Esimi aldatmayi göze almistim.

onla yaşanması mümkünken yaşayamadıklarınızdan kaynaklı bir durum belliki,ama belkide onla olsanız daha zor kötü bir evlilik yaşayacaktınız,halimize daima şükredip hayata devam etmek gerek bu işin sonu pek hayırlı olmaz kendinize ve başka insanlara zarar vermeden (önceliklede eşinize ve kendinize) bu işi sonlandırmak en hayırlısı;numaranızı değiştirip size ulaşabileceği yolları kapatırsanız zamanla başka şeylerle meşgul olup bu durumdan kurtulursunuz diye umuyorum ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

evt ayıp etmıssın
ama her hata ınsan ıcın
bır daha gozunle dahı baska adam dusuncesı olmaz ınsallah.
ayrıca hattını degıstırmelısınn
facebook vs kapat

yarim kalan sey cinsellikti galiba ve herif vaji oldugunu duyunca anladi ki tamamlayamayacak yarim kalan seyi, topukladi.. iyi ki de topuklamis.. Allah korusun.. sakın bidaha kalkisma.. Allah goruyor en basta.. sonra empati kur bi kere..

Bosluktaydim demissiniz ama siz esinize yaklasmak istemiyorsunuz...
tedavi olun hemen kocanizinda sizin dustugunuz hataya dusmesin.
ozel hastaligini baskasiyla paylasman guzel olmamis.
ne diyelim gecmis olsun Insallah duzelirsin

Canım o adam aldatirsa sakin şaşırma! Yazık o da kendini tatmin etmek isteyecek evliliğin erkeklere göre en özel ani ve o adam bundan mahrum. . Siz istemiyor olabilirsiniz ama o adam sığınacak bir liman arayacaktir illa ki.. kendini bu kadar rahat bırakma 2 yıl çok büyük bi süreç her erkek sabredemez..

Seninle sadece cinsellik düşündüğü için devamlı eşini sevdiğini söylüyor sana
Ve sen neden devamlı söylüyor diyorsun
Seninle ötesi yok çünkü,daha fazlasını bekleme benden demek istemiş

Valla yargılayacağım kusura bakma çünkü bi'kelimen tiksindirdi beni.
Gelmişsin kaç yaşına, terbiyesizliğe de boşluktaydım yok "zaafım var" diye kılıf uyduruyosunuz.
Hala zaafım var ne demek?
Eşine acıdım, 2 yıl vajinismusu sallayıp eski sevgiliyle flörtleşirken eşin de saf saf boş durmamıştır umarım.
Eski sevgiliye de basit bir imaj çizmişsin. Elin adamına bariz "seks yapamıyoruz kendimi kasıyorum" demişsin. Yarın öbür gün eskisi kocana karın vajinismus dese gör tantanayı.

Ama o yapsa yeri göğü inletirsiniz, kadın yapınca duygusal boşluk he canım he.

sıkı dur beddua is coming..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…