Esimi aldatmayi göze almistim.

sen kocanı aldatacaksın, kocan umrunda değil....

adam karısını aldatacak, karısı umrunda değil...

yarın kocan ve o adamın karası ah edecek. nerede çekersin o ahları kim bilir.

tedavi ol acilen...

Uzak durmak istiyorum ama seytan surekli durtuyor iste, kendimi durduramiyorum.

Nefretle doluyum ona karsi ama bir yandanda huzursuz olsun yuvasinda istiyorum, ki zaten mutsuz oldugunu itiraf etti. Belki ah'larimi cekiyordur.

kendimi durduramıyorum diye bir bahane olamaz. psikologa gidin. o adam da napıyorsa yapsın. o kadar yıl önce olan biten mevzudan kendinize pay çıkarmayın hala. herkesin canını yakan vardır. kimse yıllar sonra gideyim de yuvasını bozayım içim soğusun demez. bu hastalıklı bir düşüncedir. o adamın size çok daha büyük zararları dokunabilir. aklınızı başınıza toplarsınız umarım bir an önce.

2 yıldır evliliğindeki sorunu düzelteceğine sen başka bir evli adamla hoşbeş etmeyi tercih etmişsin. belki o adam eşini seviyor ama sen kendi eşini sevmiyorsun..

Ne alaka seviyor?

Sevse niye benimle konussun, beni begendigini ifade etsin?

seni beğenmesi eşini sevmemesi anlamına geliyor diye bir şey mi var ki? eşini seviyor ama heyecan aramış arada konuşmuş mesajlaşmış işte heyecan bitince de eskisi gibi konuşmamaya başlamış. karısını aldatan çoğu erkek eşini sevmiyor mu sanki, çoğu da aldattıktan sonra pişman olup ağlayıp yalvarıyor hiç kimse de kolay kolay yuvasını yıkmaz 2. bir kadın için. aklını başına topla 2. kadın olmayı kabul etme sakın sen de kendi yuvana sahip çık. kendi mutluluğun için..

Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.

Olayın kilit noktası burası işte... Vajinusmus olduğunu anlattın ve kendini geri çekti. sen yarım bir hikayeydin ve tamamlamak istiyordu, vajinusmus olayını anlatınca senden istediğini alamayacaktı, evde karısıyla yetinirdi daha iyiydi.. Umarım bundan sonra böyle hatalara düşmezsiniz... neler duyuyoruz, ummadığımız insanlar neler yapabiliyo, ya konuşmalarınızı saklayıp daha sonra eşine göstermekle tehdit etseydi...

Eger o sekilde tehdit etse bende yazismalarini esine gostermekle tehdit ederdim, zaten odu kopuyordu. Her mesaj sonrasi, bana bunlari siliyorsun degilmi diye msj atiyordu. Yani karisindan o kadar korkuyorki anlatamam.

Eger o sekilde tehdit etse bende yazismalarini esine gostermekle tehdit ederdim, zaten odu kopuyordu. Her mesaj sonrasi, bana bunlari siliyorsun degilmi diye msj atiyordu. Yani karisindan o kadar korkuyorki anlatamam.

İşte yine aynı noktaya geliyor o zaman konu, sizinle tamamlamak istediği şeyler vardı, aklı kaldı sizde, evlendiğinizi bildiği için bi heves alırım dedi, ama yaşadığınız vajinusmus sıkıntısını duyunca geri adım attı, uğraşmaya değmezdi çünkü... Karısını çok seviyor ve kaybetmekten korkuyor...

Karisini seven bir insan baska bir kadinla birlikte olmak istermi? Ben inanmiyorum sevdigine, ama her sordugumda seviyorum dedi utanmadan yalan soyluyor. Bide diyor cekip gitmeye cesaretim yok bencillik yapamam diyor, guya mutsuz ayrilmak istiyor ama cesareti yokmus.

yo seviyorum derken doğru söylüyor sen yalan olduğunu düşünmek istiyorsun. tam tersi sevmiyorum dese yalan söyler olurdu, seviyorum diyerek yalan söyleyerek senden ne gibi bir çıkarı olabilir ki?

allah sevdiğim insanların karşısına çıkarmasın senin gibi insanları.
daha erkek kardeşim var bekar ve senin gibi birine denk gelir diye çok korkuyorum.
düşman başına....
Ne alaka ? Siz benim nasil biri oldugumu burdaki yazilarimdan cikartabiliyormusunuz ?
Allah sizin gibi on yargili insanlarla karsilastirmasin zaten beni.

Ne alaka ? Siz benim nasil biri oldugumu burdaki yazilarimdan cikartabiliyormusunuz ?
Allah sizin gibi on yargili insanlarla karsilastirmasin zaten beni.

ahahahahaha a
kız eşimi aldatmayı göze almıştım diyor, sonrada benim nasıl biri olduğumu buradan çıkartamazsın diyor ohoohohohoho
belli canım nasıl biri olduğun.
:) :) :)
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün canım.
öpüyorum çok, bol şansssss

Burasi icini dokme, tavsiye alma platformu degilmi ?

Bende yasadiklarimi dusunduklerimi yazdim. Yargilamak beni veya karakterimi kimseye dusmez.

Oyle bir hakkiniz yok uzerimde kesinlikle.

Burasi icini dokme, tavsiye alma platformu degilmi ?

Bende yasadiklarimi dusunduklerimi yazdim. Yargilamak beni veya karakterimi kimseye dusmez.

Oyle bir hakkiniz yok uzerimde kesinlikle.

bebeğim sen olayı çok yanlış anlamışsın, burası sadakatsizlik, yalan söyleme, toplumsal değerleri ve aile değerleri sıfırlama platformu değil.
tavsiye isteyen biri değilsin ki tavsiye verelim sana, hala eski sevgilimle görüşücem diyorsun.
senin mayan belli bebeğim.
buradaki insanlar yapma etme diyor sen hala su serpilsin diyorsun.

ne diyelim şimdi sana, çok doğru yapıyorsun, git vajinusmusunu evli eski sevgilinle aş mı diyelim?

biz de yaşadıklarımızı ve senin hakkındaki fikirlerimizi yazdık, kimin hakkında ne düşüneceğimize karar vermek de sana düşmez tatlım

öpüyorum çok, bol şansssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…