- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Fake fake diyip duruyorsunuz. Keske fake bir konu olsaydida bende sizin gibi sadece okuyup gulup gecseydim.
Evet pismanligim var kocamin yuzune karsi. Ama ne zaman eski sevgiliyi mutsuz ederim o zaman rahat olurum.
Zaten mesajlarinda esiyle olan mutsuzlugunu dile getirmisti kac kere, ondan etkilenmedigini, kadin gibi kadin olmadigini, ben farkliymisim felan filan.
Sen kendinle çelişiyorsun bir kere. Masumca sohbet etmekten bahsederken şimdi daha önce onun sana yaptıklarından dolayı görüşürsen içinin yağlarının eriyeceğinden bahsettin. Yani bir çeşit intikam almak. Aklını sende bırakarak.. Sen ne yaptığını bilmiyorsun.Bende ona esimi sevdigimi soyledim zaten, ve sorunlarimizi (guya) astigimida soylemistim ( vajinismus)
Onla sadece sohbet etme amacim bosluga dusmus olmamdi. Yani eski bir dosta ihtiyacim vardi karsimda yanlis kisiyi buldum.
eşiyle olan sorunlarından önce bu yağ meselesine takılmış olması ayrı enteresan zaten.konu sahibinin içinin yağlarının erimesi daha önemli her şeyden. o kadar uyarıyoruz tutturmuş görüşmek için. kendi düşen ağlamaz demişler.
eşiyle olan sorunlarından önce bu yağ meselesine takılmış olması ayrı enteresan zaten.
Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
Ama karısını da seviyor..??Fake fake diyip duruyorsunuz. Keske fake bir konu olsaydida bende sizin gibi sadece okuyup gulup gecseydim.
Evet pismanligim var kocamin yuzune karsi. Ama ne zaman eski sevgiliyi mutsuz ederim o zaman rahat olurum.
Zaten mesajlarinda esiyle olan mutsuzlugunu dile getirmisti kac kere, ondan etkilenmedigini, kadin gibi kadin olmadigini, ben farkliymisim felan filan.
kendini düşünmeyen başkasını hiç düşünmez ki..kadın kadının kurdu diye boşa dememişler. kendi kocasını geçtim karısı bilse ne hisseder umrunda değil ya. o kadın da yarın buraya başlık açacak belki. kocam beni evli kadınla aldatıyor diye. insan hiç mi düşünmez.
kendini düşünmeyen başkasını hiç düşünmez ki..
Banane ne onun karisindan allah askina ya ?
Benim sucum gunahim neydi 5 6 sene once? Zerre kadar umrumda degil karisi.
En kotusude bundan 4 ay once konserde karsilasmistik. O esiyle gitmisti bende arkadaslarimla beraberdim. Esi bana oyle bir bakis atmistiki o bakisi hayatim boyunca unutamam. Belki esinin surekli bana baktigini anladigi icinmidir bilemedim.
esimle vajinismus sorununu asmak istiyorum.
Fakat asiri sekilde libido dusuklugu ve isteksizlik var.
Dogum kontrol hapindan kaynaklaniyor olabilirmi?
Regl duzenliligi icin ve cildimi temiz tuttugu icin kullaniyorum yillardir.
Evet piskolojim cok iyi degil ve cok mantikli dusunemiyorum bu aralar bunu biliyorum.
Fakat kendimden emin oldugum surece yani onla tensel temas yasamadigim surece ama sadece aklinda kaldigim surece benim icim gercekten rahatliyacaktir.
Biliyorum yolum yol degil ama napim icimin yaglari erir belki.
Cunku gecmiste beni cok fena yuz ustu birakmisti, is ciddiye binecegi vakit.
Yillarca etkisinden cikamamistim. Simdide o yansin o uzulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?