- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Insallah ayni durum basiniza gelmez.
Ne alaka?hem vajinusmus olup hem de eşini aldatmayı nasıl düşünür insan ki .hani o iş olmuyordu diyesim var
bence boşansın.İki yıl bir de cinsel birliktelik olmamış adam sabretmiş ben adama üzüldüm dışardan duyulsa suç demeyelim de özürü adam da bulurlar iktidarsız diye
Konu sahibi eski sevgilini engelle hem tel drn hem sosyal medyadan git vajinismus tedavini ol kocana sahip çık
Ne alaka?
Aldatan insan illa birliktemi oluyor ? Benim aklimda kesinlikle boyle bisey yoktu.
çok masumca dertleşiyorlarmış yaaa...yani evli barklı adam sizinle liseli aşıklar gibi parkalrda mı buluşacaktı
çok masumca dertleşiyorlarmış yaaa...
Ne yapacaksınız, tövbe edip eşinizden helallik alacaksınız kendi ruh sağlığınız için ama eşinize olanları anlatırmısınız anlatmaz mısınız bilemem çünkü aile bütünlüğü söz konusu.. Boşluktan kaynaklı yaptığınız şeyler. Depresyona girmişsiniz sanırım ve eski sevgilinizi biraz da dertleşebileceğiniz biri olarak görmüşsünüz.
Tabi bu benim nacizane fikrim, psikolog değilim sonuçta.
bariz aldatma..tamam dertleşsin de konunun başlığı nedir o zaman
Tamam da anlattığınıza göre frene basan o olmuş sizinle görüşmeyi keserek. Demekki içinizde bir parça hala onu unutmamış, eşinizi aldatmışsınız cünkü siz o imkanı vermeseydiniz bunları söylemezdi,zamanınız çoksa kendinize başka uğraslar bulun meşgul edin kafanızı,eşinizi de sevmiyorsanız adama da yazık etmeyin bırakın hayatını yaşasın.Evet depresyondayim ve su andada duzeldigim mantikli dusunebildigim pek soylenemez.
Boslugumdan faydalanmak istedi ve benle bulusmak istedi ama frene basmasini bildim.
Bide utanmadan diyordu. esim annesine gidecek haftasonu, sana gelde yemekler yapiyim, film izleyelim, eski gunleri konusuruz felan demisti.
Tamam da anlattığınıza göre frene basan o olmuş sizinle görüşmeyi keserek. Demekki içinizde bir parça hala onu unutmamış, eşinizi aldatmışsınız cünkü siz o imkanı vermeseydiniz bunları söylemezdi,zamanınız çoksa kendinize başka uğraslar bulun meşgul edin kafanızı,eşinizi de sevmiyorsanız adama da yazık etmeyin bırakın hayatını yaşasın.
Eşinzi aldatmayı göze almak ne demek o zaman,devam etseydi gidecektiniz demek ki. O değil de madem vicdanınızı rahatlatmaya calışıyorsunuz o zaman bari burda itiraf edin kimse sizi tanımaz etmez ya da kendinize edin yapmışsınız bir hata daha doğrusu hata değil istemsiz hisleriniz var demekki,o zaman evliliğinizde problem var eşinizi sevmiyorsunuz,kafa karışıklığı yaşamışsınız.Bulusmak icin bahaneler bulunca ben, gorusmekten o vazgecti.
Bulusmak icin bahaneler bulunca ben, gorusmekten o vazgecti.
Hayir tabiki. Ben bulusmak istemedim bahaneler buldum surekli.Yani ok verse herşey tamamdı ?
Hayir tabiki. Ben bulusmak istemedim bahaneler buldum surekli.
Acik konusmak gerekirse beni gecmiste canimi cok yaktigi icin, yuvasinda huzursuz olsun, akli bende kalsin istedim. Ama ileriye gidemedim iste, vicdan o kadarina el vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?