldatamam onun bir sucu yok ama ikimizde ozgur oldugumuz taktirde, sen benimsin' yazmis.

Bu ne yaman celiski, hem seviyorum hem benimsin laflari.

Seni ben iyileştiririm diyor yada iyileş bi sonrası kolay diyor senin gibi kadını bulmuş cepte tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…