Esimi aldatmayi göze almistim.

Allah tan pişmansınız yani bi de olmasanız ne olurdu bilemiyorum. böyle bir şey yok hayat o kadar plan programa dahil değil. onu mutsuz edicem derken siz şapa oturuverirsiniz ki bu kararı almakla hakettiğinizi gösteriyosunuz. aşamadığınız bir konu varsa psikolga gidin. sizin de hoşunuza gitmiş başka kadından üstün görülmek. çok yazık. o kadının da sizin eşinizin de yüzü güler inşallah. kötülük yapıyorsunuz herkese. kötülük eden kötülük bulur.

Bende ona esimi sevdigimi soyledim zaten, ve sorunlarimizi (guya) astigimida soylemistim ( vajinismus)

Onla sadece sohbet etme amacim bosluga dusmus olmamdi. Yani eski bir dosta ihtiyacim vardi karsimda yanlis kisiyi buldum.
Sen kendinle çelişiyorsun bir kere. Masumca sohbet etmekten bahsederken şimdi daha önce onun sana yaptıklarından dolayı görüşürsen içinin yağlarının eriyeceğinden bahsettin. Yani bir çeşit intikam almak. Aklını sende bırakarak.. Sen ne yaptığını bilmiyorsun.

Bu nasıl bir şeydir? Eski sevgililer mesajlaşıyor. Kadın diyor ki "kocamı seviyorum ama onunla yatamıyorum". Erkek diyor "ben karımı seviyorum ama kadın gibi kadın" değil. Sonra tensel temas olmadan buluşacaklarmış? Eşlerini çekiştirirler artık. Eee yüzyüze daha heyecanlı olur. Mesela eşleri hangi pozisyonu bilmiyor ya da beceremiyor artık o konulara girilir. Ne de olsa eski sevgililer. Yeni eşleriyle yaşadıkları yatak odası sırlarını başkalarına anlatmanın ne mahsuru olur değil mi? Yani kendi eşleri de gidip eski sevgililerine en mahrem konuları anlatsa demek anlayış gösterecekler. Vay ki vay. Ama tensel temas yok yani, yanlış anlaşılmasın.......!!!!!

eşiyle olan sorunlarından önce bu yağ meselesine takılmış olması ayrı enteresan zaten.

kadın kadının kurdu diye boşa dememişler. kendi kocasını geçtim karısı bilse ne hisseder umrunda değil ya. o kadın da yarın buraya başlık açacak belki. kocam beni evli kadınla aldatıyor diye. insan hiç mi düşünmez.

Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.

Adam vajinusmus olduğunu öğrenince hata yapıyoruz diye bırakmış, yoksa amacı farklıymış anlamadın mı?

Eşin anlayışlı ve seni seviyorsa neden böyle maceralara girersin anlamadım? Neyse ki adam bu işten zararlı çıkacağız diye bırakmış yoksa sen hala mesajlaşmaya devam edecekmişsin, hatta vajinusmus olmasan belki de görüşecektin.

Ama karısını da seviyor..??
İnsan mutsuz olduğu bir kadına karşı nasıl sevgi besler.

onun aklı sende kaldımı sanmam heyecan arıyor kendine yoksa niye adam bırakıp kaçsın seni baskasıyla evlensin
senin aklın ondamı %100
eski sevgilisine insan vajinusmus oldugunu niye söyler; ben sadece kagıt üstünde evliyim haberin olsunn diye adama yeşil ısık yakmak için
karısını bıraksa bende eşimi bıraksam evlensek diye ne hayaller kuruyorsun degilmii

evet evet nenemde bıyık taksa dedem olurdu

kendini düşünmeyen başkasını hiç düşünmez ki..

kendini düşünmeyen başkasını hiç düşünmez ki..

orası öyle. burada da insanların içinde kalmasın git yap yapacağını diyeceğini zannetti herhalde. konuyu açmasının sebebini anlayamadım. burada o kadar uyarıyoruz. gidip görüşücem illaki diyor. olacak iş mi yani.

Banane ne onun karisindan allah askina ya ?

Benim sucum gunahim neydi 5 6 sene once? Zerre kadar umrumda degil karisi.

bu nasıl bir şeydir ya. onun suçu neydi. nasıl bir kötülük anlayışı. o kadın mı yaptı sana kötülüğü. bahane arayıp durmuşsun kendine. sana dil döküyoruz bu kadar yapma etme diye. biraz vicdanının sesini dinle elin yuvasına düşman olmazsın belki bu kadar.

En kotusude bundan 4 ay once konserde karsilasmistik. O esiyle gitmisti bende arkadaslarimla beraberdim. Esi bana oyle bir bakis atmistiki o bakisi hayatim boyunca unutamam. Belki esinin surekli bana baktigini anladigi icinmidir bilemedim.

En kotusude bundan 4 ay once konserde karsilasmistik. O esiyle gitmisti bende arkadaslarimla beraberdim. Esi bana oyle bir bakis atmistiki o bakisi hayatim boyunca unutamam. Belki esinin surekli bana baktigini anladigi icinmidir bilemedim.

vallahi içinde bir nebze vicdan kırıntısı varsa başkasının yuvasından uzak durursun. kapısının önünden bile geçmezsin. o adamla iletişimi kes. bir psikologa git. kafandan atmana yardımcı olur. kendin için bir faydalı bir şey yapmış olursun. vajinismus için de tedaviye başla bir an evvel. saplantılarından kurtulmaya bak. belki hala evliliğini kurtarma şansın var. sen hayatını çöpe atmak için uğraşıyorsun. burada söylenenlere kulak ver biraz. burnunun dikine gitme. şeytana uyma.

esimle vajinismus sorununu asmak istiyorum.

Fakat asiri sekilde libido dusuklugu ve isteksizlik var.

Dogum kontrol hapindan kaynaklaniyor olabilirmi?

Regl duzenliligi icin ve cildimi temiz tuttugu icin kullaniyorum yillardir.

bence rahatsızlığınız için doktora gittiğinizde sizi daha iyi yönlendirecektir. belki yan etkisi daha az, size uygun bir şeyler önerir. ama lütfen gidin artık! zihninizi bulandıracak şeyler de düşünmeyin. o adamdan uzak durun..

adam hastalığınızı öğrendiği için kaçmış. neden aklında olduğunu düşünüyorsun?

intikam ne için alınır. unutmuş olsaydın bu işe girmezdin. eşine de söyle yardım etsin oldu olacak. söyleyemeyeceğin bir şey yaptığını düşünüyorsan eşini aldatıyorsun...

boşan kocandan. yazık adama.

Uzak durmak istiyorum ama seytan surekli durtuyor iste, kendimi durduramiyorum.

Nefretle doluyum ona karsi ama bir yandanda huzursuz olsun yuvasinda istiyorum, ki zaten mutsuz oldugunu itiraf etti. Belki ah'larimi cekiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…