Esimi aldatmayi göze almistim.

Insallah ayni durum basiniza gelmez.

hah işte bu da sıvama kısmı.. başka argüman kalmayınca "siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz / inşallah başınıza gelmez / kınamayın yaşarsınız bla bla bla"..

tekrar edeyim; inşallah kocanız öğrenir.. bütün özelini elin evli adamıyla paylaştığınızı da öğrenir..

eşine inanılmaz üzüldüm...sana olan saygısından seni zorlamıyor bile. ki biraz kurcalarsan burda vajinusmus olan hanımların bu problemlerinin altında yatan en büyük sebebin eşlerinin zorlaması, sabırsızlığı, hakaretleri olduğunu görürsün. eşin seni fazlaca serbest bırakmış. yüzüne bakamamakta haklısın.şu saatten sonra gerçekten pişmansan eşinle beraber olmayı denemelisin.

hem vajinusmus olup hem de eşini aldatmayı nasıl düşünür insan ki .hani o iş olmuyordu diyesim var

bence boşansın.
adam düzgün bir bayanla yeniden başlayabilir.

Ne yapacaksınız, tövbe edip eşinizden helallik alacaksınız kendi ruh sağlığınız için ama eşinize olanları anlatırmısınız anlatmaz mısınız bilemem çünkü aile bütünlüğü söz konusu.. Boşluktan kaynaklı yaptığınız şeyler. Depresyona girmişsiniz sanırım ve eski sevgilinizi biraz da dertleşebileceğiniz biri olarak görmüşsünüz.
Tabi bu benim nacizane fikrim, psikolog değilim sonuçta.

Evet depresyondayim ve su andada duzeldigim mantikli dusunebildigim pek soylenemez.
Boslugumdan faydalanmak istedi ve benle bulusmak istedi ama frene basmasini bildim.

Bide utanmadan diyordu. esim annesine gidecek haftasonu, sana gelde yemekler yapiyim, film izleyelim, eski gunleri konusuruz felan demisti.

Tamam da anlattığınıza göre frene basan o olmuş sizinle görüşmeyi keserek. Demekki içinizde bir parça hala onu unutmamış, eşinizi aldatmışsınız cünkü siz o imkanı vermeseydiniz bunları söylemezdi,zamanınız çoksa kendinize başka uğraslar bulun meşgul edin kafanızı,eşinizi de sevmiyorsanız adama da yazık etmeyin bırakın hayatını yaşasın.

Bulusmak icin bahaneler bulunca ben, gorusmekten o vazgecti.

Yargilamayin filan demissiniz bu yüzden eski sevgilinizle gorusmenize bisey edemeyeceğim ama karısını sevmiyor hükmüne nasıl vardiniz anlamadım. Adam zamanında sizden vazgeçmiş. Sevse bi yolunu bulur asla bırakmazdı. Demek ki yeterince Allah korkusu olmayan biri ki belki birlikte ooluruz mantığıyla size yanasmayi denemiş. Böyle sorununuz olduğunu anlayınca da tekrar uzaklaşmış yanı sizden sevgi vs bi beklentisi yok. Beklentisi olan şeyi karsilamayacaginizi anlayınca da asıl sevdiğine geri donmuş işte.

Bu eski sevgililerdeki beni unutmamış karısını sevmiyor vs özgüvenini anlamıyorum ne hakla birinin evliliğine zarar verme hakkını kendilerinde görüyorlar? Seni yeterince sevseydi bırakmazdı değil mi? Demek ki vazgecilebilir biriydin ona gore ve hala oylesin. Gerçekler acıdır herkes hata yapabilir ama eskiyi kapatmayı bilmelidir. Ya zamanında adam gibi sahip çıkın sevdiğiniz on peşinden gidin bırakmayın, ya da uzun zamandan sonra saçma salak beni unutamadığı ego tatmininden vazgecin, adamın yuvasına saygı duyun ve yok olun çünkü öyle bisey yok

Bulusmak icin bahaneler bulunca ben, gorusmekten o vazgecti.
Eşinzi aldatmayı göze almak ne demek o zaman,devam etseydi gidecektiniz demek ki. O değil de madem vicdanınızı rahatlatmaya calışıyorsunuz o zaman bari burda itiraf edin kimse sizi tanımaz etmez ya da kendinize edin yapmışsınız bir hata daha doğrusu hata değil istemsiz hisleriniz var demekki,o zaman evliliğinizde problem var eşinizi sevmiyorsunuz,kafa karışıklığı yaşamışsınız.

Hayir tabiki. Ben bulusmak istemedim bahaneler buldum surekli.

Acik konusmak gerekirse beni gecmiste canimi cok yaktigi icin, yuvasinda huzursuz olsun, akli bende kalsin istedim. Ama ileriye gidemedim iste, vicdan o kadarina el vermedi.

Huzursuz yine siz olurdunuz gibi ama bunu düşünmek bile aldatmaktır fiziksel eyleme gerek yok bana göre

Sen vajinismus durumuna çare arayacağına, eski evli sevgilinin msj larından bahsediyorsun,..bu ciddi bir sorun bence , eşinin yüzüne bakamama sebebşn eskş sevgilinin heri vites yapmış olması olmasın??
Devam etseydi gidecekmşydin, ne kadar sürdürecektin??

Otur önce eşinle süren sorununu çöz, çözme yanlısı görünmüyorsun bu durumun tembelliği olamaz, bu resmen teşviktir yaptığın, bu rahat cvp larında cabası, eşini gerçekten sevseydin eski sevgilinden gelen msja cvp yazıp onunla dertleşmek yerine eşinle sorununu çözmeye çalışırdın,,,ve bu başlıkta sorunun nedir anlamadım..eşin mi eski sevgilinin seni yarı yılda bırakması mı?

Artık evli bir kadınsın, farklı düşüncelerin varsa sevmiyorsan ,teniniz uyuşmuyorsa boşan gitsin, eşine yazık etme ve en kısa zamanda bir Psikoloğa görün!!

eşin bu durumuna rağmen sana anlayıs gösteriyo ki göstermeli de zaten..ama senin yaptığın onun ii niyetini suistimal etmekten başka bişi değil maalesef.ne kadınlar var...hakettiği ilgiyiyi görememelerine rağmen halen sadık eşine.ve ne yazıkki ne kadınlar da var,eşinin arkasından saçmasapan davranışlar sergileyenler..masum bi msşlaşma değil bunlar..ben inanın eşinize çok acıdım...zavallı adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…