Esimi aldatmayi göze almistim.

a bu arada, sevgili yüksek kaliteli karaktere sahip mağdure hanım,

o görüştüğün eski sevgilinin burada sana tavisye veren onlarca insandan birinin eşi olma ihtimalini düşündün mü hiç canım?

Olabilir, keske o kisiyle yuz yuze konusma imkanim olsa.
Cunku kendileri bulutlarda geziyor mutluluktan, her aksam esiyle romantik yemege cikmalar, romantik jestler felan.
Beyefendi gozume sokmaya calisiyor sanki biseyleri.

Kizla zaten 1 kere goz goze geldim bana anlamli uzun bir bakis atti anlamsiz bir sekilde.

Ortak arkadaslarimiz oldugu icin face'de arkadaslardan biri resimlerini begenince bende malesef gormek zorunda kaliyorum.

Yaa canım, çok açıkça bişey sorcam. Aslında vajinusmus değilsin de eşine mi rol kesiyosun öyle olduğunu hissettirip ilişkiye girmemek için. aklın bu adam da kaldığı için mi ? Adam açıkça karımı seviyorum ama seni de macera olarak görüyorum demeye getirmiş işte, neyini anlamadın ?

Bilmiyorum bende tam olarak neyim.
Sadece ilk zamanlarda ( yillar once) denedigimizde kasilma oluyordu ve o zamandan beri denemedik, yani daha dogrusu asiri derece isteksizlik var bende dogum kontrol hapindan olabilir.

Ben onunla sadece konusmak icin konustum yeminlen aklimda baska fitne fesatlik yoktu ama beyefendi gorusmek icin israr edince benide korkuttu soguttu. eskiden anlastigimiz iki dost oldugumuz icin konusma ihtiyaci duydum, cunku sevgili olmadan once 4 senelik bir dostlugumuz var herseyimizi paylasirdik.

Yaptığınız çok yanlış evet ama insanoğluyuz istemeden hatalar yapabiliyoruz, hatalı olduğunuz kabul ettiyseniz ve aklınız başınıza geldiyse sıkıntı yok. Kesinlikle tedavi olun...

Siz ciddi ciddi evli adamı mı kıskanıyorsunuz? Karısı tabii yapacak. Sizin gözünüz göz değil...

Siz ciddi ciddi evli adamı mı kıskanıyorsunuz? Karısı tabii yapacak. Sizin gözünüz göz değil...
Kiskanmiyorum.

Ama bana mutsuzum derken karisiyla mutlu rolu oynamasina gelemiyorum. Bana karsi cok celiskili konusuyor ssurekli, karimi seviyorum ama mutszum diyor. Ne cikarmam lazim bundan.

Ayrılmak isteyen adam her türlü ayrılır.. Niye beklesin ki... Erkekler hayatlarındaki düzeni bozmak istemezler, diğer taraftanda hayatlarında heyecan olsun isterler...

Dipnot: Karımı seviyorum diyen erkeklerde karılarını aldatıyor.. Çoğu erkek sevmediği kadınla birliktelik yaşayabiliyor... Onların tabiatı biz kadınlar gibi değil malesef....

Kiskanmiyorum.

Ama bana mutsuzum derken karisiyla mutlu rolu oynamasina gelemiyorum. Bana karsi cok celiskili konusuyor ssurekli, karimi seviyorum ama mutszum diyor. Ne cikarmam lazim bundan.

Siz hangi sıfatla hareketlerinden anlam çıkarıyorsunuz önce onu söyleyin.

Adam heyecan arıyor anlamıyor musun?? Seni beğenen adam zamanında terk edip başkasıyla evlenmezdi... Şimdi de hazır elinin altında birisin sadece... O kadar....

Banada oyle geldi, karim kenarda dursun, eski sevgilimlede takiliyim durumlari.
Ama konusmalarini gorseniz, sanki bosanmisda beni elde etmek icin yine binbir turlu numaralar, sozler vs vs.
Her defasinda niye yapiyorsun bunu karini sevmiyormusun dedigimde, elbette seviyorum ama senin yerin baska diyordu gerizekali.

Siz hangi sıfatla hareketlerinden anlam çıkarıyorsunuz önce onu söyleyin.
Illa bir sifatimmi olmam lazim anlam cikarmamak icin.
Hareketlerini ve dengesizligini anlayamiyorum sadece.

Eski sevgililerini yada herhangi birini Facebookta arattı diye bile kocaları için boşan diyen hatunlara ,hemcinsi olunca bir anlayış bir anlayış gelmiş nedense çözemedim.

Kimseden anlayis beklemiyorum.

Sadece kimseye anlatamadigim durumlar oldugu icin ve kafam karisik oldugu icin buraya yazmak istedim.

Yoksa yanlis oldugunun bende farkindayim malesef :)

Kiskanmiyorum.

hala anlam arıyorsun. adam seninle gönül eğlendiriyor başka da bir anlamı yok. neden kendini eşiyle aynı kefeye koyup aşık atıyorsun ki? belli ki eşini çok seviyor ama her evli çift gibi tartışıyorlar seninle de kafa dağıtıyor işte oynaşma sohbet etme falan heyecanlı geliyor. daha derin bi anlam arayıp durma. eşin de hala bekliyo karım düzelsin de ilişkiye girelim diye senin aklın nerde

Bikac gundur msj atmiyorum zaten benim tarafimdan iletisim kesildi.

Dun demistim konusuyumde aklini karistiriyim diye ama anca kendime yaparim, ve oyle biri icin degmez dedim sonra.

Yani benim tarafimdan iletisim bitti, cok sukur buyuk yanlislar yapmadan bitirdim. O gorusmeyi cok istedi ama benim bahanelerimden surekli bikti.

Seninle yarim kalan hikayesi cinsellik buyuk ihtimal esimi seviyorum diyen bir adam bu.

Numaranizi degisin size ulasmasini saglayacak tum kanallari kapatin. Biraz da kafanizda kalmis gibi geldi bana tehlike devam ediyor...

Tedavinizi mutlaka olun usenmek vs nedir niye evlendiniz ki o zaman ev arkadasi gibi.

Bide utanmadan bana diyor sana asik degilim veya seni sevmiyorum sadece seninle sohbet etmek hosuma gidiyor beni anliyorsun sen sana herzaman guvenebilirim diyor.

Gerizekali sanki benim beklentim felan vardi ondan.

Kiskanmiyorum.

Ne mi cikarman lazim bundan seni kullanmak istiyor macera pesinde anladin?
Sen daha bunlari sorguluyorsan canim o adam kafandan cikmamis kusura bakma isteyen tum balantilarini koparir face de ortak arkadaslardan begenileri goruyormussun vs kapat face ini cok mu lazim yuvandan onemli mi yani.

Kararli olman ve istemen onemli vallahi esine cok uzuldum ne kadar sabirli adam kim bekler iki yil? Deger mi kardesim dort elle saril yuvana lutfen su kafandakileri at sorgulama o eskiyi...

Ne alaka?

Aldatan insan illa birliktemi oluyor ? Benim aklimda kesinlikle boyle bisey yoktu.
bu savunmana bakarak sen zaten esini aldatmissin. aldatmak sadece yataga girmek diildir katiliorm ve bana gore sen zaten kocasini aldatan bi kadinsin. mantiklada olsa sen kocanin yerine baska bi adami koymussun. en ozelini acip o adama anlatmissin. aseksuellik cinsel iliskide bulunmama istegi deil ne erkek ne kadin hicbi cinse karsi ilgi duymamak demektir sen eski sevgiline karsi yeniden ilgi duymussun ve emin ol bulussaydiniz yatmasaydiniz bile kesin bi yakinlasma olurudu ve siz buna hayir demez karsilik verirdiniz yani siz aseksuel diil esine sadik kalamayan bi kadinsiniz. esiniz birlikte olamadiiniz icin eski sevgilileriyle belirli ihtiyaclarini karsilamak icn birlikte olsaydi ve siz bunu ogrenseydiniz dunyalari yikardiniz vaji olduum icn aldatildim vs vs vs die. bi arkada metres yorumu yapmis siz de alinmissiniz ama o adamla aksilikler cikmasaydi ve gorusmus olsaydiniz sonuc olarak ne olacaginizi dusunuordunuz evli bi adamin hayatindaki evli bi kadin metres deil de ne peki? yargilamayin demissin ama yargilanmayacak yada yardim edilecek bi konu diil sizinki biraz simariklik biraz genislik ve tamamiyle sadakatsizlik baska hicbisi diil kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…