- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
a bu arada, sevgili yüksek kaliteli karaktere sahip mağdure hanım,
o görüştüğün eski sevgilinin burada sana tavisye veren onlarca insandan birinin eşi olma ihtimalini düşündün mü hiç canım?
Karisini seven bir insan baska bir kadinla birlikte olmak istermi? Ben inanmiyorum sevdigine, ama her sordugumda seviyorum dedi utanmadan yalan soyluyor. Bide diyor cekip gitmeye cesaretim yok bencillik yapamam diyor, guya mutsuz ayrilmak istiyor ama cesareti yokmus.
Bilmiyorum bende tam olarak neyim.Yaa canım, çok açıkça bişey sorcam. Aslında vajinusmus değilsin de eşine mi rol kesiyosun öyle olduğunu hissettirip ilişkiye girmemek için. aklın bu adam da kaldığı için mi ? Adam açıkça karımı seviyorum ama seni de macera olarak görüyorum demeye getirmiş işte, neyini anlamadın ?
Olabilir, keske o kisiyle yuz yuze konusma imkanim olsa.
Cunku kendileri bulutlarda geziyor mutluluktan, her aksam esiyle romantik yemege cikmalar, romantik jestler felan.
Beyefendi gozume sokmaya calisiyor sanki biseyleri.
Kizla zaten 1 kere goz goze geldim bana anlamli uzun bir bakis atti anlamsiz bir sekilde.
Ortak arkadaslarimiz oldugu icin face'de arkadaslardan biri resimlerini begenince bende malesef gormek zorunda kaliyorum.
Kiskanmiyorum.Siz ciddi ciddi evli adamı mı kıskanıyorsunuz? Karısı tabii yapacak. Sizin gözünüz göz değil...
Ne alaka seviyor?
Sevse niye benimle konussun, beni begendigini ifade etsin?
Karisini seven bir insan baska bir kadinla birlikte olmak istermi? Ben inanmiyorum sevdigine, ama her sordugumda seviyorum dedi utanmadan yalan soyluyor. Bide diyor cekip gitmeye cesaretim yok bencillik yapamam diyor, guya mutsuz ayrilmak istiyor ama cesareti yokmus.
Kiskanmiyorum.
Ama bana mutsuzum derken karisiyla mutlu rolu oynamasina gelemiyorum. Bana karsi cok celiskili konusuyor ssurekli, karimi seviyorum ama mutszum diyor. Ne cikarmam lazim bundan.
Adam heyecan arıyor anlamıyor musun?? Seni beğenen adam zamanında terk edip başkasıyla evlenmezdi... Şimdi de hazır elinin altında birisin sadece... O kadar....
Banada oyle geldi, karim kenarda dursun, eski sevgilimlede takiliyim durumlari.Ayrılmak isteyen adam her türlü ayrılır.. Niye beklesin ki... Erkekler hayatlarındaki düzeni bozmak istemezler, diğer taraftanda hayatlarında heyecan olsun isterler...
Dipnot: Karımı seviyorum diyen erkeklerde karılarını aldatıyor.. Çoğu erkek sevmediği kadınla birliktelik yaşayabiliyor... Onların tabiatı biz kadınlar gibi değil malesef....
Illa bir sifatimmi olmam lazim anlam cikarmamak icin.Siz hangi sıfatla hareketlerinden anlam çıkarıyorsunuz önce onu söyleyin.
Eski sevgililerini yada herhangi birini Facebookta arattı diye bile kocaları için boşan diyen hatunlara ,hemcinsi olunca bir anlayış bir anlayış gelmiş nedense çözemedim.
Kiskanmiyorum.
Ama bana mutsuzum derken karisiyla mutlu rolu oynamasina gelemiyorum. Bana karsi cok celiskili konusuyor ssurekli, karimi seviyorum ama mutszum diyor. Ne cikarmam lazim bundan.
Kiskanmiyorum.
bu savunmana bakarak sen zaten esini aldatmissin. aldatmak sadece yataga girmek diildir katiliorm ve bana gore sen zaten kocasini aldatan bi kadinsin. mantiklada olsa sen kocanin yerine baska bi adami koymussun. en ozelini acip o adama anlatmissin. aseksuellik cinsel iliskide bulunmama istegi deil ne erkek ne kadin hicbi cinse karsi ilgi duymamak demektir sen eski sevgiline karsi yeniden ilgi duymussun ve emin ol bulussaydiniz yatmasaydiniz bile kesin bi yakinlasma olurudu ve siz buna hayir demez karsilik verirdiniz yani siz aseksuel diil esine sadik kalamayan bi kadinsiniz. esiniz birlikte olamadiiniz icin eski sevgilileriyle belirli ihtiyaclarini karsilamak icn birlikte olsaydi ve siz bunu ogrenseydiniz dunyalari yikardiniz vaji olduum icn aldatildim vs vs vs die. bi arkada metres yorumu yapmis siz de alinmissiniz ama o adamla aksilikler cikmasaydi ve gorusmus olsaydiniz sonuc olarak ne olacaginizi dusunuordunuz evli bi adamin hayatindaki evli bi kadin metres deil de ne peki? yargilamayin demissin ama yargilanmayacak yada yardim edilecek bi konu diil sizinki biraz simariklik biraz genislik ve tamamiyle sadakatsizlik baska hicbisi diil kusura bakmayinNe alaka?
Aldatan insan illa birliktemi oluyor ? Benim aklimda kesinlikle boyle bisey yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?