- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Kararimi verdim gorusmek en iyisi, kafasi bulansin ve mutsuz olsun!
GEcmiste hayatimi nasil karartmissa bende onunkini kararticagim. Tabi bisey yasanmiyacak aramizda ama akli bende kalmasini sagliyacagim. Cunku yazdigi mesajlardan benden etkilendigi kadar karisindan etkilenmedigini yaziyordu. Biliyorum cok saglikli bir dusunce degil ama olsun, icime su serpilir en azindan.yanlış mı okuyorum ya görüşecek misiniz o adamla? aklınızı başınıza toplayın. hiç mi eşinizi düşünmüyorsunuz? madem aklınız onda kaldı niye evlendiniz? iyi bir ruh hali içinde değilsiniz belliki. doğru yolu bulursunuz inşallah.
Vajinismusum.Çocuğunuz var mı sizin?
tabi mutlaka yapmalısınız. Çok önemli çünkü aklının sizde kalması, içinize su serpilmesi. Sizi 1 cm ileriye götürmeyecek şeylere bu derece kafa yoracağınızla vajinusmus tedavinizle uğraşın da hayatınıza bir katkısı olsun.GEcmiste hayatimi nasil karartmissa bende onunkini kararticagim. Tabi bisey yasanmiyacak aramizda ama akli bende kalmasini sagliyacagim. Cunku yazdigi mesajlardan benden etkilendigi kadar karisindan etkilenmedigini yaziyordu. Biliyorum cok saglikli bir dusunce degil ama olsun, icime su serpilir en azindan.
Vajinismusum.
GEcmiste hayatimi nasil karartmissa bende onunkini kararticagim. Tabi bisey yasanmiyacak aramizda ama akli bende kalmasini sagliyacagim. Cunku yazdigi mesajlardan benden etkilendigi kadar karisindan etkilenmedigini yaziyordu. Biliyorum cok saglikli bir dusunce degil ama olsun, icime su serpilir en azindan.
Vajinismusum.
GÖRÜŞME KARARIN ÇOK YANLIŞ.Kararimi verdim gorusmek en iyisi, kafasi bulansin ve mutsuz olsun!
O konuyla ayriyetten ilgilenecegim.
Ama onun canini yakmadan bana evliligimde huzur yok onu biliyorum sadece.
GÖRÜŞME KARARIN ÇOK YANLIŞ.
Bazı hatalar vardır BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR.
Sen şu an uçurumun kenarındasın ve aşağı atlamaya hazırlanıyorsun.
AKLIN YOK MU?
Eski sevgilinin ayağına giderek ancak onu hala istediğini göstermiş ve onun egosunu tatmin etmiş olursun.
Eğer amacın onu üzüp, öç almaksa, yapabileceğin en doğru şey onu umursamamaktır.
O zaman anlayacak ki sen eşinle mutlusun.
Ancak o zaman belki üzülür, ben mutlu etmeyi beceremedim diye. Ama sanmam, onun niyeti mutluluk değildir.
Kendisi evli olan ve evli bir kadını baştan çıkarmaya çalışan yapıda bir erkek, çürüktür, kokuşmuştur, değdiği herkesi pis kokutur.
Bence senden de kötü kokular çıkmaya başlamış.
Amacım aklını karıştırmak diyorsun ama sen bence eşinde bulamadığın heyecanı şeytanın kucağında arıyorsun.
Ben onunla görüşecek kadar akıl ve ahlak yoksunu olduğuna inanmak istemiyorum.
Belki de dikkat çekmeye çalışıyorsundur. Hakkında hayırlısı olsun. Yolun doğru değil.
Şimdi yüz üstü bırakmayıp napacak, karısından boşanıp seninle mi evlenecek?Evet piskolojim cok iyi degil ve cok mantikli dusunemiyorum bu aralar bunu biliyorum.
Fakat kendimden emin oldugum surece yani onla tensel temas yasamadigim surece ama sadece aklinda kaldigim surece benim icim gercekten rahatliyacaktir.
Biliyorum yolum yol degil ama napim icimin yaglari erir belki.
Cunku gecmiste beni cok fena yuz ustu birakmisti, is ciddiye binecegi vakit.
Yillarca etkisinden cikamamistim. Simdide o yansin o uzulsun.
Şimdi yüz üstü bırakmayıp napacak, karısından boşanıp seninle mi evlenecek?
Adam başından sinyali vermiş sana "karımı seviyorum".Yani "kendini alıştır ve kabullen" demek istemiş. "Benden o işten başka yol olmaz sana" demek istemiş. Sen onla bu özel konuyu paylaştıysan onun için bir fantazi haline bile dönüşmüş olabilir.
Şimdi yüz üstü bırakmayıp napacak, karısından boşanıp seninle mi evlenecek?
Adam başından sinyali vermiş sana "karımı seviyorum".Yani "kendini alıştır ve kabullen" demek istemiş. "Benden o işten başka yol olmaz sana" demek istemiş. Sen onla bu özel konuyu paylaştıysan onun için bir fantazi haline bile dönüşmüş olabilir.
İlk mesajınla arada dağlar kadar fark var pişmanım kocamın yüzüne bakamıyorumdan çıkıp intikam alıp yuvasını dağıtacağım diyorsun ,fake misin nesinOndan kesinlikle bir beklentim yok. Zaten gecmistede beni yuz ustu birakip gitmisti is ciddiye binecegi vakit. Baglanma korkusu varmis guya. Herneyse. Benim tek amacim onunla konusmamda, akli bende kalsinda yuvasi karissin yuvasinda mutsuz olsun. Cunku gecmiste canimi o kadar cok yaktiki anlatamam, onun mutlu olmasini istemedigim icin benle konusarak kafasi karissin istedim tek. Cok kotu bir dusunce biliyorum ama canim gercekten cok yanmisti gecmiste. Yillarca ustesinden gelememistim.
İlk mesajınla arada dağlar kadar fark var pişmanım kocamın yüzüne bakamıyorumdan çıkıp intikam alıp yuvasını dağıtacağım diyorsun ,fake misin nesin
O zaten bu kafayla çok yanar sen merak etme. Sen bu yangından kendini koru. Belasını başkasıyla bulsun. Zil takıp oynasana sen. Karısını aldatmak isteyen bir erkekten kurtulmuşum diye. Eğer kocanı sevmiyorsan boşanırsın ama aldatma asla kabu edilemez. Aldatan mutlu olamaz. Ve evli bir kadın eski sevgilisinin aklında kalmak için onunla görüşüyorsa bu ALDATMADIR. Biz çocuk muyuz ya, tensel temas olmayacakmış. Hadi ya. İlkinde olmaz, sonra olur. Hep böyle başlar merak ediyorsan. Sigara tiryakileri önce bir tek sigaranın tadına bakmakla müptela oldular.Evet piskolojim cok iyi degil ve cok mantikli dusunemiyorum bu aralar bunu biliyorum.
Fakat kendimden emin oldugum surece yani onla tensel temas yasamadigim surece ama sadece aklinda kaldigim surece benim icim gercekten rahatliyacaktir.
Biliyorum yolum yol degil ama napim icimin yaglari erir belki.
Cunku gecmiste beni cok fena yuz ustu birakmisti, is ciddiye binecegi vakit.
Yillarca etkisinden cikamamistim. Simdide o yansin o uzulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?